adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Fenerbahçe faruk ılgaz tesislerinde işe girmiştim şefle konuşmuştum dedim benim paraya ihtiyacım var ama aynı zamanda mesleğimi öğrenmek istiyorum (bu sırada divan işletiyo restorant'ı) 5 gündür gayet güzeldi her türlü yemeğin yapımını öğrendim hatta kendim profiterol yaptım falan dün görev dağılımı yapıldı ve şef bana havuz başında tost yapmayı uygun gördü! dedim şef yapma etme ben mesleğimi öğrenmek istiyorum mutfağa al beni alamam kusura bakma dedi asgari ücretli amele oldum bildiğiniz daha yüksek fiyatlı maaşlara mesleğimle alakasız olsada işler vardı ama ben mesleğimi öğrenmek için buraya girdim aslında bunu öğrendiğim an işten çıkardım ama annem kesinlikle çıkmamı istemiyo bende hiç üzmek istemiyorum ne yapıcağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim! http://www.youtube.com/watch?v=Bs9pDp7uv4k watch?v=Bs9pDp7uv4k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 işten çıkma abi dur hele. bugün orda olursun yarın içeri girersin. en alttan başlamak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yok abi konuştum bugün şefle uzun uzun ben yaz sonuna kadar havuz başındamıyım dedim aynen öyle orhan kusura bakma dedi şöyle bi olayda var ben oraya torpille girdim torpil dediğim şöyle oranın yiyecek içecek müdür'ü dayımın arkadaşıymış rica etmiş ona o da beni işe aldı ama şef'e daha öncede söylemiştim mutfakta olmak istiyorum işimi öğrenmek istiyorum diye mutfak dolu deseydi girmezdim ki başka bi iş bulurdum tost yapmak istemiyorum ben evde her açıktığımda yapıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi istersen dünyanın yemeğini bil tecrübe kazanmadan iş yok kimseye bencede ilerde kazanıcaklarını dusun sabret hafife alma, o işin bile en iyisini yapmaya calıs dikkat çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 offff off..banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 o zaman başka bi iş bakman daha iyidir tabi yaz sonuna kadar tost yapılmaz. ha bi de idealist olup tostu 21312 farklı çeşit falan yapıp, istanbulun en meşhur tostçusu olabilirsin. film senaryosu oldu tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi bu işi küçümserim havuz başında oturup tost yapmanın herhangi bi olayı yok sokaktan bi adam çevir ekmeğe 2 kaşar koycan karışık tost ise 4 tane sucuk koycan diyeceksin 2 kerede yanında yap anlar zaten ben mutfakta en aşşağıdan başlamak istiyorum nebiliyim usta bana desin 10 kilo domates soy eyvallah derim ben soyarken etrafa bakarım neler yapıyolar neyi nasıl yapıyolar diye ama şuan bana ilerde katacağı hiç bişi yok beyaz peynirli kaşarlı karışık sucuklu dilli kaşarlı başka malzemem yok zaten ki standart bi olay sinirlerim bozuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi adam almadığına göre oraya girmek bile olay demekki bence biraz daha sabret kaliteni göstermeye filan çalış adamla iyi anlaş filan, adamı kafaya almaya çalış sabret belki adam seni deniyo sabredebilecekmi diye her sey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 İşte bu sene de stajdaydım, sahanda yumurtayı öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 star aslında çok haklısın ama emin ol benim yerinde olsan sende aynı şekilde düşünürdün ben sabretme olayımı bitirdim tükettim kalmadı taze bitti abla sucuklu veriyim mi o moddayım yani benim paraya ihtiyacım var bu iş için parayı dedim tecrübe var işin ucunda asgari masgari geçinip giderim dedim tostcu yaptı beni adam! 2 sokak alttaki kebapcı eleman arıyo 650 milyon maaş veriyo oraya gitsem daha fazla tecrübe edenirim selam, küfür yassah /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bana ordan bi dilli kaşarlı çek bakalım. ^^ Dur bakalım belki yaz ortasında alır adam hemen karar verme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi ozaman torpili araya sok belki herif alır mutfağa haklısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi tatlı bile ellibin çeşit hangi sahanda yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kimse kral olarak doğmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Reogmar. CIK DISARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 düşün bi de 7tepe'den tanıdık falan gelse o tesislere seni görse orda.. kötü olmuş valla hakkında hayırlısını dilemekten başka yapabilceğim bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Başka bir iş bak, senin işi öğrenme isteğinden zaafından yararlanıp kendi öngördükleri işte kullanıyorlar/kullanıcaklar. Ama şöyle de bir şey var hiçbir firma da bu çocuk mutfağı öğrenmek istiyor hemen oraya koyalım da işi öğrensin demez,yine kendi eksiğine göre değerlendirir işgücünü... Başka bir iş bak ama ararken işten ayrılma iş kesinleşinceye kadar orada devam,birde çok bilmemekle beraber olduğun yerde çevre yapma şansında varsa biraz bekleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 simdi söyle bisi var, okulunu bitirmemissin, asci sayilmazsin. stajyer muamelesini istesen de istemesen de göreceksin. iyi ki pattis-sogan soy/dogra dememis sana dua et. gerci mutfakta onlarla ayni ortamda olsaydin, birseyler kapardin yine pattis soymak zorunda kalsan bile. o da var. cok da rahatsizsan diger yerlere basvuru yapmaya devam et. daha iyisini bulursan birakirsin. ziibaauwn diye birakmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bak iş aramaya, başvurularını fln yap. Başka bir iş buluncada; Selametle dersin çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Karı kız kaldırırsın olum havuz başında. İyidir kal sen orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 tostçu titleı verilsin arkadaşa bu arada kendi dönercini aç bi an önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 avenge! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bana bi tost çift kaşarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 vaniLLe said: simdi söyle bisi var, okulunu bitirmemissin, asci sayilmazsin. stajyer muamelesini istesen de istemesen de göreceksin. iyi ki pattis-sogan soy/dogra dememis sana dua et. gerci mutfakta onlarla ayni ortamda olsaydin, birseyler kapardin yine pattis soymak zorunda kalsan bile. o da var. cok da rahatsizsan diger yerlere basvuru yapmaya devam et. daha iyisini bulursan birakirsin. ziibaauwn diye birakmaya gerek yok. Adam demişki ben pattis domatis soysam daha mutlu olurum gelen geçene nasıl yemek pişirdiklerine bakarım öğrenirim o bile amacım için iyidir diyore aplacım. Yukarıyı okuyunuz efemn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Sana kaderden bahsetmemişler. Bu arada yeni iş ara belki daha iyisini bulursun bulana kadar devam et.Belki biri işten çıkar geçersin mutfağa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar