nameless Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 adamlar demek istiyoki yıllar once ebemize verdiler yine geliyolar kafamıza gözümüze vermeye bu yunanlar görecekler fesi kafamızamı takıyoruz yoksa nereye takıyoruz cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Lind3r0th, 28 Mayıs 2004 19:52 tarihinde demiş ki: Bega o çin dediğin usa 2 kere yıkar gider 3 kere yeniden yapar nasıl yapar peki?[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Unutmakı abd şuan dünyada korktugu 1. devlet çin siz bu abd ne kadar güçlü sanıyorsunuz anlamadım ilginç valla[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 48/35 Swordman Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ehehe trajikomik açıkça tırsıyoruz demişler "70 million turks are not to play games with " ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ben abd büyük güç sanmıyorum, ama öyle. dünyadaki tek kutup o şu anda..baksana elini kolunu sallaya sallaya her yere giriyor işgal ediyor.. ayrıca yunan arkadaşımın dediğine göre bu siteyi yapan parti sadece 5000 oy kapasitesine sahip ezik itilmiş anca böyle şeyler yapıp adını duyurmaya çalışan bi parti işte..[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Starda ilk sayfadan vermiş bugun bu siteyi[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: bega, 28 Mayıs 2004 13:04 tarihinde demiş ki: Twilight nufus açısından çoğalmanın bir dünya gücü olmakla alakası yok. Bkz. çin,hindistan.. eheheh benim kastım avrupa konseyindeki temsil oranıydı. Bu nüfusla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Ra_d, 28 Mayıs 2004 17:58 tarihinde demiş ki: Söylediklerim U.S. Census Bureau'nun 2002 yılı verileridir. doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Siteye tekrardan bakmanızı öneririm bizim iplere özel flash koymuşlar :d[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 site hacklenmiştir hayırlı olsun :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 haa evet asya birliği bi aralar duymuştum ööle bişiler ama o zamanki başbakanımız reddetmişti.[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Alternatif üretemeyen insanların bir ütopyası o. Tam anlamıyla ekonomisini küreselleşmeye uyduramayan ülkelerin birlik kurması çok zordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ya beyler adam gibi ab/tr surecinde haber almak istiyosaniz www.abhaber.com a bakin baba site ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 flash ı göremedik yauuu elinde olan var [email protected] a atarsa sevinirim çok merak ettim şimdi... site oic olmuş =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar