Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 evet fenere gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Yazık, adamı köle gibi sattılar valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bu transfer 10 gündür kayseriyle anlaşamayan beşiktaş yönetimi için skandal, fener yönetimi için zaferdir. beşiktaşın tüm sezonda elde ettiği havayı, fenerin bir sezonda yaşadığı hezimeti bir haftada tersine çeviren aziz başkana tebrikler. yöneticilik farkı işte. şimdi şampiyonmuş, kupaymış, hepsi hikaye. 2009-2010'un ilk golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sg-1 said: bu transfer 10 gündür kayseriyle anlaşamayan beşiktaş yönetimi için skandal, fener yönetimi için zaferdir. beşiktaşın tüm sezonda elde ettiği havayı, fenerin bir sezonda yaşadığı hezimeti bir haftada tersine çeviren aziz başkana tebrikler. yöneticilik farkı işte. şimdi şampiyonmuş, kupaymış, hepsi hikaye. 2009-2010'un ilk golü. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mad_Wolf said: DoubleW said: fiyat artsında fener alsın diye uğraşmıştır demirören , taktiği tuttu tebrikelr ,fenern kasadan sağlam para çıktı:)o bu nasil bir edebiyattir ben anlamadim ..... alamadik amacimiz almak degildi fiyat artirmakti evet bende oyle diyorum ...... aynen yahu lafı ciddiye nasıl aldınız demirörenden bahsediyorum orda :) böyle bişey düşünebilir mi..neyse ben edebiyat yapmadımda sen yaptın bu konuda, tarafsız düşünün falan gibi bieşyler söylemiştin şimdiyse fenerin avukatlığını görev bilmişsin her söyleneni ciddiye alıp laf yetiştirme telaşı:) fener hayırlı olsun transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Aziz Yıldırım fena bi adam. Ortamda o varsa etliye sütlüye karışmıycaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 aziz sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bence ne skandal ne zafer var ortada,tamamen sidik yarışına dönen saçma sapan bir transfer hikayesi var... Aziz Yıldırım'ın transferi bitirmesi zaten normal birşey karşısında Demirören var ise,fakat o kadar laftan sonra sırf inadına, sanki pahalı biçilmez hint kumaşıymış gibi M.Topuz ısrarı artı 7.5 m euro gibi bir para vermesi tamamen gereksiz bence... Yapacakları iş fırıldak gibi demeçler veren Kayseri ve M.Topuz'a "madem öyle almıyoruz seni kardeşim" idi... Beşiktaş formaları giyen,50m dolar verseler fenerde oynamam diyen adamı hala inat edip almak,değerinden çok daha fazla para vermek pek mantıklı bir iş değildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Olay sidik yarışı gibi bişeydi kanımca zaten, aziza daha uzağa işedi yani şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 mehmet topuz fenerbahçe de diye değiştirilmesini talep ediyorum başlığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Kayseri' yi tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Gökhan Ünal'ı da 6 milyon gibi bir rakama satmışlardı. 2 futbolcudan 15 milyon euro :D helal hurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 lol Ironweaver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 fmde topuzu almaktan kurtuldum sdsfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 5m euroymus 7.5 degil. aziz yıldırım, fena bi adam :D su durumda mehmeti fenerbahçe aldı, TOPUZunuda beşiktaş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Zegna said: 5m euroymus 7.5 degil. aziz yıldırım, fena bi adam :D su durumda mehmeti fenerbahçe aldı, TOPUZunuda beşiktaş ahah hakkatten öyle oldu ahhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kmse gitmiyo lan bjk ye yazk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 öyle deme yusufu sattık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 7.5m diye biri sallamış önceki sayfalarda, sonra da Emreciksin 1.5m eder diyip 9m hesabı çıkmış ortaya. Oysaki ücret 5m + Emreciksin Emreciksin'den bir halt olmayacağı ve anadolu kulüplerinde anca birkaç yüz bin edeceğini hesaba katmak gerek. Aziz durduramıyom diyerek Özer'in transferi de bitirmek üzereymiş(ntvspor). Özetle, Topuz'dan sonra Nihat'ı da alamayan tüpçü pis ezildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 fenercell'lilere mesaj gelmiş mehmet topuzla imzaladık diye yarın da 11.30da taraftarın karşısına çıkacakmış mehmet edit: hatta şu an fbtvde görüntüler, formayı giyip imza atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 erucalavera said: fenercell'lilere mesaj gelmiş mehmet topuzla imzaladık diye yarın da 11.30da taraftarın karşısına çıkacakmış mehmet hahah harbimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ben dedim fiyatı oda ntv fener muhabirinden. Şansalda direk 9 diyordu mesela, herkez sallıyor bir sen doğru söylüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 2009-2010'un ilk golü ezik bjk kazma tüpçü . . . topuzu almamamız kadar iyi bir olay yoktur, fener dünya yıldızı aldım gözüyle göz boymaya devam etsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 maelstrom said: 2009-2010'un ilk golü ezik bjk kazma tüpçü . . . topuzu almamamız kadar iyi bir olay yoktur, fener dünya yıldızı aldım gözüyle göz boymaya devam etsin ;) züğürt tesellisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar