Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

sinad said:

Futbolcu, sözleşmesi devam ederken istediği yere gider arkadaş.

Sözleşme imzaladı diye adam kölemi oluyor? Hak hukukta bilmez oldunuz. Tarla almıyorsunuz burda adam alıyorsunuz.

bak yukarıda "hukuk" kuralını da koydum...

ya adam gidemez demiyor kimse ama kulübün satması gerek diyorum ya madem istediği yere gider neden ronaldo gidemedi neden 2 sene önce mehmetle gökhan sözleşme uzatmak zorunda kaldırlar...

ya işini bırakırken bile istifa dilekçenin kabul edilmesi gerek şirket tarafından
Sosyal ağlarda paylaş

Carew i hatırlayın o zaman.
Beşiktaş satmak istemedi.Kaç kere söyledi yönetim.Carew ailevi nedenlerden dolayı gitmek istediğini söyledi Lyonla anlaştı sözleşmesi sürerken Beşiktaş ta Lyon a satmak zorunda kaldı.

Beşiktaş Tümerle İlhan ı hülle yoluyla aldı.

Fenerbahçe bi futbolcuyu gençlerden yurtdışına transfer ettirdi ordan getirtirdi.Ali akdeniz ya da ümit özat tı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:

sinad said:

Futbolcu, sözleşmesi devam ederken istediği yere gider arkadaş.

Sözleşme imzaladı diye adam kölemi oluyor? Hak hukukta bilmez oldunuz. Tarla almıyorsunuz burda adam alıyorsunuz.

bak yukarıda "hukuk" kuralını da koydum...

ya adam gidemez demiyor kimse ama kulübün satması gerek diyorum ya madem istediği yere gider neden ronaldo gidemedi neden 2 sene önce mehmetle gökhan sözleşme uzatmak zorunda kaldırlar...

ya işini bırakırken bile istifa dilekçenin kabul edilmesi gerek şirket tarafından

Deniz ben elini sallayarak gider demiyorum.

Futbolcu gitmek ister.
Kulube bildirir oynamak istemediğini kulupte oynamak istemeyen futbolcuyu tutmanın bir anlamı yok diye genelde transfer listesine koyar.Bi alıcısıda çıkarsa futbolcu gider.Gerekirse amcası gelir parayı verir alır götürür bonservisi

Ama Kulup işi inada bindirip göndermemek için elinden geleni yaparsa faiş fiyattan satılığa koyarsa gider FİFA ya şikayet eder FİFA da aracı olur duruma.Futbolcu kulup bulursa anlaşırlarsa gider.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

bu arada eğer mehmet topuz fenerle sözleşme imzalamazsa şu an ki mukavelesi aynen devam eder ve sezon sonu serbest kalır. fenerde verdiği 5m le kalır.

ama eğer gerçekten beşiktaşlı ise imza atmaz.

ayrıca Türkiye'de önce klüple konuşcan diye bi kural yok. oyuncuyla konuşmak yasak diye bişey yok.

:D 5m la kalır tabi oyuncu gelmezse para kayseride zaten
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin doğru sinad ona lafım yok ben kural üzerinden yorumlamadan yazdım...

zaten dediğim gibi orada futbolcu istemiyorsa kulübün inat yapmasına falan bağlı durum hiçbiri de uğraşmak istemiyor dedin doğru o yüzden

ortega falan ceza ödediler , mehmetin onu göze alacağını zannetmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:

ya orada inat etmekten vazgeçmiştir yöneticiler böyle kalıcağına hiç kalmasın diyip satmışlardır

inat etsede FİFA ya gideceğini biliyordu.

Siz hala bonservisi alınca adama her istediğinizi yaptırabileceğinizi sanıyorsunuz.

Bugun trabzonun iyi oyuncu getirememesinin en büyük sebeplerinden biri şehridir. Gelen en kariyerli futbolcu marcelinho ydu o da şehri beğenmedi sezon sonu gitmek istedi gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Alakasız değil. Siz hala futbolcu sözleşmeyi imzalayınca köle olduğunu sanıyorsunuz.

Marcelinho şehri beğenmedi gitmek istedi gitti.Oynamak istemeyen adamı kulup niye tutsun ?
Carew Ailton hepsi böyleydi.

Mehmet topuz da bugun kayseride oynamak istemiyorum desin koysun 7milyon dan listeye beşiktaş versin parayı kayseri ipe ipe vermek zorunda.
Sosyal ağlarda paylaş

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN FENERBAHÇE VE KAYSERİSPOR'A TEPKİ "GEREKİRSE FIFA'YA KADAR GİDERİZ"

Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.

Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Siz hala bonservisi alınca adama her istediğinizi yaptırabileceğinizi sanıyorsunuz.

Valla sen de bonservisi neredeyse kaldıracaksın. Bonservise sahip olan kulüp önceliklidir, istediği kulüple anlaşır, onun anlaşması halinde futbolcuya söz düşer anca. Bu kadar basit. Sözleşmesinde 6 aydan fazla süre olan futbolcu öyle kafasına göre önden anlaşıp da kulübe "satıcaksın beni bunlara artık" diye diretemez. İstekte bulunabilir ama bu "hak" değildir.

Aksi haller nelerdir; adamı fahiş fiyattan satmaya çalışırsın, bütün teklifleri reddedersin falan, anca öyle haksız çıkarsın. O zaman da hem adam senin takımında düzgün oynamaz, hem isterse FIFA'ya başvurabilir, hem de 6 ay kala bedava gider bakakalırsın. Onun için çoğu kulüp yapmaz bunu.

Ben de bugün bu topiği gördüm de okumadım girip, sonra arabayı servisten aldım geliyodum, haber çıktı "transferi arap saçına dönen Topuz FB'de" diye, merak ettim girdim şimdi ki neler dönmüş :p O topuz dönüp dolaşıp yanlış yere girerse ona eğlenirim esas, bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

theCio said:

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN FENERBAHÇE VE KAYSERİSPOR'A TEPKİ "GEREKİRSE FIFA'YA KADAR GİDERİZ"

Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.

Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler.

eziklik ötesi . az parayla adam alcaklar. fener bence şu çekilsin topuzu bjk alsn ya gereksiz olaylar topuz için oalylara gel .dsadsad
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...