Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Finlandiyalı bir kızla msnden konuşuyoruz sürekli, artık Finlandiyadaki müslümanlar ne yaptıysa kız sürekli "vay islam şöyle kötü" "vay islam böyle kötü" valla sıktı artık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 engelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Dostum herkesin görüşü kendine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 aptal onlar ya bazı konularda. kendileri çok ezilio protetan oldukları için onun ceremesini müslümanlardan çıkarmaya çalışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 valla sonu öyle olacak bu gidişle, ben ki din falan pek ilgilenmem ama bana bile gına geldi lan artık. AAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ama iyi değil ki islam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 knights of goldshire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Valla kıza inat bir gün allahüme salli ala diye giricem zor tutuyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ya derse desin kız noolcak? Başka konu konuşalım de, konuşmazsa engelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abi çekip çekip oraya getiriyo başlarına ne geldiyse artık valla merak ediyorum, özüne ineyim diyorum konunun ama gına geliyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 onlar da haklı bir yerde, biz de yapıyoruz aynısının başka bi versiyonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Sly-One said: aptal onlar ya bazı konularda. kendileri çok ezilio protetan oldukları için onun ceremesini müslümanlardan çıkarmaya çalışıyolar. hacı lutheryan bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sende cadı avcılığından,parayla günahların affedilmesinden falan bahset bol bol smiley koyarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ben ateistim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 lan finli kız. bende senin dinindenim de, din kardeşiyiz biz aslında de. kaçırma kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 var öle senin ülkeni, dinini senden iyi bildiğini iddia eden gaz gavur grupları. sinirini bomadan konuşmak uygun olsa bile. hayyyde çekme imkanını gözardı etmemek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 allah yok turkun tanrisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 "O ZAMAN SİZ DE TAHARETSİZSİNİZ" de, engelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 onu adama açıklamak bi 40dk sürer en az.. batının ahlaksızlığı desin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 O değil de Wii'deki türk boksör ALLAHU EKBER diyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 şimdi ,konunun uzmanı olarak diyorumki,kıçınızı kağıtla,yaprakla v.s silerek,ne kadar temizliyebiliyorsunuz diye bir soru sorsan, ne tepki verir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 turk irkini yok eden araplar ve araboglunun yaveleridir de samanist oldugunu da ekle we're nomads da de riders of the ancient east not sand niggers copy paste go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 uo'da bi italyanla tanıştım.adamın artileri insure'suzmuş kesmişler lootlamışlar.kesenler arkadaşlarmış söyledim geri verdiler.geri verince bu mal bidaha dalmış bizimkiler yine kesmiş. bu mal italyan saydırmıştı bi ton türklere.git kulenizi... diye saydırıp engelledm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 oradaki dinciler de buradakiler gibiyse hak veriyorum kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ahaha sakin ol lan... koçum benim ben türk kanı var ne de olsa :D içgüdüsel hareketler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar