Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN party @ cenx


CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar, WoW bölümünde sabahlanıcak iyi bir kafe soruyordu miraul ve bizde orda cenxle muhabbet ettik , ben bilmiyordum ama kendisinin kafesi varmış ve lan party yaparsak bizi ağırlıyacağını söyledi.( kar amacı gütmeden bazıları önem veriyor ya buna)

konuşulan konu

O yüzden dedimki hazır okullar bitmiş finallerde bitiyor, herkes tatile gitmeden bir lan party mi yapsak?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bne tam cenx in topicine yazmıstım.. uzak olmasa orda lan party atardık falan die .. ama suan dusundum de avcılar dedigin 1 metrobus sdf =)) ama sabah harbi eve tek minibus mu metrobus + minibus mu deseler minibus derim :D ondan sebepli zor olabilir avcılarda =)) nese guzel bi kadro olursa ben varım diyorum 30 hazirana kadar kesin bombosum =))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

selam. sizin belirleyeceğiniz bir günde sizi ağarlamayı çok isterim. öncelikle kafe hakkında bilgi veriyim.
Google Maps
*kafeye metrobüsle tek vesayette gelinebiliyor durağa yakın bir yerde.
* ekran kartları HIS 4950, monitorler 22" benq, işlemci AMD Athlon Dual Core 7750, 2gb Ram. 4 mbit internet bağlantısı.
* 24 000 btu luk klima sabaha kadar sıcaklık sorunu yok.
* Barımız var tost patates kızartması souk sanduvic vs. türü gıdalar bulunuyor. içecekte her türlüsünden var. dışardanda yemek söyleyebiliyoruz.
* wow, cod 2-4-5, dota (garena ve xfire)ve diğer güncel oyunların hepsi var. ve hepsi full çözünürlükte sorunsuz çalışıyor.
*koltuklarımız deri ve oldukça rahat. sabaha karşı uyuyan olursa hiç bir yerinin ağarmicağına garanti veriyorum. özel olarak seçtim bu koltukları :)

tabi eksi olarak görülecek yönlerde yok deil. mesela ses sorunumuz var. aşırı ses çıkması durumunda şikayet gelme ihtimali var.
dier bir sorunda sadece 15 makinamızın olması. kı buda kafede ağarlayabileceğimiz musteri sayısının azami 13 olduğu anlamına geliyor. gece o saatte bir makinenin arıza yapması durumunda bir kişinin açıkta kalması kabus gibi birşey çünki...

ancak bu eksileri gece yapıcağımız bir kaç süpriz ile unutturmaya çalışırım. :D
yeterli çoğunluk bulunduğunda araç kiralama yolunada gidip belirli bir bölgeye daha rahat bir şekilde gitmenizide ayarlayabilirim. tabi ücreti size yansıtmadan.




saatlik internet ücretimiz normalde 1.5 tl fakat patilere 1 tl.
merak ettiğiniz konular varsa lütfen sorun...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

15 kişi iyi bi rakam... Sağlam olur. Geçen sefer kimse kimseyle tanışamdı kaynaşamadı. Kankalar muhabbete daldı pi. gibi kaldık :P

Cafe iyiye benziyor. Dediğim gibi tarihlerde boşum. Ayarlayabilirseniz memnuniyetle...

PS: Onun haricinde ayarlamasalar bile İStanbula kesin geleceğimden ötürü mutlaka uğrıcam cafene cenx. Merak ettim seni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne yazıkki Mamba o kadar büyük deil.
ne olur? 15 kişi gelir. bi makina patlar burda. dünya halı hanı cıllop gibi diyorum ama bilgisayar bu. o zaman ben o cocuğa ne diyeceğim?
Laptopum var diorsanız tamam getirin laptopla 20 kisi olsun ama bu adamları oturtacak yerim yok ne yazıkki.
15 kişiden 1-2 kişi laptobunu getirse patlama ihtimaline karşı. tamam rahatca 15 kısı yaparız. her türlüde eğlenme garantisini veririm o zaman. ama herşeyi ucu ucuna ayarlarsam en ufak bir aksilikte birilerinin gecesini mahfetme ihtimalim doğar ki bu asla kabul edebileceğim bir şey değil. 20 kısı sonucta arada sevgi gösterileri haykırıslar falan olucak. ki olur yani o zaman ses sorunu olur. oda olmaz. şartlarım üzülerek söylüyorum ki kısıtlı. ama rahatlık konusunda garanti verebilmem için bu şartları korumam lazım...5-6 ay sonra ise istediğiniz gibi bir kafeye dönüşücek zaten mamba. en azından bir deneyelım derim. kaç kişi gelicek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...