Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

bu transfer 10 gündür kayseriyle anlaşamayan beşiktaş yönetimi için skandal, fener yönetimi için zaferdir.

beşiktaşın tüm sezonda elde ettiği havayı, fenerin bir sezonda yaşadığı hezimeti bir haftada tersine çeviren aziz başkana tebrikler.

yöneticilik farkı işte.

şimdi şampiyonmuş, kupaymış, hepsi hikaye.

2009-2010'un ilk golü.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

bu transfer 10 gündür kayseriyle anlaşamayan beşiktaş yönetimi için skandal, fener yönetimi için zaferdir.

beşiktaşın tüm sezonda elde ettiği havayı, fenerin bir sezonda yaşadığı hezimeti bir haftada tersine çeviren aziz başkana tebrikler.

yöneticilik farkı işte.

şimdi şampiyonmuş, kupaymış, hepsi hikaye.

2009-2010'un ilk golü.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Mad_Wolf said:

DoubleW said:

fiyat artsında fener alsın diye uğraşmıştır demirören , taktiği tuttu tebrikelr ,fenern kasadan sağlam para çıktı:)o

bu nasil bir edebiyattir ben anlamadim .....
alamadik
amacimiz almak degildi fiyat artirmakti
evet bende oyle diyorum ......
aynen

yahu lafı ciddiye nasıl aldınız demirörenden bahsediyorum orda :) böyle bişey düşünebilir mi..neyse ben edebiyat yapmadımda sen yaptın bu konuda, tarafsız düşünün falan gibi bieşyler söylemiştin şimdiyse fenerin avukatlığını görev bilmişsin her söyleneni ciddiye alıp laf yetiştirme telaşı:)

fener hayırlı olsun transfer
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ne skandal ne zafer var ortada,tamamen sidik yarışına dönen saçma sapan bir transfer hikayesi var...
Aziz Yıldırım'ın transferi bitirmesi zaten normal birşey karşısında Demirören var ise,fakat o kadar laftan sonra sırf inadına, sanki pahalı biçilmez hint kumaşıymış gibi M.Topuz ısrarı artı 7.5 m euro gibi bir para vermesi tamamen gereksiz bence...
Yapacakları iş fırıldak gibi demeçler veren Kayseri ve M.Topuz'a "madem öyle almıyoruz seni kardeşim" idi...
Beşiktaş formaları giyen,50m dolar verseler fenerde oynamam diyen adamı hala inat edip almak,değerinden çok daha fazla para vermek pek mantıklı bir iş değildi..
Sosyal ağlarda paylaş

7.5m diye biri sallamış önceki sayfalarda, sonra da Emreciksin 1.5m eder diyip 9m hesabı çıkmış ortaya.
Oysaki ücret 5m + Emreciksin
Emreciksin'den bir halt olmayacağı ve anadolu kulüplerinde anca birkaç yüz bin edeceğini hesaba katmak gerek.
Aziz durduramıyom diyerek Özer'in transferi de bitirmek üzereymiş(ntvspor).
Özetle, Topuz'dan sonra Nihat'ı da alamayan tüpçü pis ezildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...