fenris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 twitter da paizo yazmıştı; bakındım doğruymuş. 2 Haziran'da 77 yaşında aramızdan ayrıldı. baya kitabını okumuştum ama bi yerden sonra kabak tadı verdiği için bırakmıştım. hayranlarının başı sağolsun.
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 toprağı bol olsun. elenium'u iki üç kere okumuştum vaktiyle, severdim.
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Of :( En sevdiğim yazarlardan birisiydi. Ne karakterlerini, ne de olayları kasardı yazarken. Okurken hep coşkulu olurdum. Başımız sağolsun :(
Apis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Üzüldüm. Zamanında baya kitabını okumuştum. İyide yazardı. Toprağı bol olsun.
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Elenium ve mallorion serilerini çok sevmiştim,masal gibi romanlardı.Üzüldüm. edit: masal gibi demişim de sir sparhawk unutulmayacak karakterlerdendi,başımız sağolsun.
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bende zamanında az kitabını okumadım...Başımız sağ olsun.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 çok boardmarkerını kullandık. toprağı bol olsun.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bu kadar yaşlı olduğunu bilmiyorum, allah rahmet eylesin
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Belgariad ve Elenium serilerini cok severdim, topragı bol olsun.
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 iyi yaşamış severdim kendisini huzur içinde gg
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Belgariad güzeldi... Şimdi kendi hikayelerinin içindedir umarım...
sharky Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Aaaa cok uzuldum ya. Topragi bol olsun. Pek keyifle takip ederdim kitaplarini
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 üzüldüm ya yarattığı hikayelerdeki karakterleri severdim sparhawk-kalten ikilisi özellikle harikaydı tamuli ve elenium serileri çok güzeldir okunması okutulması tavsiye edilir
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ahh be en sevdiğim yazarlardan biriydi gerçekten allah gani gani rahmet eylesin
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Usulca egildi mabedinin o gorkemli mozalelerinin aydinlatildigi o los ve terkedilmis koridora. Zirhinin singirtasindan olsa gerek eski pusku katakombsun uzerinden ucustu yarali guvercinler boluk porcuk halde ve hizli adimlarla egildi katakombsun onunde Sparhawk... Mekanin hep syb. cicekleri ile yesersin ve her daim huzurlu ol buyuk Ustad. Onun kitaplari hep bir baskaydi ...
emircanz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 belgariad ve malloryon mükemmel serilerdi :/ toprağı bol olsun..
Taim Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Sanirim 2 sene once falan esi vefat etmisti, ondan once de esinin uzun suren bir hastaligi olmustu ondan dolayi son zamanlarda yazamiyordu falan zaten... Rahat uyusun, cok uzulmustum duydugumda
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 A-aa ben bunu yeni gördüm. R.I.P diyelim. :/
Öne çıkan mesajlar