Riddler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 efsane dopaç Yazar Moyes Konu: Minoc, pk'lar ve looting... Oyuncu 14 Şubat 2001 12:23 %0 said: Arkadaslar, Minoc'da cok ciddi bir PK ve Orc problemimiz var. Minoc'lu bir madenci olarak adalet icin savasan savascilardan yardim istiyorum... Minoc madencilerinin bir kismi maalesef gercek hirsizlardan daha cok hirsizdir, bu dogru. Savas alaninin gerisinde Loot icin bekleyen cok madenci gordum. Ama ekmegini gercek anlamiyla tastan cikaran bizlerin durumu bu aralar cok kotu. Bu gidisle sehrimizi PK'lara teslim edip kacmaktan baska yapacak birsey yok gibi... (Looting manyagi adi hirsizlar, lafim size: belanizi bulun tez zamanda. Minoc batarsa sizin yuzunuzden baticak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Yanlız benim masum bi madenciyken pk baskınlarından bulanıp eeee yeter be diyip fencer açıp pk olup madeni basıp lootladığım ingotları bs karakterime verip ulan bunu niye daha önce yapmamışım demem ne olacak ? :) valla hiç bir oyundan uo dan aldığım tadı almadım,belki wow.Ama yok lan uo daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 tibia'ya başla derim, başka da bişey demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ben tibia yı telefonuma indiripte oynamaya çalışmıştım biraz sfsd.çok kontörüm gitmişti hehe.ama harbiden tibia yı oynayan baya bir kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bu arada sen ultima ya baslamazsın, ultima senin oynamana izin verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 said: Arkadaslar, Minoc'da cok ciddi bir PK ve Orc problemimiz var. Minoc'lu bir madenci olarak adalet icin savasan savascilardan yardim istiyorum... Minoc madencilerinin bir kismi maalesef gercek hirsizlardan daha cok hirsizdir, bu dogru. Savas alaninin gerisinde Loot icin bekleyen cok madenci gordum. Ama ekmegini gercek anlamiyla tastan cikaran bizlerin durumu bu aralar cok kotu. Bu gidisle sehrimizi PK'lara teslim edip kacmaktan baska yapacak birsey yok gibi... (Looting manyagi adi hirsizlar, lafim size: belanizi bulun tez zamanda. Minoc batarsa sizin yuzunuzden baticak) işte gerçek rp, öyle bi rpki adam rp yaptıgının farkında degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ahha şimdi bide aklıma geldi büyü atıp diğer tarafa tek tık yapardık kafa dönsün belli olmasın diye 4 pk varsa 3 arkadaşken 4.'ye böyle yedirmeye çalışırlar. Bide şimdi bombalar geldi aklıma Greater Exp.'leri britte bankanın içinden patlatırdık dışarıdaki adamlar öldürdü.Moonda transparanı kapatmış adam bombayıda göremezdi :) Düşündükçe canlanıyor gözümde daha bir sürü şey.Gençlik adına üzülüyorum mesela şimdi 12 yaşında olan adam UO bilmeden yaşayacak.Yazık lan.Unicefe falan haber vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 archer karakter wardı bi tane bende efsanedir en yüksek skillim 63 falandı pk lara ok atıp kaçmaktan Lord oluyordum hep gören de bi bok sanıyodu beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ahahahaha archer çok zevkliydi ama tık tık tık bide heavy crossbow +9 +12 flnsa 2 vuruş bazen tek vuruşta alırdı adamı dafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 çok eskiden ilk runuo serverlarından birinde oynuyoruz bi arkadaşımla böyle special move olayını yeni öğrenmiştik 90 archery bende vardı bi 80 falan da onda =) ikimiz de aynı anda concussion blow atıp adam falan olduruyoduk guilde falan almıslardı bizi güçlüyüz falan sanıp =) çok güzel günlerdi aah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Raincloud said: çok eskiden ilk runuo serverlarından birinde oynuyoruz bi arkadaşımla böyle special move olayını yeni öğrenmiştik 90 archery bende vardı bi 80 falan da onda =) ikimiz de aynı anda concussion blow atıp adam falan olduruyoduk guilde falan almıslardı bizi güçlüyüz falan sanıp =) çok güzel günlerdi aah ah. Cok eski runuo? Arkadaşım bizler fanatik sphere emeklileriyiz.Başına kötü şeyler gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 archeryde sphere anım yok güzel o yüzden onu paylaşmak istedim =) yoksa sphere severim yanlış anlaşılmasın aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Dex ile orantılıydı vuruş hızı elven bow wardı 8k dan alırdım 3-5 tane asıl efsaneyi anlatiim itiraf ediyorum nebulada owner arkadasım bana 8milyon para blessed katana vermişti donla gezer elimde +15 katanayla gelee geçene vururdum ozmnlar brit mezarda res vardı macera yaşıodum millet boks yapardı skill için ben direk +15 le 100 le miştim warior skillerimi gemi bug i vardı bide brit bankanın yanındaki suya girerdik guard zone değildi orası patara cutara deprem atardık ozmnlarda oyunu bilen yok anlamıyorlardı ölen ölene tabi küfürler uçuşuyodu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ben Thief ile gz de elinde +9 ve üstü olan adamlarda katanayı last targeta alıyordum.Sonra bunlardan in lor istiyordum.Katana çantaya düşünce de stealing last target ile alıyordum.Az item yapmadım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Riddler said: Dex ile orantılıydı vuruş hızı elven bow wardı 8k dan alırdım 3-5 tane asıl efsaneyi anlatiim itiraf ediyorum nebulada owner arkadasım bana 8milyon para blessed katana vermişti donla gezer elimde +15 katanayla gelee geçene vururdum ozmnlar brit mezarda res vardı macera yaşıodum millet boks yapardı skill için ben direk +15 le 100 le miştim warior skillerimi gemi bug i vardı bide brit bankanın yanındaki suya girerdik guard zone değildi orası patara cutara deprem atardık ozmnlarda oyunu bilen yok anlamıyorlardı ölen ölene tabi küfürler uçuşuyodu =) nebulada bi şehir efsanesi vardı silencer kankasına bi dagger yapmış her vuruşta skill geliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar