dory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yeter ulan kendi kafalari basmadigi icin düsük not veren hocalara kafam girsin! kadin bilgisayar hocalari topluca yansin CİLDİRDİM ULAĞN. en duzgun, en temiz proje benim projemdi insanlar gitti ondan bundan aldi arayuz yapmadi ot bok LAN FİSTİK GİBİ PROJEYDİ LAN KENDİNİ SATSAN ALAMAZSİN calinti dedi diil dedim birakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 öeh iyi yapsan suç kötü yapsan suç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kızlar velehoy hoy diye isyan eder mi hiç? Ayıp ayıp hiç yakıştıramadım. Çok pis kınıyorum. Kızlar aaaaaaaaaaaaaaaaayyhh diye isyan eder falan filan öf... pati isyanlarında bi karmaşa var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bir de çok iyi yaptığın zaman bakıyor. Kendisinde o kadar iyi yapabilecek kapasite olmadığı için. Çalıntı damgası atıyorlar a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Yalnız evet öyle birşey var. projeyi çok abartı güzel yapınca ters tepebiliyo, hoca lan öğrenci milleti böyle şeyle uğraşmaz, kesin ya başkasına yapmıştır yada çalmıştır diyip bırakabiliyolar. Kendini biraz frenlemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oha lol, iyi gene dalmamışsın hocaya tuğba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 küçükken miki'nin resmini yapıp kusursuzca boyamıştım. Resim hocasına verdiğimde annen yapmış diyip tokat atmıştı. Fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 dory said: kadin bilgisayar hocalari topluca yansin sunu cok dogru demissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ahahah evet. kadınlar bilgisayarla ilgili bir dersin hocası olmasın. o sinir o refleks o sakinlik yok kadınlarda. bize autocad dersi veren bi bayan asistan var mesela, hırslanıyor programa, sinirleniyor. erkekler ise autocad karşısında rahatlıyor, terapi gibi program. "bu maili birbirinize forvetleyin" falan demişti bi de. mal. he bi dakka ya. her şeyi doğru mükemmel autocad çizimlerine 0 falan verip büte bırakmışlığı var. nesi olmamış diyemiyorsun bir de sdkfjh. manyak manyak insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 İTİRAZ ET AKSİNİ KANITLASIN BİLMEMNAPTIMIIN KARISI! OHA BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Saeros said: oha lol, iyi gene dalmamışsın hocaya tuğba. ya planlarim var odasini girip oturcam yuzune bakicam sessizce konustugu ilk an warcyr cekip uzerine atlamayi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Dynun said: İTİRAZ ET AKSİNİ KANITLASIN BİLMEMNAPTIMIIN KARISI! OHA BE bu da repliklerden biri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 aman "arda bey?? olmasın da, hazır topici de güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mudurune sikayet et bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 çıkartıp masanın üstüne vur silahını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 http://thumbs.dreamstime.com/thumb_163/1183989828J25VKs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 aquila said: dory said: kadin bilgisayar hocalari topluca yansin sunu cok dogru demissin. aaa.. lütfen. İyileri gelmemiş size hiç. yoksa ne dahi ne genius bağyan hocalar var. 1dk'da algoritmayı kurup veriyorlar eline, hebele diye kalıyorsun sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Çalıntı diye bok atması ayrı birşey olmuş. Birşey yapsan sen suçlu olursun malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 http://classic.battle.net/images/battle/diablo2exp/images/skills/warcry01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Diablonun en nefret ettiğim yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 lan bu kari önceden de aynisini yapmadimiydi ? bu karinin ramleri bozuk, ben geleyim düzeltelim bi. irspikari. bi de bi dakka, sen sadece ''degil'' mi dedin, git tartis kadinla. ne zamandir bana böyle yapiyosunuz, hakkimi yiyosunuz de. arkasinda dur. üzerine git. susarsan, suclu konuma düsersin. ha bak zaten calinti, e bi de üzerine susuyo. demek ki düsündügüm gibi diye düsünebilir kari. hakkini aricaksin, sic agzina. kaybetcegin bisi yok zaten birakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 vaniLLe said: lan bu kari önceden de aynisini yapmadimiydi ? bu karinin ramleri bozuk, ben geleyim düzeltelim bi. irspikari. bi de bi dakka, sen sadece ''degil'' mi dedin, git tartis kadinla. ne zamandir bana böyle yapiyosunuz, hakkimi yiyosunuz de. arkasinda dur. üzerine git. susarsan, suclu konuma düsersin. ha bak zaten calinti, e bi de üzerine susuyo. demek ki düsündügüm gibi diye düsünebilir kari. hakkini aricaksin, sic agzina. kaybetcegin bisi yok zaten birakmis. Satilik OCZ 2x2GB ddr2 800, cl5 1.9v. PM atin. (hehircik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hmm böyle atarlı davranışlar, ben bu hocayı tenhada sıkıştırırım piskolojileri çok tehlikeli üniv hayatında. Lise gibin değilki üniv, herşey senin hocanın elinde, o hocanın muhattap olduğu bişi de yok. Kadın projen çalıntı demisse, bence yapılcak en güzel şey kafayı eğip hocam walla değil demek, bi taraftan da alttan alttan hocanın egosunu tatmin etmektir. Ha bahsi geçen hoca bundan sonra hiçbi dersine girmeyecekse ve başka bi okuldan geliyorsa istediğini yap tabi, ama seneye de bu şahsı malumdan alacaksan, sert çıkışmak tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 öğrenci işleri yüzünden askere gidiyodum geçen hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bi insan hakkini uslubunu bozmadan da arayabilir. ben zamaninda sesimi cikarmadim diye, almanca hocam bana cok takmisti. bisi yapmadigim halde bana laf sokuyordu, durduk yere suclardi. bildigin takmisti iste. ve sesimi cikarmiyordum saygidan, alttan aliyordum. saygidan da degil, daha cok uzamasin diye sirf. e degismedi. böyle serrefsiz kukulu organizmalara agzinin payini vereceksin ki seni salak yerine koymasinlar. o kadinin aradigi tam da buydu zira. sustukca, la salak bu, ugrasirim bunla der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar