eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: Futbolcu, sözleşmesi devam ederken istediği yere gider arkadaş. Sözleşme imzaladı diye adam kölemi oluyor? Hak hukukta bilmez oldunuz. Tarla almıyorsunuz burda adam alıyorsunuz. bak yukarıda "hukuk" kuralını da koydum... ya adam gidemez demiyor kimse ama kulübün satması gerek diyorum ya madem istediği yere gider neden ronaldo gidemedi neden 2 sene önce mehmetle gökhan sözleşme uzatmak zorunda kaldırlar... ya işini bırakırken bile istifa dilekçenin kabul edilmesi gerek şirket tarafından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 aydın karabulut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Carew i hatırlayın o zaman. Beşiktaş satmak istemedi.Kaç kere söyledi yönetim.Carew ailevi nedenlerden dolayı gitmek istediğini söyledi Lyonla anlaştı sözleşmesi sürerken Beşiktaş ta Lyon a satmak zorunda kaldı. Beşiktaş Tümerle İlhan ı hülle yoluyla aldı. Fenerbahçe bi futbolcuyu gençlerden yurtdışına transfer ettirdi ordan getirtirdi.Ali akdeniz ya da ümit özat tı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ya orada inat etmekten vazgeçmiştir yöneticiler böyle kalıcağına hiç kalmasın diyip satmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kayseri gidip besiktas oynucumu ayartmaya calisiyor diyip gidip o duzmece videoyuda yollarlarsa yaninda guzel bir ceza daha gelir fifadan besitasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eagle_dnz said: sinad said: Futbolcu, sözleşmesi devam ederken istediği yere gider arkadaş. Sözleşme imzaladı diye adam kölemi oluyor? Hak hukukta bilmez oldunuz. Tarla almıyorsunuz burda adam alıyorsunuz. bak yukarıda "hukuk" kuralını da koydum... ya adam gidemez demiyor kimse ama kulübün satması gerek diyorum ya madem istediği yere gider neden ronaldo gidemedi neden 2 sene önce mehmetle gökhan sözleşme uzatmak zorunda kaldırlar... ya işini bırakırken bile istifa dilekçenin kabul edilmesi gerek şirket tarafından Deniz ben elini sallayarak gider demiyorum. Futbolcu gitmek ister. Kulube bildirir oynamak istemediğini kulupte oynamak istemeyen futbolcuyu tutmanın bir anlamı yok diye genelde transfer listesine koyar.Bi alıcısıda çıkarsa futbolcu gider.Gerekirse amcası gelir parayı verir alır götürür bonservisi Ama Kulup işi inada bindirip göndermemek için elinden geleni yaparsa faiş fiyattan satılığa koyarsa gider FİFA ya şikayet eder FİFA da aracı olur duruma.Futbolcu kulup bulursa anlaşırlarsa gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bu arada eğer mehmet topuz fenerle sözleşme imzalamazsa şu an ki mukavelesi aynen devam eder ve sezon sonu serbest kalır. fenerde verdiği 5m le kalır. ama eğer gerçekten beşiktaşlı ise imza atmaz. ayrıca Türkiye'de önce klüple konuşcan diye bi kural yok. oyuncuyla konuşmak yasak diye bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fenerde ortega var dı kaçtı gitti. Oynatabildi mi birdaha fener ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: bu arada eğer mehmet topuz fenerle sözleşme imzalamazsa şu an ki mukavelesi aynen devam eder ve sezon sonu serbest kalır. fenerde verdiği 5m le kalır. ama eğer gerçekten beşiktaşlı ise imza atmaz. ayrıca Türkiye'de önce klüple konuşcan diye bi kural yok. oyuncuyla konuşmak yasak diye bişey yok. :D 5m la kalır tabi oyuncu gelmezse para kayseride zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: ahahaha serhat neler dönmüş yav FLAŞ FLAŞ FLAŞ REYKARD TOPUZU İSTEDİ GS GÖRÜŞMELERİN BAŞLADIĞINI TAHTAKALEYE BİLDİRDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 dediğin doğru sinad ona lafım yok ben kural üzerinden yorumlamadan yazdım... zaten dediğim gibi orada futbolcu istemiyorsa kulübün inat yapmasına falan bağlı durum hiçbiri de uğraşmak istemiyor dedin doğru o yüzden ortega falan ceza ödediler , mehmetin onu göze alacağını zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: fenerde ortega var dı kaçtı gitti. Oynatabildi mi birdaha fener ? oynatamadi ama tartisilanda o degil zaten. hukuksal olarak fenerbahce hakli bulundu ve ortega 9.5 euro cezaya carptirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eagle_dnz said: ya orada inat etmekten vazgeçmiştir yöneticiler böyle kalıcağına hiç kalmasın diyip satmışlardır inat etsede FİFA ya gideceğini biliyordu. Siz hala bonservisi alınca adama her istediğinizi yaptırabileceğinizi sanıyorsunuz. Bugun trabzonun iyi oyuncu getirememesinin en büyük sebeplerinden biri şehridir. Gelen en kariyerli futbolcu marcelinho ydu o da şehri beğenmedi sezon sonu gitmek istedi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi alakasız örnekler veriyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ya her fifaya giden serbest kalsaydı... ronaldo ben köleyin dedinde platini değil miydi o kadar para kazanan köle olmaz diyen yanlıs mı hatırlıyorum yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hah deniz bende onu anlatmaya calisiyorum 2 saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Alakasız değil. Siz hala futbolcu sözleşmeyi imzalayınca köle olduğunu sanıyorsunuz. Marcelinho şehri beğenmedi gitmek istedi gitti.Oynamak istemeyen adamı kulup niye tutsun ? Carew Ailton hepsi böyleydi. Mehmet topuz da bugun kayseride oynamak istemiyorum desin koysun 7milyon dan listeye beşiktaş versin parayı kayseri ipe ipe vermek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 e tamamda öyle bi durum yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN FENERBAHÇE VE KAYSERİSPOR'A TEPKİ "GEREKİRSE FIFA'YA KADAR GİDERİZ" Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi. Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: fenerde ortega var dı kaçtı gitti. Oynatabildi mi birdaha fener ? kendisi ne oldu sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: Siz hala bonservisi alınca adama her istediğinizi yaptırabileceğinizi sanıyorsunuz. Valla sen de bonservisi neredeyse kaldıracaksın. Bonservise sahip olan kulüp önceliklidir, istediği kulüple anlaşır, onun anlaşması halinde futbolcuya söz düşer anca. Bu kadar basit. Sözleşmesinde 6 aydan fazla süre olan futbolcu öyle kafasına göre önden anlaşıp da kulübe "satıcaksın beni bunlara artık" diye diretemez. İstekte bulunabilir ama bu "hak" değildir. Aksi haller nelerdir; adamı fahiş fiyattan satmaya çalışırsın, bütün teklifleri reddedersin falan, anca öyle haksız çıkarsın. O zaman da hem adam senin takımında düzgün oynamaz, hem isterse FIFA'ya başvurabilir, hem de 6 ay kala bedava gider bakakalırsın. Onun için çoğu kulüp yapmaz bunu. Ben de bugün bu topiği gördüm de okumadım girip, sonra arabayı servisten aldım geliyodum, haber çıktı "transferi arap saçına dönen Topuz FB'de" diye, merak ettim girdim şimdi ki neler dönmüş :p O topuz dönüp dolaşıp yanlış yere girerse ona eğlenirim esas, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 catlikethiief said: e tamamda öyle bi durum yokki mehmet topuz gitmek isterse olur emin ol. Ben zaten şu anda Mehmet Topuz un samimiyetine inanmıyorum. Muhtemelen fiyat arttırmak için bunlar. Durum böyle kalırsa şikayet etmeden gider giyer fener formasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 theCio said: BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN FENERBAHÇE VE KAYSERİSPOR'A TEPKİ "GEREKİRSE FIFA'YA KADAR GİDERİZ" Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi. Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler. eziklik ötesi . az parayla adam alcaklar. fener bence şu çekilsin topuzu bjk alsn ya gereksiz olaylar topuz için oalylara gel .dsadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eğer kayseriyle bjk arasında bilmediğimiz bir anlaşma olmadıysa bjk fifaya gitsin istediği kadar haksız çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Beşiktaşlıyım ben abi diyen adam Fb ile imzalasa ne kadar oynar, o da ayrı bir olay. Güzel oldu ama bu haberler =p gs taraftarı olarak fb&bjk yiyin birbirinizi diyorum heh. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar