Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultimaya başladım..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence ultima'ya uzanan dillere Kal Vas ama gerçekler var ortada. Oyun mekaniği olarak UO'dan iyi mmo görmedim ben ama grafikleri çağdışı artık.Ha gerçi biz oynarken de çağ dışıydı ama genede iyiydi.Gerçi bağlarsa gene bağlar.Ama grafiğe önem veriyorsa bünye, o zaman zor.
Mesaj tarihi:
Offf o makroları hazırlamak ne zevkti be. Ben savaşçıydım o yüzden kalsik makromda F1'den F8 e kadar sayılarda da 1'den 8'e kadar doluydu. Ha birde e de medi vardı. O mage'ler yok mu adamlar bir ayarladı. Adamla konuşurken. Ne oluyor lan derdin. Muhabbet esnasında her an kal vas flam yeme durumun vardı. Ahh eski günler ahh :(
Mesaj tarihi:
Abi hangi bi oyunda makrolara klavye yetmez ya. Harf tuşlarına "last target", "target next" falan, 0-9 arasına büyü atamak, sonra konuşurken yanlışlıkla adamın birine in nox atmak falan.
Hele mage kasıyosan resmen sanat yaratıyodun ya. 0-9 arası saldırı büyüleri, shift+0-9 arası koruma büyüleri, ctrl+0-9 arası duvarlar olsun diyodun falan sdjkf
Mesaj tarihi:
vay be...nebulada bir ara zengin minoc madencileri olarak hareketli saatlerde para verip koruma tutmuştuk başımızda bekliyorlardı pk lardan korumak için.hangi oyunda var lan bu.bir de laf ediyorsunuz uo'ya.
Mesaj tarihi:
of at dışında ilk bineğimi aldığım günü unutamaam sarı lama camel
bi tamer vermişti brit bankta hediyem olsun diye gözüm gibi bakıyordum hiç inmedim üstünden akşamına öldü :(
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

vay be...nebulada bir ara zengin minoc madencileri olarak hareketli saatlerde para verip koruma tutmuştuk başımızda bekliyorlardı pk lardan korumak için.hangi oyunda var lan bu.bir de laf ediyorsunuz uo'ya.

ahahah hakketen ya unutulur mu bu :D

balıkçılıkta güzeldir bak. nebuladayken mekanım vardı benim, sabahları balık avlar akşama hazırlardım, akşamda millet gelir balığını yer, rakısını içer muhabbet ederdi, bi taraftanda aşmış bard skilimle hikayeler anlatır, şarkılar söylerdim.
Mesaj tarihi:
Alfheim said:

plate mail set, arkaya kırmızı yelkeni de tak, eline de a viking sword(burası çok önemli) sonra ver elini brit mezar. hey gidi

Hauhauauauahhauauahuauauahauahu

Ya koyun yünü işi.Koyunu kırp ip yap o ipi bez yap sat

Ne güzel günlerdi...
  • Yeni Oluştur...