sharky, 27 Mayıs 2004 20:09 tarihinde demiş ki:
Aftermath gayet basarili. Oyunun konusu, alienlarin amaci falan gayet guzel. Atmosfer arayanlara atmosfer de super bence. Her ne kadar TFTD kadar olmasa da..
Arkadaslar. kisisel yorum yapiyorsunuz fakat sanki genel gecer bir dogruymus gibi bahsediyorsunuz. Gereksiz yere laf kalabaligi oluyor bu da.. Sen 10vs10 air-combat i seversin, biri gider desolated ve invaded bir dunyayi kurtarmayi sever, biri sonic cannon `un sesini...
Tamamen gereksiz bir tartisma.
e sen niye yaptin ayni seyi ?
herkesin fikri kendine ait zaten, her cumlenin basina kcina 'bence' eklememize gerek mi var.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Eh sen o kadar gazman sekilde saldirdin ki TFTD ye, gaza gelip korumak ihtiyaci hissettim ben de :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Benim bildiğim bug dan dolayı ufo enemy unknown hangi zorlukta açarsan aç en kolayda başlamasıydı. Tabii sonra patchli cd versiyonu filan varsa elinizde onu bilemem.
AI de şöyle bir özellik var, bazen karı koca gelebiliyorlar recruit ederken, eğer iri ölürse diğeri otomatikman moral çöküntüsü geçirip beserk yaşıyo,
bak ünity sen benim şu derdimi anlamadın, adamlar sene 95te ıncını cıncını düşünerek bir oyun yapmışlar; yıllar sonra başka bi ekip teli hakları üzerinden başka bir oyun çıkarmış ama binemkaç yıl sonra çıkmasına rağmen oyuna yeni bir soluk getirememiş bence...
Onca yıldan sonra çok daha über bi personality sistemli bişiler çıkartılaiblirdi...Grafikler için de aynı şey geçerli, adamlar çok güzel lobsterman ler çizmişler. Ayrıca bendeki kitapta yazan hikayesinde ve 2.nin dmeosunda gösterir; marstan bir beam gelir yeraltında bişiler çalışmaya başlar. Lobstermanlerin hallucinoidlerin filan hep dünyadaki biyolojik yaşamla bağlantılı ama mutasyona uğramış hali olması oyuna uhteşem bi derinlik sağlıyo bence. 3. de MC var mı MC ?
eu 95 te degil 93-94 arasi cikti hatirladigim kadariyla.
aftermath icin mi diyosun tftd mi diyosun apoc mu diyosun yeni soluk getiremediklerine.
guzel lobsterman cizilmesi degil olay, cizilenin lobsterman olmasi, tum olaylarin silahlara kadar resmen eu ya oturup sadece bir iki ufak degisiklik olmasi tftddeki sorun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
ohaaa olaya bak: gold edition diye 8 mb'lik bişi indirdim galiba içinde enemy unknown, terror from the deep ve apolacalypse hepsi birarada var. üşengeç bünyeme ilaç gibi geldi valla. kazaa'dan aratın software diye x-com'u çıkıyor.. bakayım neymiş ne değilmiş şimdiii..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
lol o kadar manual'ı okudum okudum sonra aklıma "ulan bi çalıştırsana belki bozuktur" düşüncesi dank etti manual'i bitirince, açtım ki grafikler birbirine gitrmiş hiçbişi okunmuyor anlaşılmıyor filan. indirmeyin bu dosyayı, yanlış öneri.. :-p
bakınmaya devam edeyim, manual'i okudum da yanıyorum vaktinde oynamadığıma. p-75'i ilk aldığımda bestseller listelerinin tepesindeydi bunlar, o vakit alıp oynamak varmış.. :hmm: merak da etmiştim hani..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
eeeh be kardeşim kompetıbıl kompetıbıl diye pc kullanıyoruz gel gör ki 10 yıllık oyunu oynayamıyorsun ışık hızında çalıştığı için..
ya kardeşler nasıl yavaşlar bu meret, gemiden adamları indiremiyorum ki, ekranın köşesine değdi mi imleç çeyrek saniye sürmüyor haritanın siyah ucuna değmesi. hızdan bile şikayet edeceğimiz günleri gördük ya.. :-p
özetle şimdi nasıl düzeltiyoruz bu olayı?
ekleme: neyse cpukill diye bir program buldum bakalım işimi görecek mi..
enemy unknown'u buldum indirdim takır takır çalışıyor lakin ille sorun olacak ya, müzik ve ses yok bunda da. config monfig düzgün ayarladım ama herhalde bişiyi unutuyorum, muhtemelen beni komik duruma düşürecek ufak bir ayrıntı olsa gerek.. hmm..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
[Bu mesaj Sam tarafından 28 Mayıs 2004 07:15 tarihinde değiştirilmiştir]
yanlış batch dosyasını çalıştırmışım tahmin ettiğim üzere. cpukill de iğrenç bişi çıktı, onun yerine scroll hızı ayarı varmış o çözdü olayı..
eu süpermiş, bütün gün oynadım. keşke 95'te filan oynasaymışım.. :hmm: squad based combat bugün neyse o gün aynısını koymuşlar resmen, helal olsun.. atmosferi de cabası.. ah şu başparmak büyüklüğünde 5 pikselden oluşan sprite kafaları olmasa..
ekleme: intro'daki minigun sahnesini görünce yüzüme kocaman bir gülümseme yayıldı.. :-p tahmin edeceğiniz üzere auto-cannon favori silahım oluverdi.. 8-) tabii sadece 3 mermilik burst biraz bozuyor ama olsun..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
[Bu mesaj Sam tarafından 28 Mayıs 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
oyunu buldum
kurdum
başladım oynamaya mission larda alien lara turn verince
nedense oyundan cıkıyor
bi görev tamamlaya bildim digerlerinde port attack mesela
ilk round da oyundan cıkıyor
bi sorun var anlamadım
herhangi bi update halleder mi acaba deneyecegim simdi version update yapıcagım ama sinirim bozuldu o kadar bul heves et
bilgisayar korkuyor bence
Öne çıkan mesajlar
unity100
e sen niye yaptin ayni seyi ?
herkesin fikri kendine ait zaten, her cumlenin basina kcina 'bence' eklememize gerek mi var.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
sharky
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Foxx
Gallant
unity100
Foxx
Mighty_THoR
bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Berk
bak ünity sen benim şu derdimi anlamadın, adamlar sene 95te ıncını cıncını düşünerek bir oyun yapmışlar; yıllar sonra başka bi ekip teli hakları üzerinden başka bir oyun çıkarmış ama binemkaç yıl sonra çıkmasına rağmen oyuna yeni bir soluk getirememiş bence...
Onca yıldan sonra çok daha über bi personality sistemli bişiler çıkartılaiblirdi...Grafikler için de aynı şey geçerli, adamlar çok güzel lobsterman ler çizmişler. Ayrıca bendeki kitapta yazan hikayesinde ve 2.nin dmeosunda gösterir; marstan bir beam gelir yeraltında bişiler çalışmaya başlar. Lobstermanlerin hallucinoidlerin filan hep dünyadaki biyolojik yaşamla bağlantılı ama mutasyona uğramış hali olması oyuna uhteşem bi derinlik sağlıyo bence. 3. de MC var mı MC ?
unity100
aftermath icin mi diyosun tftd mi diyosun apoc mu diyosun yeni soluk getiremediklerine.
guzel lobsterman cizilmesi degil olay, cizilenin lobsterman olmasi, tum olaylarin silahlara kadar resmen eu ya oturup sadece bir iki ufak degisiklik olmasi tftddeki sorun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sam
Sam
bakınmaya devam edeyim, manual'i okudum da yanıyorum vaktinde oynamadığıma. p-75'i ilk aldığımda bestseller listelerinin tepesindeydi bunlar, o vakit alıp oynamak varmış.. :hmm: merak da etmiştim hani..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sam
ya kardeşler nasıl yavaşlar bu meret, gemiden adamları indiremiyorum ki, ekranın köşesine değdi mi imleç çeyrek saniye sürmüyor haritanın siyah ucuna değmesi. hızdan bile şikayet edeceğimiz günleri gördük ya.. :-p
özetle şimdi nasıl düzeltiyoruz bu olayı?
ekleme: neyse cpukill diye bir program buldum bakalım işimi görecek mi..
enemy unknown'u buldum indirdim takır takır çalışıyor lakin ille sorun olacak ya, müzik ve ses yok bunda da. config monfig düzgün ayarladım ama herhalde bişiyi unutuyorum, muhtemelen beni komik duruma düşürecek ufak bir ayrıntı olsa gerek.. hmm..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
[Bu mesaj Sam tarafından 28 Mayıs 2004 07:15 tarihinde değiştirilmiştir]
unity100
apocun en kucuk hali tek basina 40 mb.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sam
eu süpermiş, bütün gün oynadım. keşke 95'te filan oynasaymışım.. :hmm: squad based combat bugün neyse o gün aynısını koymuşlar resmen, helal olsun.. atmosferi de cabası.. ah şu başparmak büyüklüğünde 5 pikselden oluşan sprite kafaları olmasa..
ekleme: intro'daki minigun sahnesini görünce yüzüme kocaman bir gülümseme yayıldı.. :-p tahmin edeceğiniz üzere auto-cannon favori silahım oluverdi.. 8-) tabii sadece 3 mermilik burst biraz bozuyor ama olsun..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
[Bu mesaj Sam tarafından 28 Mayıs 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
eradicator
kurdum
başladım oynamaya mission larda alien lara turn verince
nedense oyundan cıkıyor
bi görev tamamlaya bildim digerlerinde port attack mesela
ilk round da oyundan cıkıyor
bi sorun var anlamadım
herhangi bi update halleder mi acaba deneyecegim simdi version update yapıcagım ama sinirim bozuldu o kadar bul heves et
bilgisayar korkuyor bence