ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 /discuss 1 dersime edicem itiraz, bir tanesine daha etme ihtimalim var. İtiraz edeceğim hoca da misafir hocaydı, başka üniversitede aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sınav notuna değil anladığım kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yok direkt ders notu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 O her ünide değişmez mi? Üninin sitesine gir! Orada o konu ile ilgili yönetmelik var! Ona göre yaparsın. Bizim okulda 5 iş günü içinde itiraz dilekçesi veriyorsun işte. 5 iş günü içinde vermessen! Bitiyor!!! Ama sen yinede kendi okulunun bu konu ile ilgili yönetmeliğine bir bak bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ünlem takılı mı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Alışkanlık... Neyse ünlem istediği kadar takılı kalsın sen ünleme takılı kalmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 itiraz etmek icin süre olur, genelde not yayınlandıktan sonra 1 yada 2 hafta süren vardır itiraz etmek icin, ama tabi okuldan okula degişir. sekreterlige git bölümünün, dilekçe yazmana yardım ederler, sonra cevap bekleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Durum nedir bilmiyoruz tabi. Hoca ters midir? Ters tepme ihtimali var mıdır? iyi düşünmek lazım bunları. Bazı hocalar çok kıl oluyorlar itiraza. Dikkat etmek lazım. Konuştun mu bilmiyorum ama önce uyumlu bir hocaysa konuşmayı dene. son çare itiraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ters mers tepmez, hocanın işi gücü yok mu da itiraz edenerin notunu düşürsün, onla uğraşsın. Muhtemelen kağıda bile bakamdan ekler 5, 10 puan. Öğrenci işlerine bir dilekçe ile başvur gitsin. Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ya zaten ortak yönetmeliğe göre verdiğimiz dilekçe ''Maddi Hata Dilekçesi'' olarak geçiyor. Yütkç karşılığı ise şu; -Benim sevgili hocam, o yüce insan, notları toplarken yanlışlık yapmış olabilir. Al işte şaka gibi. Değişmesse içerik olarak inceletmek istersen eğer. İdari mahkeme yolu açık senin için. Bütün ücretlerle beraber bu davalar bir öğrenciye 380-400 milyona falan patlıyormuş. Arkadşaın birisinin yalancısıyım. Abatmış olabilir belki! Orada da başka ünicersitelerden çağrılan hocalardan oluşan bir komisyon inceliyor durumu! Ama unutmamak lazım. Hiç köpek köpeği ısırır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 İçerik olarak inceletme kısmı giriyor işte. Ya benim derdim şu, Attendance + midterm + final projesi var 2 dersimde de; hepsinin belli bir payı var kendi içinde. Ancak midterm ve final projesinde çoook iyi iş çıkartmış olmama ve attendance ım tam olmadığı için beklediğim notun altında alıyorum. Attendance'ı tam olan; ama hocanın istediğiyle tamamen alakasız, rezil bir final projesi sunan insan ise aa alıyor. sonuç olarak benim derdim; ders içinde tam olarak neyden kaç puan aldığımı öğrenmek; bu notlar syllabus'ta yazdığı gibi dağıtılmış mı; dağıtılmamış mı, onu öğrenmek istiyorum. Bu da bahsi geçen maddi hata dilekçesiyle olacak iş değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hmm bir arkadaşım htr notunu değiştirmişti hoca isteyince oluyor valla hocayı ikna etmen lazım. ama tabi hoca yurt dışında ise ondan yazılı vs bir şeyler alıp bir şekilde (ya da email yoluyla) batı dilleri ve edebiyatına iletmen lazım (ordan bi ders olduğunu var sayıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Puanlamayı neye göre yapacağını belirtmemişse zaten maddi hata dilekçesi direk manasız kalıyor. Neye ne puan vereceğini kafasına göre ayarlamış galiba sizin hoca. O zaman senin işin mahkemeye gider. Şu yönetmeliğede kıl oluyorum ya. Bir de gelip notlara itiraz hakkınız var demezler mi?. Hani nerede lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 İtiraz etmeyi düşündüğüm dersimin puan dağılımı sözlü olarak belirtildi bir ara; ama yani çok karmaşık bir sistemdi, ve sonuçta elimde yazılı bir şey yok. Diğer dersimin yazılı olarak duruyor o problem değil ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 benim arkadaşım 1 sene sonra değiştirtmişti notunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Abi davayla falan uğraşmak istemiyorum, yarım harf notu için değmez; ama yapabileceğimin sınırına kadar da zorlamak istiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dava falan değil ya hoca değiştirmişti nasıl ikna etti onu bilmiyorum içirdi herhalde hocayı sfsd 88e BAmı ne gelmişti onu AA yaptırmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yiide yarım not eksik veren hocanın alnını karışlarım ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Evet en temizi dilekçe yazmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar