Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders notu itirazı nasıl yapılır?

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Durum nedir bilmiyoruz tabi. Hoca ters midir? Ters tepme ihtimali var mıdır? iyi düşünmek lazım bunları. Bazı hocalar çok kıl oluyorlar itiraza. Dikkat etmek lazım. Konuştun mu bilmiyorum ama önce uyumlu bir hocaysa konuşmayı dene. son çare itiraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten ortak yönetmeliğe göre verdiğimiz dilekçe ''Maddi Hata Dilekçesi'' olarak geçiyor. Yütkç karşılığı ise şu;
-Benim sevgili hocam, o yüce insan, notları toplarken yanlışlık yapmış olabilir.
Al işte şaka gibi. Değişmesse içerik olarak inceletmek istersen eğer. İdari mahkeme yolu açık senin için. Bütün ücretlerle beraber bu davalar bir öğrenciye 380-400 milyona falan patlıyormuş. Arkadşaın birisinin yalancısıyım. Abatmış olabilir belki! Orada da başka ünicersitelerden çağrılan hocalardan oluşan bir komisyon inceliyor durumu! Ama unutmamak lazım. Hiç köpek köpeği ısırır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

İçerik olarak inceletme kısmı giriyor işte.

Ya benim derdim şu,

Attendance + midterm + final projesi var 2 dersimde de; hepsinin belli bir payı var kendi içinde. Ancak midterm ve final projesinde çoook iyi iş çıkartmış olmama ve attendance ım tam olmadığı için beklediğim notun altında alıyorum. Attendance'ı tam olan; ama hocanın istediğiyle tamamen alakasız, rezil bir final projesi sunan insan ise aa alıyor.

sonuç olarak benim derdim; ders içinde tam olarak neyden kaç puan aldığımı öğrenmek; bu notlar syllabus'ta yazdığı gibi dağıtılmış mı; dağıtılmamış mı, onu öğrenmek istiyorum.

Bu da bahsi geçen maddi hata dilekçesiyle olacak iş değil sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bir arkadaşım htr notunu değiştirmişti hoca isteyince oluyor valla hocayı ikna etmen lazım. ama tabi hoca yurt dışında ise ondan yazılı vs bir şeyler alıp bir şekilde (ya da email yoluyla) batı dilleri ve edebiyatına iletmen lazım (ordan bi ders olduğunu var sayıyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Puanlamayı neye göre yapacağını belirtmemişse zaten maddi hata dilekçesi direk manasız kalıyor. Neye ne puan vereceğini kafasına göre ayarlamış galiba sizin hoca. O zaman senin işin mahkemeye gider. Şu yönetmeliğede kıl oluyorum ya. Bir de gelip notlara itiraz hakkınız var demezler mi?. Hani nerede lan!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...