Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frank Rijkaard Galatasaray'da

hoccemama

Öne çıkan mesajlar

bu adamın oynatacağı futbol iyi zaten, ama galatasaray bu adama sabredemez. türkiyede hiç bir takım hiçbir td ye sabretmiyor, bu arkadaşa da sabredilmez.

3-4. kötü sonuçtan sonra da "zenci teknik direktör mü olurmuş" lafı tekrarlanır zaten.

(kim demişti tigana ya hatırlayamadım gerçi)
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bu adamın oynatacağı futbol iyi zaten, ama galatasaray bu adama sabredemez. türkiyede hiç bir takım hiçbir td ye sabretmiyor, bu arkadaşa da sabredilmez.

3-4. kötü sonuçtan sonra da "zenci teknik direktör mü olurmuş" lafı tekrarlanır zaten.

(kim demişti tigana ya hatırlayamadım gerçi)

2 yıllık sözleşme imzalanıcakmış aha

not: firzen yanlışlıkla öm attım sana haha
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamın ilk sene başarılı olamayacagını nereden cıkarttınız. Sanki hepiniz gelecegi görüyorsunuz kesin ilk sene başarısız olur.
Ben asla böyle düşünmüyorum transfer olarak cok başarılı kariyeri orada dünyaya yapılan reklam ortada daha ne olsun.
Adam iyi futbol oynatıyor bence diğerine görede cok iyi bir seçim oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır kadroya eklenecek çok isim var yalnız

1 kaleci
1 sağ bek
1 ön libero

%100 şart olanlar. Linderoth artık patladı malum, Topal sakatlansa adam koyamıyoruz oraya.

Kaleci De Sanctis gidiyo.

Sağ bek Sabri'yle artık yürümez, Uğur da 2 senedir sakat ne olacağı belli değil.

Bunların dışında Lincon falan yollanacaksa

1 forvet 1 kanat ya da 10 numara falan da lazım.

Takımda yedek forvet yok. Nonda-Karan gidiyolar. Yedeği geçtim forvet bi tek Baros kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Hazır kadroya eklenecek çok isim var yalnız

1 kaleci
1 sağ bek
1 ön libero
+1forvet

%100 şart olanlar. Linderoth artık patladı malum, Topal sakatlansa adam koyamıyoruz oraya.

Kaleci De Sanctis gidiyo.

Sağ bek Sabri'yle artık yürümez, Uğur da 2 senedir sakat ne olacağı belli değil.

Bunların dışında Lincon falan yollanacaksa

1 forvet 1 kanat ya da 10 numara falan da lazım.

Takımda yedek forvet yok. Nonda-Karan gidiyolar. Yedeği geçtim forvet bi tek Baros kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamın sözleşmesi süresince kaldığını görmek istiyorum ben iki nedenden dolayı:

birincisi, yılmaz vural, hikmet karaman ekolünden biri bile gelse sabredildiğini görmek istiyorum. her teknik direktörün tarzı başka. kimi gelir ilk 10 hafta estirir sonra bir durulur. kimine de ilk sezon zor tahammül edilir, sonradan patlama yaşanır. fatih terim örneği de var 12-13 sene öncesinden. tamam şampiyon olmuştuk ilk sezonunda ama o sezonun ilk bölümü gayet sıkıntılı geçmişti hatırladığım kadarıyla. yani artık gerçekten teknik direktörlerin apar topar postalandığını görmek istemiyorum.

ikincisi de rijkaard o sonradan patlama yapan grupta gözükmüştü önceki çalıştırdığı takımlarda. daha iyi, daha tecrübeli alternatifler vardı elbet gelebilecek olanlar arasında, ama güzel futbol oynatmaya çalışan bir adam bu, ve uluslararası alanda da gayet tanınmışlığı var.

umarım yine de bu sezonun özellikle ilk kısmında şansı yaver gider de biraz yerini sağlamlaştırır. ondan sonra başarılı olabileceğimize inanıyorum. ama dediğim gibi işte sabırsızlık kurbanı olmasından korkuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ooo beyler hemen uçmuşunuz kimse sabredemez diye durun bakalım...
Bahsettiğiniz adam Skibbe veya Bülent Korkmaz değil,öyle çat diye göderemezsin kimi gönderiyorsun allah aşkına?
Fenerbahçe bile gönderemedi Aragones'i sezon içinde istese 50 kere kapıya koyardı,böyle büyük adamları harcamak o kadar basit değil,bir kere ilerisi için kötü,Rijkaard'ı da kovarsan devre arası kimi getirebilirsin ki bir daha?
Sabır çok önemli ama hep dediğim nokta şu an başarıldı en azından,sabretmek için,sabredebileceğin kalitede bir isim olması lazım,başından beri soru işaretleri olan adamlara sabır olmuyor,çünkü başından beri biliyorsun hatalı veya eksik olduğunun..
Rijkaard gibi,alacakların arasından daha iyi olmayan bir hocaya,sabretmemek gibi bir şansın yok,zaten biliyorsun daha iyi kimi getirebilirsin ki?
O yüzden bence yönetim şapka çıkartılacak iş yaptı,Rijkaard'ın boşuna gelmediği kanısındayım,ayrıca aceto'nun yazısına bakın yardımcı Neeskens olacakmış sanırım...
Bu kadar kariyerli ve yıldız bir adam Türkiye'ye daha gelmedi,o yüzden yok efendim sabredemez yarıda gider 1.sezonda gider diye birşey yok...Gs 10. bitirse bu adam kalır merak etmeyin,eminim yönetim de zaten akıllanmıştır...
Sosyal ağlarda paylaş

E tamamen yanlış bir hareketti zaten,onu bunu kapı önüne koyarsan ileride kimseyi bulamazsın,kaldı ki noldu Beşiktaş sanki toparlandı Del Bosque gidince...
Ayrıca hoşuma giden bir başka şeyde Rijkaard'ın kendisinden çok daha az kariyerli olan adamlar gibi ukalaca transferdi/paraydı vs 'yi bahane etmemesi...
Adam kariyerine sonuçta daha düşükten devam ediyor,demekki daha birşeyler yapmak istiyor,bu yüzden boşa gelmediği kanısındayım...
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Ben yapılanın mantıklı olduğunu söylemiyorum zaten, ama "kariyerli hoca gönderilmez" diye bişey yok, gayet gönderiliyo işte diye örnek gösterdim

Yok farkındayım işte bir tek Türkiye'de olur o 5-6 haftada adam yollamak,e artık ders alınmıştır heralde...Türkiye'den aslında bir sürü şeye istisna gösterilebilir yani,saçma sapan yönetimler yüzünden..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...