Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor kongreye gidiyor.

Buyse

Öne çıkan mesajlar

samet aybaba saçmalığından sonra çılgın tepki geldi trabzonlulardan. sadri şener de madem bana güvenmiyorsunuz gidiyorum ben demiş.

http://www.ntvmsnbc.com/id/24973102/

bordomavi forumları çok acayip. sabah samet aybabaya sövenler şimdi başkan gitmesin yeter ki diye 5k post yazmışlar 1 saatte.
Sosyal ağlarda paylaş

oha samet daha geçen gençlerden şöyle böle yapcaz diodu.hangi ara geldi trabzona

bence çok yanlış bir tercih.ersun yanalı gönderip samet aybaba geldiyse trabzon 5.liğe oynar

heleki trabzon camiası bir boku beğenmiyor.sametimi beğenicek.adamların beklentilerine ve futbol bilgilerine hayranım

saçma taraftar olmasa trabzona dha iyi yerlere gelirdi
Sosyal ağlarda paylaş

Beter olsunlar, başarı yüzü görmesinler inşallah. Zerre haketmiyorlar. Galipken sahaya inen insanlardan fazla mantık, zeka beklememek lazım aslında.

"Bu sene ilk 3'e girelim de şampiyonluk seneye" diyen adamı önce bağırlarına basıp, sonra liderliğe yaklaşılır gibi olunca "oha şampiyon yapamadı mal" diye sezon ortası kovdular, kovmasalar muhtemelen Sivas'ı geçerlerdi şimdi. Sanki her sene şampiyonluğa oynuyorlar da şampiyon yapamayan gidiyor, 3. olmuşsunuz daha ne be.

Başkanları bile dayanamamış kongreye gidiyor sözde de, Ersun'u gönderen de kendisi değildi sanki, aynı mantığın bir başka ürünü kendisi de yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...