Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Reksa said:

benim anlamadığım şimdi bonservisi fenerdeymiş. diyelimki fenerde değil beşiktaşta oynamak istiyo. o zaman nolcak?

Yahu FM de bile takımdan gönderince adam kulubu kabul etmeyip geri dönüyor.
Öyle saçma şey mi olur.

Zaten istemiyorsa gitmez. O zaman alırım ben bobo yu beşiktaştan koyarım Divriğispor a bide yedek bekletirim orda.

En kötü ihtimalle fifa ya gider orda çözer.
Gerçekten istemiyorsa ama yapar.Bana pek samimi değil gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

knoxville said:

kulüp oyuncuyla anlaşınca olmuya da, kulüp mehmet topuz'a sormadan bonservisini verince mi etik oluyo. o da iyimiş

beşiktaşın yaptığı hem etik değil hem kural dışı
fenerbahçenin yaptığı etik değil

fenerbahçe 1 adım önde

o kural bu sezon mu koyuldu?
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

adamınbiri said:

knoxville said:

kulüp oyuncuyla anlaşınca olmuya da, kulüp mehmet topuz'a sormadan bonservisini verince mi etik oluyo. o da iyimiş

beşiktaşın yaptığı hem etik değil hem kural dışı
fenerbahçenin yaptığı etik değil

fenerbahçe 1 adım önde

kuraldışı?

evet kural dışı bide hala kalkmş hakaret ediyosun çok anlıyomuş gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kafanızdan kural uydurmayın.

Öyle bir kural zaten yok ama şu var. Sezon içersinde bunun gibi sözleşmesi devam eden futbolcularla anlaşılmaz.Şike şaibe söylentileri çıkar kafa bulandırmayın derler.
Etik değildir.

Sezon bitmiş. Ben mehmet i almak istiyorum ister mehmet e sorarım ister sevgilisine kimse karışamaz ona.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Öyle bir kural zaten yok ama şu var. Sezon içersinde bunun gibi sözleşmesi devam eden futbolcularla anlaşılmaz.Şike şaibe söylentileri çıkar kafa bulandırmayın derler.
Etik değildir.

Sezon bitmiş. Ben mehmet i almak istiyorum ister mehmet e sorarım ister sevgilisine kimse karışamaz ona.

ehahea mantıklısı da bu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

öyle bir kural mı var ahah. evet etik değil orası doğruda kuraldışı komik oluyor :)

ingilterede o kural var onu biliyorum sadece.

var hatta fener şalkeyi falan mı ne tehdit etmişti. appiaha mı ne salça olmşlardı sözleşmesi bitmeden oyuncuyla görüşmeye çalşmşlar bşyler olmştu
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki bulunmaz Hint Topuzu ya! Vay anasını sayın seyirciler!
Adam her oynak topçu gibi, işte ben zaten şu takımlıydım demiş bile. Daha kastırmanın anlamı nedir? Fenerde gitsin Özer Hurmacı'yı alsın, fazlası var eksiği yok adamın, o da aynı fiyat.
Ya da en güzeli iki takımda almayıp ortada bıraksınlar bu Topuz lavuğunu, biraz profesyonellik öğrenir cambaz topçularımız.
Sosyal ağlarda paylaş

Reksa said:

sinad said:

Etik değildir.

mantığa gel sözleşmesi devam eden oyuncuyu almaya çalşp bide yüzsüz gibi sitesine oyuncuyla görüşüyoruz yazmak mı ? iyi o zaman alsınalr 15 m a bi adam seneye adam gitmek istesin gelip alsınlar klübe sormadan bonservis olarakta canları ne isterse onu versinler mantığı
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:

Reksa said:

sinad said:

Etik değildir.

mantığa gel sözleşmesi devam eden oyuncuyu almaya çalşp bide yüzsüz gibi sitesine oyuncuyla görüşüyoruz yazmak mı ? iyi o zaman alsınalr 15 m a bi adam seneye adam gitmek istesin gelip alsınlar klübe sormadan bonservis olarakta canları ne isterse onu versinler mantığı

sen yaz döneminde almak istediğin oyuncu için önce kulübüylemi konuşmak istersin yoksa kendisiylemi?

adamla konuşma ama kulübüyle anlaş adam gelmek istemedikten sonra hiç bişey yapamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla mehmet tamam demeden fb zorla alamaz ama beşiktaş ta kulüple anlaşmadan da mehmeti alamaz

şu an mehmet derse ki madem anlaştınız iyi peki oynarım tamam kalır oynar fb de sonuçta parayı verirsin kabul eder ama derse ki olmaz fifaya falan giderse büyük ihtimalle kayserispora ceza gelir mehmete de verirler bonservisini derler ki istediğin yere git serbestsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...