Starscream Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oh iyiki almamışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 adamınbiri said: knoxville said: kulüp oyuncuyla anlaşınca olmuya da, kulüp mehmet topuz'a sormadan bonservisini verince mi etik oluyo. o da iyimiş beşiktaşın yaptığı hem etik değil hem kural dışı fenerbahçenin yaptığı etik değil fenerbahçe 1 adım önde kuraldışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Reksa said: benim anlamadığım şimdi bonservisi fenerdeymiş. diyelimki fenerde değil beşiktaşta oynamak istiyo. o zaman nolcak? Yahu FM de bile takımdan gönderince adam kulubu kabul etmeyip geri dönüyor. Öyle saçma şey mi olur. Zaten istemiyorsa gitmez. O zaman alırım ben bobo yu beşiktaştan koyarım Divriğispor a bide yedek bekletirim orda. En kötü ihtimalle fifa ya gider orda çözer. Gerçekten istemiyorsa ama yapar.Bana pek samimi değil gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sözleşmesi olan bir futbolcu ile takımı ile görüşmeden futbolcu ile görüşüp anlaşmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 adamınbiri said: knoxville said: kulüp oyuncuyla anlaşınca olmuya da, kulüp mehmet topuz'a sormadan bonservisini verince mi etik oluyo. o da iyimiş beşiktaşın yaptığı hem etik değil hem kural dışı fenerbahçenin yaptığı etik değil fenerbahçe 1 adım önde o kural bu sezon mu koyuldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 biraz önce ben koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: adamınbiri said: knoxville said: kulüp oyuncuyla anlaşınca olmuya da, kulüp mehmet topuz'a sormadan bonservisini verince mi etik oluyo. o da iyimiş beşiktaşın yaptığı hem etik değil hem kural dışı fenerbahçenin yaptığı etik değil fenerbahçe 1 adım önde kuraldışı? evet kural dışı bide hala kalkmş hakaret ediyosun çok anlıyomuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 aHAHAMAHUAHAHHAAHAHAHAHHAHAAHDAHAHDHDAHDAADHDh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 öyle bir kural mı var ahah. evet etik değil orası doğruda kuraldışı komik oluyor :) ingilterede o kural var onu biliyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 topuz gibi bi adam için değmez bunların hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ya kafanızdan kural uydurmayın. Öyle bir kural zaten yok ama şu var. Sezon içersinde bunun gibi sözleşmesi devam eden futbolcularla anlaşılmaz.Şike şaibe söylentileri çıkar kafa bulandırmayın derler. Etik değildir. Sezon bitmiş. Ben mehmet i almak istiyorum ister mehmet e sorarım ister sevgilisine kimse karışamaz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 en iyisi trabzona versinler bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: Ya kafanızdan kural uydurmayın. Öyle bir kural zaten yok ama şu var. Sezon içersinde bunun gibi sözleşmesi devam eden futbolcularla anlaşılmaz.Şike şaibe söylentileri çıkar kafa bulandırmayın derler. Etik değildir. Sezon bitmiş. Ben mehmet i almak istiyorum ister mehmet e sorarım ister sevgilisine kimse karışamaz ona. ehahea mantıklısı da bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: öyle bir kural mı var ahah. evet etik değil orası doğruda kuraldışı komik oluyor :) ingilterede o kural var onu biliyorum sadece. var hatta fener şalkeyi falan mı ne tehdit etmişti. appiaha mı ne salça olmşlardı sözleşmesi bitmeden oyuncuyla görüşmeye çalşmşlar bşyler olmştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Sanki bulunmaz Hint Topuzu ya! Vay anasını sayın seyirciler! Adam her oynak topçu gibi, işte ben zaten şu takımlıydım demiş bile. Daha kastırmanın anlamı nedir? Fenerde gitsin Özer Hurmacı'yı alsın, fazlası var eksiği yok adamın, o da aynı fiyat. Ya da en güzeli iki takımda almayıp ortada bıraksınlar bu Topuz lavuğunu, biraz profesyonellik öğrenir cambaz topçularımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Reksa said: sinad said: Ya kafanızdan kural uydurmayın. Öyle bir kural zaten yok ama şu var. Sezon içersinde bunun gibi sözleşmesi devam eden futbolcularla anlaşılmaz.Şike şaibe söylentileri çıkar kafa bulandırmayın derler. Etik değildir. Sezon bitmiş. Ben mehmet i almak istiyorum ister mehmet e sorarım ister sevgilisine kimse karışamaz ona. ehahea mantıklısı da bu zaten. mantığa gel sözleşmesi devam eden oyuncuyu almaya çalşp bide yüzsüz gibi sitesine oyuncuyla görüşüyoruz yazmak mı ? iyi o zaman alsınalr 15 m a bi adam seneye adam gitmek istesin gelip alsınlar klübe sormadan bonservis olarakta canları ne isterse onu versinler mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 saçmalamayın kontrat var ortada ve kontrat mehmeti kulübe bağımlı yapıyor bonservisi elinde olmadığı sürece kulübünden habersiz görüşme yapamaz var böyle bir kural evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Futbolcu kabul etmeden bonservisini baska takıma veremezler ki, fifalık olur bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 la hakket şimdi kurallar nediyor bilen varmi bu adam bjk diyor kayseri veriyor fenere bide sülayman denen herif mehmet topuz artık fenerin malıdır diyor ne kadar cirkef bi laf lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Eğer kuluple anlaşmadan futbolcuyla anlaşırsan 3gün transfer görüşmesi yapamama cezası alıyorsun transfer bölümünden banlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bonservisi fenerde değil oyuncuyla anlaşırsa fener bonservisi fenerde. saçmalamayın bi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 neyse öğrendim herşey futbolcudaymış topuz illa bjk derse gecici lisans çıkar oynarmış gerçek lisans gelinceye kadar neyse bakalım topuz dönermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 catlikethiief said: Reksa said: sinad said: Ya kafanızdan kural uydurmayın. Öyle bir kural zaten yok ama şu var. Sezon içersinde bunun gibi sözleşmesi devam eden futbolcularla anlaşılmaz.Şike şaibe söylentileri çıkar kafa bulandırmayın derler. Etik değildir. Sezon bitmiş. Ben mehmet i almak istiyorum ister mehmet e sorarım ister sevgilisine kimse karışamaz ona. ehahea mantıklısı da bu zaten. mantığa gel sözleşmesi devam eden oyuncuyu almaya çalşp bide yüzsüz gibi sitesine oyuncuyla görüşüyoruz yazmak mı ? iyi o zaman alsınalr 15 m a bi adam seneye adam gitmek istesin gelip alsınlar klübe sormadan bonservis olarakta canları ne isterse onu versinler mantığı sen yaz döneminde almak istediğin oyuncu için önce kulübüylemi konuşmak istersin yoksa kendisiylemi? adamla konuşma ama kulübüyle anlaş adam gelmek istemedikten sonra hiç bişey yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fener aurelio yu nasıl aldı peki? onu bile hatırlamicak kadar yaşın tutmuyor olamaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bildiğim kadarıyla mehmet tamam demeden fb zorla alamaz ama beşiktaş ta kulüple anlaşmadan da mehmeti alamaz şu an mehmet derse ki madem anlaştınız iyi peki oynarım tamam kalır oynar fb de sonuçta parayı verirsin kabul eder ama derse ki olmaz fifaya falan giderse büyük ihtimalle kayserispora ceza gelir mehmete de verirler bonservisini derler ki istediğin yere git serbestsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar