Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 cemad said: ama herşey bir yana da. demiröreni hep eleştirdik 11milyon euro vermesi bir kepazelik, koskoca kulüp başkanının kalkıp oyuncunun ayağına otele vs gitmesi ayrı bir kepazelik. aziz yıldırımın bizzat gidip futbolcuyu arabasına atıp şoförlük yapması bambaşka bir kepazelik ve biraz da komik :D Aynı koskoca kulüp başkanı "dur bakalım bir kulübünle konuşalım, sen menejerlerle temasa geçsene koskoca başkana haber mi yollanır" dediğinde de ayrı laf etmiştiniz, keşke -deyim yerindeyse- kıbleniz belli olsa, böyle ayçiçeği gibi sağınız solunuz olaylara göre oynamasa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 sizin de saginiz solunuz ay cicegi gibi oynuyor ama once yuzde 70 80 hayir, sora evet falam, yalandan oylamalar yapiliyor bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 onu bunu bilmem ama mehmet topuz'unda ne mal olduğunu anladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bir fenerli olarak sormak istiyorum topuza, 100 milyon verseler de fenere gitmem diyordun, NE OLDU HA? adam golleri atsin, anca oyle affettirir kendisini sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 3uncu maçta ayagı kırılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Keşke beşiktaş alsaydı da ceza gelseydi. Kısmet değilmiş bir dahaki yönetim başarısızlığına artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Baggio said: Aynı koskoca kulüp başkanı "dur bakalım bir kulübünle konuşalım, sen menejerlerle temasa geçsene koskoca başkana haber mi yollanır" dediğinde de ayrı laf etmiştiniz, keşke -deyim yerindeyse- kıbleniz belli olsa, böyle ayçiçeği gibi sağınız solunuz olaylara göre oynamasa :psaçma sapan konuşmak dışında da birşeyler söylesen arada. kim ne demiş nesi tutarsız koy şuraya onun üzerinden konuşalım delikanlı gibi getir aziz yıldırımın koskoca başkana haber mi yollanır sözüne ettiğim lafı koy buraya. modsun heralde zor olmasa gerek getirip koyman. getirir koyarsın söylediğim lafı o zaman senin de kıblen ne taraftaymış görmüş oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bizim baskan soforluk yaptiysa, sizinki de otelde gardiyanlik yapti, yan odasina yerlesti ama yine de arabasina bindiremedi :P Sorri ama frankensteinin canavarina benzeyen baskandan hayir gelmez sdfg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Bizim başkan fallout 2 sen marcus a benziyor.Dısardan ürkütücü içerisi pamuk gibi.Umarım öyledir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 edit: gifin oynaması için bi tık çakıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mendoza said: Keşke beşiktaş alsaydı da ceza gelseydi. Kısmet değilmiş bir dahaki yönetim başarısızlığına artık. fenerin yapmak istediği bu idi ama cezalık durum yoktu koç kına yakın o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 başlık bölünsün topuz beşiktaşta , mehmet fenerde olsun plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Llama said: Mendoza said: Keşke beşiktaş alsaydı da ceza gelseydi. Kısmet değilmiş bir dahaki yönetim başarısızlığına artık. fenerin yapmak istediği bu idi ama cezalık durum yoktu koç kına yakın o yüzden olsun EZIDIK. sacma sapan bir konu, 10 gundur yordu gundemi oldu bitti masallah. 2 aya da unutulur hersey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Azmodai said: bizim baskan soforluk yaptiysa, sizinki de otelde gardiyanlik yapti, yan odasina yerlesti ama yine de arabasina bindiremedi :P Sorri ama frankensteinin canavarina benzeyen baskandan hayir gelmez sdfg/bizim başkanı savunan yok zaten. demirörene laf attığım için uyarı yemiştim ben fizbandan zamanında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bin küsur mesaj çiin de benim d emesajım olsun sitdim.. dünyaya barılş ve mutluluk diliyorum mesaj kaygım bruada bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 paf takımı nerede taraftar burada. oooo sinan engin.. yıllar boyunca unutmayacağımız anlar inönüde. Hayırlı olsun herkese bu transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 o kadar lafın üstüne "Birgün herkes fenerbahçeli olacak" şapkasını nasıl takarsın be adam? Hiç mi gurur yok sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 takarlar aga. o kadar parayı kime verseler takar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnbrk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yaff abi zaten mehmet topuz yüzsüzlük yaparak fenere gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 aziz yıldırım' ın egosu yüzünden türk futbolu bir yeteneğini daha kaybetti diyebiliriz bu transfer için. mehmet topuz' un fenerbahçe kariyeri fb' nin bu sezon ve bir sonraki sezonun yarısında belli olacak gibi. bu sezon şampiyonluk gelmez, avrupaya havlu atılırsa ( ki atılacak zaten erken olursa yani ) önümüzdeki sezonun ilk 6 maçına bakar, sonra gönderilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 evet daha transfer kurallarını bilmeyen takıma gitseydi keske :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Ya o değil de şey vardı bi; sinad said: . Ben de Rewendor'un koyduğunu koymak istedim tekrardan; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 olur mu hic aziz bey 3 sene üst üste şampiyonluk sözü verdi ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 said: Önce Beşiktaş forması giyip sonra Fenerbahçe'ye imza atan Topuz, "Şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe'dir. Diğerleri sonra gelir" dedi. iyiki almamışız bu kadar dönek ve kişiliksiz bi adamı cidden. Fenerde atsın kimse almasın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ne adi yaratıkmıs bu adam,defolsun gelmesn bjk ye nereye giderse gitsin.aslında fener de almayacak g.t gibi kalcak ortada,herif tam bir dansöz müş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar