mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Horizon said: Ben şaşmıyorum aslında , Şunu hangi amaçla neden haber yapıyorlarsa misal ? "ZONGULDAK'ta oturan 73 yaşındaki Ahmet Güneser, denizin ortasında sandalın üzerinde dalgıç kıyafetiyle namaz kıldı." said: Sandalda namaz kıldı Arkasından da İşte fotoğrafları o yeah.. Şeriathh.. Hangi gazetemiz ? Hürriyet. Hmm şuna benziyor , ÇOCUK ÇİŞİNİ YAPTI !!1!!!11 adam dalgıç kıyafetiyle namaz kılıyor. bunuda çekmişler fotoğraf makinasıyla gayet haber. komik hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Snefru said: Şah İnn Paradise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bone said: tesettür diskoya karaçarşafla girilebiliyor mu? erkekler öyle girsin işte. eksılınt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Red said: ama Allah saçını ört kaşarlığa devam dedi Şu da süpermiş ya eheh, harika bir özet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bu gazeteler bu tarz saçma haberleri yapıyorlar , bir de üzerine bu yaptıkları haberleri karşılıklı olarak birbirlerine karşı manşet yapıyorlar. Yok vakit şöyle haber yaptı Yok hürriyet böyle haber yaptı vs. gibi. Arkadaş hepiniz aynı naneyi yiyorsunuz bari biraz yüzünüz olsunda kendiniz hiçbirşey yapmıyormuş gibi karşı tarafa laf atmayın. Heriflerin yüzünden gazete okumuyoruz. Hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ya ama şöyle komik bir cümleyi hiçbiri kurmuyo mesela: ysa komünizm, faşizm, anarşizm, terör, ırkçılık, pkk ve bölücülük gibi tüm sapık ideolojilerin temelinde hep darwinizm vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Horizon said: Arkadaş hepiniz aynı naneyi yiyorsunuz bari biraz yüzünüz olsunda kendiniz hiçbirşey yapmıyormuş gibi karşı tarafa laf atmayın. "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" tarzı haber yapmakla, tutup "rakıyı yasakladılar iyi oldu oh içmesin dinsiz pezevenkler, içince hepsi karımıza kızımıza sarkıyor ya da sokakta sevişiyor" ya da "kızım dinci olmasın o.... olsun zaten dinsiz dediğin öyledir" diye mantıksızca marjinal, cahil, örümcek kafalı haberler yapmak arasında dağlar kadar fark görüyorum ben şahsen. Sen görmezsin muhtemelen, orası başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Horizon fobini anlıyorum , her gün beni rüyanda gördüğünü de anlıyorum ama bana laf atma çaban yüzünden verdiğim örnek ile alakasız yorumlama yapmanı anlayamıyorum. Biraz büyü be arkadaşım. Benim bahsettiğim gazetelerin deste deste yalan haberi mevcut. Benim gözümde hepsi aynı kefede , biri sert yapıyordur biri yumuşak , amaç ve sonuç belli ve aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 üstteki postta ağır hakaret var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Horizon said: Horizon fobini anlıyorum , her gün beni rüyanda gördüğünü de anlıyorum ama bana laf atma çaban yüzünden verdiğim örnek ile alakasız yorumlama yapmanı anlayamıyorum. Biraz büyü be arkadaşım. "Haklısın ama cevabı verirken oraya buraya çekip kişisel de saldırmalıyım ki burnum büyüsün" gibi bir düşünceye sahip insanların büyüme ihtiyacı daha fazla geliyor bana :) Açıp Vakit ve Hürriyet'in bu tarz haberlerini karşılaştırırsan ne demek istediğimi belki anlarsın. Biri kendi kadar bağnaz olmayanı "dinsiz" diye değerlendirip üstüne hakaret ediyor, diğeri de matah bir şey değil ama en azından böyle terbiyesizlik, marjinallik etmiyor. Halbuki sözde inandıkları, bildikleri dine göre inanana yok yere kafir demek de, milletin inancına karışmak da büyük günahlar ama böyle bir bilgileri yok tabii, din dediğin namazdır, oruçtur, alkoldür ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fizban said: denizin ortasında su üzerinde durarak kılsa ya namazı daha enteresan olur. saçma bir haber, bomboş birşey işte. bir insan niye böyle bir yazı yazarsa, o yüzden haber yapmışlar işte. atta bu haber, şu köşe yazısının daha hafifi: http://www.habervaktim.com/haber/74057/kizim_ou_olsun_raziyim_tek_dindar_olmasin.html ikisinin de amacı belli, insanları provoke edip para kazanmak. biri din adına yapıyo, biri laiklik adına ne farkeder. din amacına yapanlar daha radikal bicimde yapıyor sadece. Habire darbe yapılan yada yapılamay çalışılan bir ülkede dini guruplar daha radikal yapıyor demek biraz komik oluyor bence. Laik geçinene belirli grupların sakladıkları cephanelikleri saymıyorum bile. Ayrıca laik kesmin ensesinde sürekli dolaşan bir aydın doğan medyası yok. Adamların yaptığı herşey(bu olaydaki gibi) nekadar küçük olursa olsun haber oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 @baggio Saldırayımda burnum büyüsün düşüncesi ile beni itham edebilecek son kişilerdensin. Olayı kişiselliğe iten mesajda yukarıda mevcut. Ne oldu yani hürriyetin böyle saçma haber yapmasını dile getirmek zorunamı gitti anlamıyorum ? Bu şekilde haber yapan ve yapmış bir sürü gazete var. Burada şu daha kötü , şu daha iyi tartışması yapmıyorum. Bu daha sert yapıyor bu daha yumuşak yapıyor kısmında değilim, benim ana fikrim de bu değil. Savunmak için konuyu farklı yöne çekmesek daha iyi olacak. Yalan haber yapan , kendi sahibinin ideolojik görüşüne göre haber yapan ve saçma sapan manipule edici haber yapan gazetelerle işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Öyle olmayan gazete var mı Türkiye'de? Zaman mı taraf mı acaba? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 disko disko irticai dınıttınınım dınıttınınım disko disko irticai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hürriyet de yapıyo ama, daha kibar. sanki böyle tırışka bi gazeteciliğin herhangi bi "seviyesi" makbulmüş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 daha dün zamanda vardı, "türbanlı diye tenis oynatmadılar" diye bi haber. keza "çarşaflı diye mahkemeden kovuldu" haberi yaptılar. her iki taraf da yakaladı mı basıyor kardeşim böyle haberleri, abarta abarta. prim yapıyor çünkü. gerçi şahane bi şekilde tayyipcana hizmet edyor bu haberler. çatışmalarla yaşayan, oradan güç alan bi adam. hiç bişey bulamazsa kendi polemiğini yaratıyor herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Baykalı unutmayalım , x olursa çatışma çıkar , karışıklık çıkar , mahkeme şu kararı vermezse çatışma çıkar.. vs. vs. Çatışma lafını baykaldan çok kullanan bir siyasetçi yok memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Rock said: Habire darbe yapılan yada yapılamay çalışılan bir ülkede dini guruplar daha radikal yapıyor demek biraz komik oluyor bence. Laik geçinene belirli grupların sakladıkları cephanelikleri saymıyorum bile. Ayrıca laik kesmin ensesinde sürekli dolaşan bir aydın doğan medyası yok. Adamların yaptığı herşey(bu olaydaki gibi) nekadar küçük olursa olsun haber oluyor.hala sonuclanmamıs bir davada, genelkurmay tarafından yapılmıs acıklamalar yoksayılarak hükümler verilmis. yahu o cephanelerden emniyette de var demedi mi genelkurmay ? 300 tane bizde, 3000 tane emniyette demedi mi ? yoksa vakit gazetesi bunu yazmadı mı, sorun ondan mı cıkıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Peki fizban sonuçlanmadığı için ergenekondan bahsetmeyiz biz de. Onun yerine 60, 71 ve 80den bahsedelim. Bunların şuan yaşadıklarımızdan daha radikal olmadığını iddia edebilri misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 60=/=(70=80) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bu saçmalık Avrupa ve Amerika'da da başlamış, sırf bize has değil. Orada da "Christian Raving" diyorlar bu merete, gerçi biraz daha iyi, en azından kadın erkek hep beraber giriliyor ama dans ederken sürtünmek ve sürtüşmek yasak. Çalan müzikte hristiyan öğeler, vokaller falan var bir sürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Horizon said: Baykalı unutmayalım , x olursa çatışma çıkar , karışıklık çıkar , mahkeme şu kararı vermezse çatışma çıkar.. vs. vs. Çatışma lafını baykaldan çok kullanan bir siyasetçi yok memlekette. çatışma çıkar demekle çatışma çıkarmak aynı şey değil. baykal anca cirmi kadar yer yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kimse içerde ne içildiğini sorgulamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Iranda inecek kalmasın diyesim geldi nedense habere bakınca.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oo iyi tesettür fantezilerimizi gerçeklestirceğimiz bi yerler açılmış güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar