catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yasak kanıtlanırsa ceza alıyo klüpler. pzero şaka mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 catlikethiief said: yasak kanıtlanırsa ceza alıyo klüpler adamlar resmi internet sitesinde açıkladılar bunu, şikayet etsenize hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 olayın saygıyla alakası yok fener bunu hep yapıyor.hatta 3 büyük takım* aralarında bu tip olaylar hep oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eagle_dnz said: kurallar sayfa 15 3. bent A club intending to conclude a contract with a professional must inform the player’s current club in writing before entering into negotiations with him. A professional shall only be free to conclude a contract with another club if his contract with his present club has expired or is due to expire within six months. diyor ki yani 6 aydan fazla zamanlı kontratı varsa önce kulüple anlaşacaksın arkadaş sg tekrar koyuyorum fmsi nedir ya fifa kuralı diyorum sana fmye bağladınız diyorsun... senin dediğin durumlarda şikayet etmiyorlardır böyle karışıklar çıkmıyordur ama böyle olunca bjk haksız duruma düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sg-1 said: siz iyice fm yaptınız işi. futbolcuyla ön görüşme/sözleşme yapabiliyor takımlar, kulübüyle anlaşırsa öncelik kazanmak için. kulübüyle anlaşamazsa buhar oluyor o sözleşme tabi. zaten o sözleşme futbolcunun kulübünü bağlamaz, futbolcuyu bağlar sadece. yani size kalırsa bi takımın yöneticileri asla bi başka takımın topçularıyla aynı ortamda bulunmamalı, mazallah transfer görüşmesi yaparlar falan. Ben sana birebir yaşanmış somut olayları örnek gösteriyorum, fifa şikayetlerini ve sonuçlarını söylüyorum, sen kaynak göstermeden kendi kafana göre "hayır yapılıyo" diyosun. Tartışacak bişey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ben yanlış biliyormuşum. ama beşiktaş ın cezalandırılması durumu doğru hala: http://www.fifa.com/mm/document/affederation/administration/regulations_on_the_status_and_transfer_of_players_en_33410.pdf 15/3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ben de diyorum ki bjk'nın imzalattığı kontrat orada bahsedilen kontrattan değil, ön sözleşme. transfer kesinleşince resmi kontrat imzalanır. bu sadece bi ön anlaşma kontratı, kayseriyle anlaşmadıkça bi geçerliliği yok. Yani o yasaya göre beşiktaş topuza imzalattığı bu kontratla kalkıp "topuz artık benim futbolcumdur, bende oynayacak, sahibi benim" diyemez. o yasa sadece bunu engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ya bu arada, konusu geçti mi bilmiyorum tüm başlığı okumadım da, fenerbahçenin resmi sitesinde mehmet topuz fenerbahçe'de diyor, altında da şu açıklama var : Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir. Mehmet Topuz'un Fenerbahçe Spor Kulübü'ne transferi nedeniyle, Kayserispor Kulübü Başkanı sayın Recep Mamur'a ve Kayserispor Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 20 sayfadır bu haberi konusuyoruz shapsal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sg-1 "before entering into negotiations with him" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Zaten bu başlığın kaynağı o haber =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sg-1 izinsiz herhangi bir görüşme yapılamaz ön arka yan kontrat farketmez edit: yazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sg-1 said: ben de diyorum ki bjk'nın imzalattığı kontrat orada bahsedilen kontrattan değil, ön sözleşme. transfer kesinleşince resmi kontrat imzalanır. bu sadece bi ön anlaşma kontratı, kayseriyle anlaşmadıkça bi geçerliliği yok. Yani o yasaya göre beşiktaş topuza imzalattığı bu kontratla kalkıp "topuz artık benim futbolcumdur, bende oynayacak, sahibi benim" diyemez. o yasa sadece bunu engelliyor. Zaten sözleşmeli adama resmi kontrat imzalatamazsın, bunun için oturup bu kadar detaylı madde yazmaya gerek yok. Herhangi bir pazarlık ön sözleşme vs her şeyi kapsıyor bahsettiğimiz. fizban'ın dediği gibi "before entering negotiations". Ya bu kadar kasacağına inat edeceğine dediğim olayları bi araştır görüceksin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 haa, ne bileyim başlık boyunca millet şuraya gider buraya gider yazıp durmuş da. fener almış işte daha nereye gitsin herif asdf 1-2 seneye kocaelispora falan transfer olur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fizban said: sg-1 "before entering into negotiations with him" aynı şey bi farkı yok. resmi sözleşme için anlaşmaktan bahsediyor. ön sözleşme yapılmışsa bile, alan takımın "futbolcunun kulübüyle anlaşıp ondan sonra fiyatta anlaştım" demesinin önünde bir engel yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Öte yandan Demirören, " 'Beşiktaşlıyım' diyen bir futbolcunun alınmaya çalışılması, o kulübün ezikliğini gösterir" şeklinde konuştu. ahahah 3. sınıf ilkokul ağzına bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 negotiation kelimesinin anlamına bakmanı tavsiye ederim. sonra da enter. sonra before. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bizim baskanda diplomasi sıfır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fizban said: negotiation kelimesinin anlamına bakmanı tavsiye ederim. sonra da enter. sonra before. ahahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sg-1 said: fizban said: sg-1 "before entering into negotiations with him" aynı şey bi farkı yok. resmi sözleşme için anlaşmaktan bahsediyor. ön sözleşme yapılmışsa bile, alan takımın "futbolcunun kulübüyle anlaşıp ondan sonra fiyatta anlaştım" demesinin önünde bir engel yok. 3 kere tekrarladım somut örnekler sundum önüne, inatla aksini iddia ediyorsun hiçbir kanıdın dayanağın olmadan sırf inat olsun diye. Diyecek bişi kalmadı artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 o değilde fenerbahçe transferde çirkeflik yaptı diye gs ye laf atılmış filan ama hangisi temiz ki :) al birini vur ötekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yalnız belli ki kayseri fb'ye satıcaz dedi bjkye bjkde mehmete seni fb satcaklar bjkliyim de çıkıp alalım seni dedi o yüzden şimdi çıkıp bjkliyim diyen bir futbolcuyu almaya çalışmak diyor demirören burada kural dışı davranan, farklı yollara başvuran, çirkeflik yapan bjk gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fizban said: negotiation kelimesinin anlamına bakmanı tavsiye ederim. sonra da enter. sonra before. iyi biliyorum, sen merak etme. hayır yani bunun işin yapılmasının resmi yolu, bürokrasisi olduğunu anlayamıyorsunuz ya ben ona yanıyorum. futbolcudan söz alınca geçer adam kulübüyle anlaşır, sonra da futbolcuyla anlaşma yapıyormuş gibi yapar, imzayı bastırır. bunun önünde hiçbir engel yok. yasak olsa bile, nasıl ispatlayacaksın, peşlerine hafiye mi takacaksın? o gösterdiğiniz madde işin resmiyete dökülebilmesi için prosedürü gösteriyor sadece. ilk defa futbolcuyla konuşulup anlaşılıp sonra takımıyla anlaşılıyormuş gibi davranıyorsunuz ya bir türlü nedenini çözemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 1-2 ay sonra paşalar gibi oynar oynamasa kendi bilir bu durumdan en az zarar görecek takım fbdir o yüzden çirkeflik cart curt demeden önce düşünmek gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 @sg-1 Bu olay senin arkadaşlarınla oynadığın basit oyunlardan farklı milyon eurolar dönüyor herşeyin kuralı kanunu var. Futbolcunun klübü izin vermeden senin o futbolcuyla transfer konuşman yasak! Eğer kayserispor bunu belgeler ve bu durumdan şikayetçi olduğunu fifa'ya iletir(Başvuruda bulunursa) Beşiktaş ciddi para cezalarına çarptırılabilir.Ve bu para doğrudan Kayserispor kasasına girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar