Revenant Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hangi takimda simdi bu adam son durum nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Aziz yıldırım da daha cok para var, ben dogma buyume fenerliyim dedirtmek Aklına gelmedi heralde ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 raistftw said: @sg-1 Bu olay senin arkadaşlarınla oynadığın basit oyunlardan farklı milyon eurolar dönüyor herşeyin kuralı kanunu var. Futbolcunun klübü izin vermeden senin o futbolcuyla transfer konuşman yasak! Eğer kayserispor bunu belgeler ve bu durumdan şikayetçi olduğunu fifa'ya iletir(Başvuruda bulunursa) Beşiktaş ciddi para cezalarına çarptırılabilir.Ve bu para doğrudan Kayserispor kasasına girer. ben de onu diyorum, madem milyon avrolar dönüyor, madem ciddi cezalar var, e ne duruyorsun, helva yapsana edit: yalnız arkadaşlarımla ne oynuyomuşum onu merak ettim şimdi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sg-1 o kadar mantıksız inat ediyosun, (hani ingilizce bilmiyor olabilirsin kimse bilmek zorunda değil onu geçtim ama) kuralları da bilmiyorsun ve yine de kafana göre inat ediyorsun ki hatta hepsini geçtim birebir yaşanmış olayları da söyleyince görmezden geliyosun hiçbir dayanağın olmadan inat yapıyorsun ki, kaç zamanlık üye olduğunu bilmesem fake/trol diyecem. Yapma etme, 2 laf dinle, bir tercüme sitesi aç kuralı türkçeye çevirt, verdiğim örnekleri bi araştır. Bi bak bakıyım hiçbir bilgiye ve dayanağa dayndırmadığın kuru ve boş iddialarının gerçekliğini bir sına yani. Ciddiye alıyoruz ciddi ciddi cevap verip açıklıyoruz ama hepsini görmezden geliyorsun. Ayıp. Hani ciddiye mi almayalım mesajlarını bundan sonra ne yapalım? Bir araştırır insan en azından bu kadar iddia ediyolar neymiş aslı der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 negotiation, görüşme demek. entering, girmek demek. before, önce demek. hani biliyorum demişsin ama, emin olamadım. görüşmelere girmeden önce yani görüşmelere başlamadan önce. YANİ GÖRÜŞMELERE BAŞLAMADAN ÖNCE. yazan oldu mu bilmiyorum, chelsea bu yüzden ceza aldı, "tekrarında 1 yıl transfer yapamama" cezası getirilecek dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: o değilde fenerbahçe transferde çirkeflik yaptı diye gs ye laf atılmış filan ama hangisi temiz ki :) al birini vur ötekine mehmet topuz istemezse fb yi GELMEZ oyuncuya teklif götürmek ne zamandan beri çirkelif oldu ? fenere nası laf atacağınızı şaşırdınız valla. ayrıca futbolcular takım tutmaz kim ne diyorsa yalandır tribüne oynaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 first of all, please remind me which examples you've given before, I'm having difficulties to find them among previous messages. I'm saying one thing, there is no way to control players to make precontracts with other clubs, that issue which eagle_dnz had given is just the way to do official contracts with players who already have contract with other clubs. If it is forbidden for clubs to interact with other clubs' player in such way, than Kayserispor should ask FIFA to investigate the situation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Roma kulübü Mexes'i aldıktan sonra 1 yıl transferden men edilmişti, bu tarz bir olaydı sanırım. Bir Topuz için çıkan olaylara bakın, iki takımda çekilsin ve Topuz Kayseri'ye girsin işte, çok mu zor anlaşması başkanların bir telefon açıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Real Madrid - Chelsea : R.Carlos ve Makalele Milan - R.Madrid : Kaka (2 sene evvel) bu ikisi yeterli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ahaha tamam sakin ya kanıta giriştin... ama söyle bir mantık hatası yapıyorsun ön sözleşme imzalanmadan yakaladın yoksa iş işten geçti diye bir mantıkla konusuyor gibisin ön sözleşme imzaladık demeleriyle zaten bu durumu yakalamış oluyorsun tamam herkes açıklamıyor orası ayrı ama bjk burada ön sözleşme yaptık diyerek suçunu kabul ediyor aslında ama burada kilit nokta dediğin gibi kayserisporun şikayet etmesi, aslında fb de şikayet edebilir belki hakkı vardır büyük ihtimalle edit: @sg-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Eeht said: BiTcH_oFBaT said: o değilde fenerbahçe transferde çirkeflik yaptı diye gs ye laf atılmış filan ama hangisi temiz ki :) al birini vur ötekine mehmet topuz istemezse fb yi GELMEZ oyuncuya teklif götürmek ne zamandan beri çirkelif oldu ? fenere nası laf atacağınızı şaşırdınız valla. ayrıca futbolcular takım tutmaz kim ne diyorsa yalandır tribüne oynaktır. yukarda yazılanı söyledim lol amma alıngan oldun, oku hele bi önceki sayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: o değilde fenerbahçe transferde çirkeflik yaptı ötekine bunun üzerine daha ne diyim ki? önceki sayfaları okumaya gerek yok sen yazmasan bile yazana cevap olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Rewendor said: Real Madrid - Chelsea : R.Carlos ve Makalele Milan - R.Madrid : Kaka (2 sene evvel) bu ikisi yeterli zaten. so you are saying that these clubs made precontracts with these players before negotiating with their clubs, then they were punished accordingly when these contracts were found out. Is it true or did I misunderstand the situation? If it is true, what were the punishments? If it is true, then why none of the clubs related with this situation are prepared to inform FIFA about the precontract that BJK made with Mehmet Topuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Eeht said: BiTcH_oFBaT said: o değilde fenerbahçe transferde çirkeflik yaptı ötekine bunun üzerine daha ne diyim ki? önceki sayfaları okumaya gerek yok sen yazmasan bile yazana cevap olsun. ahaha nasıl bir paparazziliktir... tamam ofbat çirkef dedi aslında ama senin quote de süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 noldu lan memed? En son barcelona da diye altyazı geçti sonra takip edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ya çocukluk yapmayın ya ahahah fizban ve rewendor ingilizce bilmiyor dediğiniz için özür dileyin sg sen de sakin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 deniz ne çene varmış sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fenerin yaptıgı nasıl bir ezikliktir arkadaş adam açıklama yapıyor beşiktaşla anlaştım diye fener gidiyor ezik gibi bonservisini alıyor yıldırım demirörene hak veriyorum ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ayrıca takımını bırakmayan çok insan var. En büyük örneği de Totti. real teklif etti adam gitmem dedi. gitmeyen gitmiyormuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: deniz ne çene varmış sende :D bayadır tartışmaya girmiyordum döküyorum içimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mehmet topuz, kayserispordan ayrılacağı kesinlesince kayserisporun kendine takım bul dediğini söyledi röpörtajında. Mehmet topuz takımı bulup gelin klübümle görüsün önce mi demesi lazim, klübü bulması icin birileriyle görüsmesi gerekmiyor mu, nasıl yürüyor bu işler anlamadım hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eagle_dnz said: ahaha tamam sakin ya kanıta giriştin... ama söyle bir mantık hatası yapıyorsun ön sözleşme imzalanmadan yakaladın yoksa iş işten geçti diye bir mantıkla konusuyor gibisin ön sözleşme imzaladık demeleriyle zaten bu durumu yakalamış oluyorsun tamam herkes açıklamıyor orası ayrı ama bjk burada ön sözleşme yaptık diyerek suçunu kabul ediyor aslında ama burada kilit nokta dediğin gibi kayserisporun şikayet etmesi, aslında fb de şikayet edebilir belki hakkı vardır büyük ihtimalle edit: @sg-1 ben onbir yaşımdan beri ingilizce konuşuyorum ulan :p eğer bu bir suçsa açık açık söylemeleri bi feyildir. ama bu şey gibi oldu biraz da, yerlere tükürmek suç da herkes tükürüyor ama. yani daha hafta başındaki gazetede bobo "ben olimpiyakosla anlaştım, gerisi kulüplerin kararı" dedi diye haber vardı, fiks yani bu durum, kanıksanmış bişey. ve bence bi sakıncası da yok, ben hala iddia ediyorum ki orada c/p'lediğin yazı işin resmi prosedürünü gösterir, gayriresmi olarak neler dönüyor neler. eğer madrid veya chelsea bunun yüzünden ceza almışsa ilginç bi durum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bu adam hakkında 30 sayfa konuşulacak kadar iyi mi?Bence gereğinden fazla abartılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Şunu paste edeyim biraz daha kızışsın ortalık =) http://www.ntvmsnbc.com/id/24973487/ KAZANCIOĞLU'NUN GÖRÜŞÜ Bu konuda görüşüne başvurduğumuz Türkiye Futbol Federasyonu Eski Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, bu konuda belirleyici olanın futbolcunun tavrı olduğunu söyledi. Konunun uluslararası değil yerel bir konu olduğunun altını çizen Kazancıoğlu, sözleşmesi devam eden futbolcunun rızası olmadan başka bir kulübe bonservisinin verilemeyeceğini söyledi. Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gitmek istememesi halinde kulübünde kalma hakkı olduğunu belirten Kazancıoğlu, "Sözleşmesi bitene kadar A Takım'da ya da bir antrenör eşliğinde PAF takımda çalışma hakkı mevcut. Kulübünün bonservisini devretmesi futbolcuyu bağlamaz. Önemli olan sözleşmeli futbolcunun haklarıdır" diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar