Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bence ultima'ya uzanan dillere Kal Vas ama gerçekler var ortada. Oyun mekaniği olarak UO'dan iyi mmo görmedim ben ama grafikleri çağdışı artık.Ha gerçi biz oynarken de çağ dışıydı ama genede iyiydi.Gerçi bağlarsa gene bağlar.Ama grafiğe önem veriyorsa bünye, o zaman zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Şaka bir yana evet öyle. Şimdi kingdom Reborn le bir şeyleri değiştirmişler. Ama daha çözemedim. İşleri çok karıştırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ultimadaki combat tadı başka bişeyde yok . uo nun combatını wowun grafiklerini alıp birleştirseler gral bişey çıkıcak ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 uonun zevki bu neymiş şu neymiş diye kendi kendimize keşfetmemizdi, rehber falan yoktu o zamanlar aslında vardı da gençtik, bilmezdik daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Offf o makroları hazırlamak ne zevkti be. Ben savaşçıydım o yüzden kalsik makromda F1'den F8 e kadar sayılarda da 1'den 8'e kadar doluydu. Ha birde e de medi vardı. O mage'ler yok mu adamlar bir ayarladı. Adamla konuşurken. Ne oluyor lan derdin. Muhabbet esnasında her an kal vas flam yeme durumun vardı. Ahh eski günler ahh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 fence + poi kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yaa kimse bunun üzerine bişey diyemez işte fence poi ikilisinden yediğiniz dayağın acıları canlandı birden dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 CEVAP VERSENİZE AĞLIYOSUNUZ DİMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 plate mail set, arkaya kırmızı yelkeni de tak, eline de a viking sword(burası çok önemli) sonra ver elini brit mezar. hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 brit mezar mı ezik yeri ora dfs ordakileri kesmek çok zevkli hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 lordum res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Minocu basıyoruz!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 brit köprü vardır bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 tey tey zamansız minoc baskınları pk'lara verilen haraçlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 minig yap bence yada balık tut nedense ben hep bunları sevmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Abi hangi bi oyunda makrolara klavye yetmez ya. Harf tuşlarına "last target", "target next" falan, 0-9 arasına büyü atamak, sonra konuşurken yanlışlıkla adamın birine in nox atmak falan. Hele mage kasıyosan resmen sanat yaratıyodun ya. 0-9 arası saldırı büyüleri, shift+0-9 arası koruma büyüleri, ctrl+0-9 arası duvarlar olsun diyodun falan sdjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 vay be...nebulada bir ara zengin minoc madencileri olarak hareketli saatlerde para verip koruma tutmuştuk başımızda bekliyorlardı pk lardan korumak için.hangi oyunda var lan bu.bir de laf ediyorsunuz uo'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 olmazsa olmazın pelerin takmayı unutma bak bi tane de at al bi demir set al öyle tur at mapte bol bol kaybol bunu yaparsın oyunun yarısını anlamış olursuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 gin nce bi vendorla konus hi de how are you de dungeon de lord british de lord blackthorn de despite de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 of at dışında ilk bineğimi aldığım günü unutamaam sarı lama camel bi tamer vermişti brit bankta hediyem olsun diye gözüm gibi bakıyordum hiç inmedim üstünden akşamına öldü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sipeyskeyk said: vay be...nebulada bir ara zengin minoc madencileri olarak hareketli saatlerde para verip koruma tutmuştuk başımızda bekliyorlardı pk lardan korumak için.hangi oyunda var lan bu.bir de laf ediyorsunuz uo'ya. ahahah hakketen ya unutulur mu bu :D balıkçılıkta güzeldir bak. nebuladayken mekanım vardı benim, sabahları balık avlar akşama hazırlardım, akşamda millet gelir balığını yer, rakısını içer muhabbet ederdi, bi taraftanda aşmış bard skilimle hikayeler anlatır, şarkılar söylerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Cuce said: gin nce bi vendorla konus hi de how are you de dungeon de lord british de lord blackthorn de despite de how is your sex life? da de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 başlamamalıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Alfheim said: plate mail set, arkaya kırmızı yelkeni de tak, eline de a viking sword(burası çok önemli) sonra ver elini brit mezar. hey gidi Hauhauauauahhauauahuauauahauahu Ya koyun yünü işi.Koyunu kırp ip yap o ipi bez yap sat Ne güzel günlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ilk günlerim hep eldiven yaparak geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar