theCio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 failin böylesi :D http://www.youtube.com/watch?v=iYJZNSNHYcU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: Köle ticaretimi yapıyorsun ? İyi ver bonservis bedelini al adamı Mardinspor a adam gelmek istemezse gelmek zorundasın lan kahpe sana para saydım gündüz maça akşam pavyona çıkıcaksın mı diyeceksin ? ya adamın razı olması tabiki şart bak ne dedim ben az önce eagle_dnz said: bildiğim kadarıyla mehmet tamam demeden fb zorla alamaz ama beşiktaş ta kulüple anlaşmadan da mehmeti alamaz şu an mehmet derse ki madem anlaştınız iyi peki oynarım tamam kalır oynar fb de sonuçta parayı verirsin kabul eder ama derse ki olmaz fifaya falan giderse büyük ihtimalle kayserispora ceza gelir mehmete de verirler bonservisini derler ki istediğin yere git serbestsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mehmette ceza alma ihtimalı yokmu sonuç olarak kayseri ile anlaşması var gidip nası anlaşır başka klüple. elinde patlamasın topuzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 besiktas hep ayni seyi yapiyor. tupcu akillanmayacak her transferi boyle. okadar dalga gecip kapagi yiyince simdi nasil bir hal aldi suratlari cok merak ediyorum ama bu dalga gecenlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eagle_dnz said: tamam ben de onu diyorum sina işte futbolcuya gidemiyorsun yani kulüple görüşmen gerek önce bjknin yaptığı kural dışı derken ondan bahsediyoruz kulüple anlaşmadan futbolcuyu alamaz kontrat devam ederken Ayrıca şu da var. Mehmet Topuz 2 senedir transfer gündeminde olan bir futbolcu. Geçen senede sözleşmesi vardı.Kayseri satmak istemiyordu Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş istedi. Kayseri de İnönü kadıköy ve alisamiyen etrafında billboard kiraladı Mehmet Topuz ve gökhan ünal ın resimlerinin altında kayserispor dayız yazan ilanlar verildi. O zamanda sözleşmeleri sürüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 süleyman hurma çıkıp fenerbahçe isterse topuz'u satar demiş. 3lü fail mı ne bu anlamadım şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi tam olarak bilmiyoruz ama beşiktaşın teklifi fenerin teklifi km klüp için daha iyiyse klüp ona verir klüp kalkıpta topuz istiyo diye zarara girmez yani. ama oyuncu istemezse fener 100 versede gitmez. şöyle bşeyde var mesela beşiktaşla 3 e anlaştılar kayseri yönetimi sonra 6 veren çktı evet iptal etme hakları var imzadan önce yönetimin tekrar onayı gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sina anlamadım demek istediğini evet oldu bu satmıcaz dediler artist artist... ya kilit nokta şu bence mehmet inat edicek mi fb de oynamak istemiyorum diye ama ben zannetmiyorum ikna ederler bir şekilde fazla parayla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 tamam ona bi lafım yok zaten de daha topuz'dan bişey duymadan fb isterse satar demek de garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kısaca kayserıspor şuan fenerbahce ile anlaşmış ama mehmet topuz daha kontrat ımzalamadı ve ımzalamayıp kayserıde kalma hakkı var son karar onun, ben bjk ye gıdıcem dıyemez bu karar yonetımın bonservıs onların elınde.. FB'ye gıtmek ıstemıyorsa kabul etmez kalır 1 yıl daha kayserıde seneye kontratı bıtıyor bedavaya BJK alır.. Şuan anladıgım kdrıyla bonservıs ıcın fenerle anlasıldı ama onemlı olun Mehmet topuz'un FB ıle anlasması.. Ben topuzun yerınde olsam o acıklamadan sonra "dogustan bjk'lıyım fb'de teklıf yaptı sagolsunlar ama bjk daha cazıp benım ıcın benım takımım fln dedı" kalsın 1 yıl daha kayserıde seneye bosa cıkınca gıtsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 catlikethiief said: abi tam olarak bilmiyoruz ama beşiktaşın teklifi fenerin teklifi km klüp için daha iyiyse klüp ona verir klüp kalkıpta topuz istiyo diye zarara girmez yani. ama oyuncu istemezse fener 100 versede gitmez. şöyle bşeyde var mesela beşiktaşla 3 e anlaştılar kayseri yönetimi sonra 6 veren çktı evet iptal etme hakları var imzadan önce yönetimin tekrar onayı gerekiyo nerden cikariyosun bunlari ya ? illaki gidecek mehmet topuz fenere. imzalamazsada 1 sene eninde sonunda futbol oynayamayacak, futbol hayatini bitirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 1 o kural var. 2- sizin mantığınızla 100M euro bonservis bedeli olan oyuncuyu klübe para vermeden 50M oyuncuya verip transfer edersin var mı öyle bir mantık? Ha daha az paraya beşiktaş alsın fazlasını Fenerbahçe teklif ederken kusura bakmayında mal mı Kayserispor? Bedava versinler adam beşiktaşlıymış =) Topuz şuan ya gider adam gibi oynar Fenerbahçe'de yada oturur Kayserisporla yaptığı sözleşme bitene kadar Kayseride evinde. Fenerbahçe klübü izin verene kadar başka biyerde de oynayamaz. Yada Kayseri ve Fenerbahçe arasındaki anlaşma iptal olana kadar. Bi akıllı Beşiktaş futbolcuyu tavla klüp satmak zorunda kalsın... Abuk subuk şeylerden Hurma'ya şerefsiz manasına gelen laflar gelmeye başlamış komik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 illa gidecek fenere ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ya siz kölecilikmi sanıyorsunuz bu işi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kulubunden ayrılıp başka yerde oynamak isterse kendini transfer listesine koydurabilir. Kulubu satılmayacak faiş bir fiyat koyduysa fifa ya gidip kulubunu şikayet edebilir. Beşiktaş ta Carew ve Ailton bu şekilde gitti. Beşiktaşta durmak istemediler Beşiktaş kalmasını istedi ama ısrarcı olmadı oynamak istemeyen topçuyu niye tutsun? Sonra saldılar gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 evet öylede ne alakası var bahsedilen fiyat 5m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kurallar sayfa 15 3. bent A club intending to conclude a contract with a professional must inform the player’s current club in writing before entering into negotiations with him. A professional shall only be free to conclude a contract with another club if his contract with his present club has expired or is due to expire within six months. edit: diyor ki yani 6 aydan fazla zamanlı kontratı varsa önce kulüple anlaşacaksın arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Llama said: ya siz kölecilikmi sanıyorsunuz bu işi ya yahu gecen sene hatirlamiyormusunuz c.ronaldo olayini ? bu kolecilik muhabbetin ne kadar tartisildigini. bal gibi kolecilik iste. ronaldo dedi madride gidecem, birakmadilar. pasa pasa oynadi birsuru mac bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ortada fahiş bi fiyat veya kölecilik yok ki.Daha fazlasını teklif eden varken neden daha ucuza satsın adamlar. Ozaman Ronaldo'da bedavaya gitsin Real Madrid'e gitmek istiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Futbolcu, sözleşmesi devam ederken istediği yere gider arkadaş. Sözleşme imzaladı diye adam kölemi oluyor? Hak hukukta bilmez oldunuz. Tarla almıyorsunuz burda adam alıyorsunuz. Bu herifin kulupte psikolojik sorunları olur ailesi şehri beğenmez Trabzon a Marcelinho gelmişti hatırlayın adam şehri beğenmedi diye trabzonda oynamak istememişti.Sonra trabzon satmak zorunda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 nahgider.jpg tamam abi gider seni mi kırcaz edit. abi şakamısın adam kural koymş önüne hala bildiğini okuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bu yüzden yukardaki kural konuldu zaten! Beşiktaş gibi takımlar futbolcuları ayartıp klüpleri zor durumda bırakamasın diye. Ayrıca Kayserispor sen kölesin burda kalıcaksın demiyor en yüksek fiyatı verene satıyor ki en doğal hakkı. Yusuf,tello,Ernst,Bobo tutup biz galatasaraylıyız oraya gitmek istiyoruz dese aynı tavrı korur musunuz sevgili beşiktaşlılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yusufun nası geldiğide malum yani delikanlı bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Yalnız şimdi NTVSpor'da gördüm Süleyman Hurma telefonla bağlanmış diyor işte Fenerbahçe ile anlaştık,para artı oyuncu alacağız diye...Spiker soruyor oyuncu kim diye?Daha belli değil,önümüzdeki günlerde açıklarız diye cevap veriyor başkan.Böyle saçma transfer mi olur para artı oyuncu diyorsun kimi alacağın belli değil...Hani söylemiyor değil olay,hakkaten tamam biz size veriririz bir oyuncu olayı olmuş belki oyuncunun haberi bile yok,kim olursa olsun hesabı bu kadar mantıksız bir iş görmedim ben...Oyuncu alacağız diyorsun belli değil pes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 theCio said: Kısaca kayserıspor şuan fenerbahce ile anlaşmış ama mehmet topuz daha kontrat ımzalamadı ve ımzalamayıp kayserıde kalma hakkı var son karar onun, ben bjk ye gıdıcem dıyemez bu karar yonetımın bonservıs onların elınde.. FB'ye gıtmek ıstemıyorsa kabul etmez kalır 1 yıl daha kayserıde seneye kontratı bıtıyor bedavaya BJK alır.. Şuan anladıgım kdrıyla bonservıs ıcın fenerle anlasıldı ama onemlı olun Mehmet topuz'un FB ıle anlasması.. Ben topuzun yerınde olsam o acıklamadan sonra "dogustan bjk'lıyım fb'de teklıf yaptı sagolsunlar ama bjk daha cazıp benım ıcın benım takımım fln dedı" kalsın 1 yıl daha kayserıde seneye bosa cıkınca gıtsın Bu şekilde yönetimi tehdit edebilir topuz sonuçta der 1 milyon euro eksik kazanın ama bjk 'ye verın beni, adam seneye kontratı bıtıyor bedavaya bjk'ye gıder kayserıde 10 trılyon paradan olur.. İş topuzun akıllılığına ve 1 sene daha kayserıde top oynamasına kalmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar