Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 elimdeki orjinal müzik cdlerini mp3 haline getirmek istiyorum. çünkü çiziliyorlar. Ve müzik seti okumuyor bazı kısımları. Tam şarkının içine girmişken, skipp diye bir ses rahatsız ediyor insanı. 128 bit mi 256 mı yapıyım? Fazla bit fazla yer kaplıyor. Ancak ben arasında ses kalitesi olarak pek birşey hissetmiyorum. 128 mi önerirsiniz? Peki bu çizik cdleri kurtarmanın yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 cdler mp3 e çevrilecek kadar okunuyosa kopyalanabilir de...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 çizik cdleri sanırım kurtaramam. ancak altını felan temizleyen stickler kullanırım belki. kurtarabileceğim cdleri mp3 cd yapmak istiyorum. her bir cdyi kopyalamaya yetmez ömrüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Peki nasıl dönüştürebiliyosun?????????[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: Khirsah, 21 April 2003 16:51 tarihinde demiş ki: Peki nasıl dönüştürebiliyosun Cdex'le donusturebilirsin. Bone, cizik cd deki ses kalitesi cizigine bakar cdex bu cazir cozur sesleri en aza indiriyor. Ayrica nispeten digerlerine gore daha kullanisli ve hizli bi program,birde cddb ozelligini de unutmamak lzm.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 En kolay yol Windows media player da çeviriyor ama wma ya olsun oda güzel ayrıca 128 yap mp3 leri hem az yer kaplar hem ses kalitesi bana daha iyi gibi geliyor.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 winamp içerisinde var o olay optionsdan ayarlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 jukebox kullanıyorum ben gayet güzel. benim sorunum program değil. daha özet söylüyüm: 1- 128 mi 256 mı 320 bit mi yapıyım? Ses kalitesinde çok fark yok gibi geliyor bana. Sizce? 2- Çizik cdleri düzeltmenin olanağı var mı? Program istemedim. Anlamadınız herhalde. Ha ben bu aralar sinirliyim, deli amblemi istiyorum nickimin altına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ok. denerim.[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 tam çizik yere geldiğinde skipp diye bi sesmi çıkıyo ehehe[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 o efekti yapamam valla... gacır gucur birşeyler oluyor rahatsız oluyorsun..[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 EşiiiiiiinNNKKKKKkekeeşiiiigkk Gzrtteeaaa Zöggssss Hışşşşşİİeekaashe SSskkkkkee GröÖÖÖÖÖÖÖÖÖ EİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNK! ÇIıııııızzzzzzzzzzzzzt diye öteni gördüm ama Skip Skip Skip Skip Skip diyenini görmedim[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drunkard Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Audio yu mp3 yapmak için en iyilerinden biri MusicMatch Jukebox benim bildigim kadariyla. burdan indirebilirsin--> Musicmatch Jukebox 7.5 birde cd lerin orjinal deilse çok daha yavas sekilde mp3 yapiyor. Çizik cd için bir çözüm bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ya bak yukarda yazdıklarımı oku sonra yaz cevabını.. zaten ben musicmatch kullanıyorum. sorunum farklıydı.. yenisin diye sakinlikle karşılıyorum. ama wanderer bunu yapsa kafa göz dalardım... fizban deniycem bu akşam quake 2 ve blind guardian cdlerimi (orjinal) umarım daha kötü olmaz..[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drunkard Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Bonecrusher, 26 April 2003 18:26 tarihinde demiş ki: ya bak yukarda yazdıklarımı oku sonra yaz cevabını.. zaten ben musicmatch kullanıyorum. sorunum farklıydı.. yenisin diye sakinlikle karşılıyorum. ama wanderer bunu yapsa kafa göz dalardım... fizban deniycem bu akşam quake 2 ve blind guardian cdlerimi (orjinal) umarım daha kötü olmaz..[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Oncelikle insan olmayi ogren derim.yeni degilim bu yeni acc em sadece.eski accmin pass i kayip. altta yazdigini tam olarak gormemisim.Mp3 de en iyi ses kalitesi 128kbs dir. cizik cd yi duzeltemessin bilgiim kadariyla. ama belli bir cizilme ve yanma korumasi olan cd ler var.aldigin cd yi bu cd lere yedeklersen senin acindan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar