Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhabalar,

Rdoann

Öne çıkan mesajlar

Herkese merhaba,

Trial olarak başladım Eve online'a.Bu zmna kadar o kadar çok mmo oynadım,bu oyunu nasıl denememişim şaşırdım ve etkilendim.Şu anda Minmataar Rebel olarak actım karakterimi.Skill kasmakla ve epic questi ilerletmekle urasiorum.Çabuk öğrenen ve kısmen hardcore takılan biri olarak yoğunlaşmam ve başlıca öğrenmem gereken dipnotları paylaşabilir misiniz.Teşekkürler şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha Scalar yeni çömezlere kadar düştü mü ya. daha devam edeceği bile belli olmayan oyuncular için bile tartışmaya giriyorsunuz ama oturup da topluca RQH dan çıkıp onlara high sec de bişiler öğretmiş olsaydınız (sadece birkaç kişiyi scalar academy kanalına alıp orda anlatmak yerine bizim yaptığımız gibi gerekirse vent yada TS server ına alıp anlatacaksınız 1-2 saat , sonra götürüp görev yaptırmaktan bahsediyorum) onlarla zaman geçirseydiniz Turkish coffee kanalını tavsiye etmezdik ayrıca temel yapıları öğrettikten sonra o kanalda jeti-su avar a girmeleri konusunda tavsiyelerimiz oluyor. Hala şu kanala gel bu kanala gel diyen sizsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

DERT3 said:

hahaha Scalar yeni çömezlere kadar düştü mü ya. daha devam edeceği bile belli olmayan oyuncular için bile tartışmaya giriyorsunuz ama oturup da topluca RQH dan çıkıp onlara high sec de bişiler öğretmiş olsaydınız (sadece birkaç kişiyi scalar academy kanalına alıp orda anlatmak yerine bizim yaptığımız gibi gerekirse vent yada TS server ına alıp anlatacaksınız 1-2 saat , sonra götürüp görev yaptırmaktan bahsediyorum) onlarla zaman geçirseydiniz Turkish coffee kanalını tavsiye etmezdik ayrıca temel yapıları öğrettikten sonra o kanalda jeti-su avar a girmeleri konusunda tavsiyelerimiz oluyor. Hala şu kanala gel bu kanala gel diyen sizsiniz.

0.0 da sistemi olan , ve ağırlıklı pvp yapma amacı olan bi alliance üyelerinden empire a mission yaptırmaya gitmelerini beklemen komik biraz.bunun dısında jeti-su avar corpu o gibi işleri yapmak için kuruldu,empire da toplu göreve de gidilio, ventten sorunları olanlara yardımda edilio.jeti de yeteri kadar oyuna alışanlar daha sora istediği corpa geçio.bide scalar yeni gelenlere çömez gözüyle bakmıo haberin olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

:)
toplu gorev ne yaw
hatta goreve yardım etmek ne kı

napıonuz kı f1'e bas sımdı gemını son hıza getır falan mı dıosunz :P

Gerçi evet toplu yapmak daha bı zevklı hale getırebılır olayı ama goturup yaptırmak bır yardım olarak gozukmemelı bence
yanı bı gorev ne kadar zor olabilir ki =)
( gerçi bilmiorm ama eft die bişi var, gorevıne gore adam zaten oyunu kavradıktan sonra ayarlar )
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

DERT, bir zamanlar çatısı altında bulunduğun bir birliği bu şekilde alaya almak sana yakışmıyor. Haksız mıyım? Yoksa benim tanıdığım DERT karaktaeri başkasına mı sattı?

hayır satmadım.Şu anki corp un CEO su da DIRECTOR u de şu an için benim ve ciddi bişiler konuşmak için kanala girdiğimde sırf şirketin kurucusu yüzünden bana mesafeli yaklaşılıp ; yeni giren arkadaşlara scalar ın şu kanalına gel yardımcı oluruz demeleri biraz canımı sıkıyor abicim. Ayrıca BEDAR ile beraber WOPS da carrier kaybettiğimiz bir olay sonrasında Scalar dan bizimle dalga geçenler olduğunu duymak insanı üzüyor. Ne demişler " Gülme Komşuna gelir başına." sizin de bizim başımıza gelen olaya benzer bir şey yakın zamanda low sec de de başına gelmedi mi_?

megetege said:

0.0 da sistemi olan , ve ağırlıklı pvp yapma amacı olan bi alliance üyelerinden empire a mission yaptırmaya gitmelerini beklemen komik biraz.bunun dısında jeti-su avar corpu o gibi işleri yapmak için kuruldu,empire da toplu göreve de gidilio, ventten sorunları olanlara yardımda edilio.jeti de yeteri kadar oyuna alışanlar daha sora istediği corpa geçio.bide scalar yeni gelenlere çömez gözüyle bakmıo haberin olsun.

Yeni arkdaşlara Jeti-su Avar ı söylerken sizden de PVP ve mission konusunda yardım edeceğinizi öngererek öneriyoruz. Hem öğretim yeri bu corpdur diyorsunuz hem de mission konusunda yardımcı olamayız diyorsunuz bu adamlarla mission yaparken yanlarında olursanız size güvenirler , her mission da demiyorum en azından 1 görevde yardımcı olsanız yine kazanırsınız onları. Sonuçta belli bir süre sonra tackling yapacak yada ufak ufak damage verecek duruma geldiklerinde sizinle RQH da PVP alıştırması yapacaklar. O zaman acep hala yardım edemeyiz mi diyeceksiniz_? peki bu adamlar gemi kaybedebileceklerini bile bile sizin yanınıza gelirler mi_? bence hayır gelmezler.jeti-su Avar da onlara kim yardımcı olmuşsa o istediği için gelirler.Çömez gözüyle bakmıyorsunuz bu doğru jeti-su avar daki canla başla çalışan arkadaşlara yükleniyorsunuz.

LÜTFEN ELİMİZİ BİRAZ TAŞIN ALTINA KOYALIM , İnsanların kalbi kolay kazınılmaz ama kolayca kaybedilir.

Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

DERT3 said:

Ne demişler " Gülme Komşuna gelir başına." sizin de bizim başımıza gelen olaya benzer bir şey yakın zamanda low sec de de başına gelmedi mi_?

o haberi kimden aldın bilmiorum ama low secte veya 0.0 da bizim başımıza öle bir olay gelmedi, ayrıca standing almadığımız sisteme , tanıyıp bilmediğimiz adamın cynosuna aynı anda içleri dolu dolu 5-6 carier atlatcak oyuncular yok bizde,zaten sizden(wops-bedar) başkada böle numarayı yemiş bi corpta yoktur heralde. he bide tum assetlerimizi kontratlamayız bilmediğimz adamlara.yani diceğim " Gülme Komşuna gelir başına." demek için boşa bekleme, sizin başınıza gelen olayın benzeri bizde olmaz, başkasında da olmaz.

bu arada wopsun carierlara çok üzülmüştüm duyduğumda bunuda not düşeyim.scalardakilere kin besliceğinize de carier losslarıyla ilgili, onun sorumlularına o numarayı yiyen yöneticiler kimse o ara onlarda suç arayın, onlara hesap sorun...

DERT3 said:

Yeni arkdaşlara Jeti-su Avar ı söylerken sizden de PVP ve mission konusunda yardım edeceğinizi öngererek öneriyoruz. Hem öğretim yeri bu corpdur diyorsunuz hem de mission konusunda yardımcı olamayız diyorsunuz bu adamlarla mission yaparken yanlarında olursanız size güvenirler , her mission da demiyorum en azından 1 görevde yardımcı olsanız yine kazanırsınız onları. Sonuçta belli bir süre sonra tackling yapacak yada ufak ufak damage verecek duruma geldiklerinde sizinle RQH da PVP alıştırması yapacaklar. O zaman acep hala yardım edemeyiz mi diyeceksiniz_? peki bu adamlar gemi kaybedebileceklerini bile bile sizin yanınıza gelirler mi_? bence hayır gelmezler.jeti-su Avar da onlara kim yardımcı olmuşsa o istediği için gelirler.Çömez gözüyle bakmıyorsunuz bu doğru jeti-su avar daki canla başla çalışan arkadaşlara yükleniyorsunuz.

LÜTFEN ELİMİZİ BİRAZ TAŞIN ALTINA KOYALIM , İnsanların kalbi kolay kazınılmaz ama kolayca kaybedilir.

Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkürler.

sen hala scalar missiona gitsin diosun, scalar daki adamlar (pvp tayfası zaten anlamaz,para kazanmak isteyende mission diil rat plex yapıo) ne anlar missiondan.oyuna yeni başlayan 1 haftalık adam bnden iyi mision yapar, bnm ondan yardım almam lazım mission konusunda, ama gelsin desinki pvp de sorunumuz var yardımcı olurmusun, hiç tereddut etmem ki bizim civarda olmadığın için bilmiosun,bu yeni başlayan arkadaslar bir kaç kez bizim fleetlere katıldılar pvp yi merak ettikleri için,bizden kimsede laf etmedi istersen frigate le gel denildi.bunu anla artık jeti su avar missionda yardım eder, scalar pvp de.son olarak,jeti su da canla başla çalısan arkadaslarımz ,abilerimiz bizim onlara yüklendiğimizi düşünmüolar sen onların adına nasıl düşünebiliosun onu anlamadım.

kusura bakmayın arkadaşlar biraz uzun oldu:)
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Hayir kesinlikle oyle birsey olmaz oyunda trialde kisitlamalar mevcut ama oyle kisitlamalar degil ztn istesende yapamiycagin seyler yani surenin yetmeyecegi seyler kisitli. Eger istasyona dock olduysan gemine cift tikla daha sonra item kismini ac we mermini cargona surukle.

olmuyor fark ettimki sadece mermilerde değil, teslimat görevlerinde ki itemleride ana envertarden cargohold'da atamıyorum, belki o istasyonda bug vardiye başka bir yerden item aldım denedim yine olmuyor birde eve forumlarına bakayim yaw böyle sorun yaşayan oldumu hiç daha önceden?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...