Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 of çok fena ya yemeklerden sonra özellikle . hani çok ta yemiyorum ama az veya çok yemeye bakmıyo genelde tüm gün boyunca midemde . gidicem şu yoğurtlardan alcam yiycem . saliyim desem salamıyorum çıkmıyo geğiriyim desem onuda yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Aman Volkan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 topic başlığını caps lockla yazmak daha çok gaz yapar bi de topicin gidiceği yer belli olduğu için garbage'a yolladım, hörmetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Eyw agatör farketmez ama hani ciddi bi sağlık problemiyle karşı karşıyayım sdf böle 1-2 haftadır midemdeki gaz rahatsız ediyo özellikle yemek yedikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 gsoda iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abi sodadan nefret ediyorum başka önerebileceğin bişey varmı . Sindirsin diye kola içerdimde kola dahada bi gaz yapıyo çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dotada mh açma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dota nedir ehehehehe . mh nedir movement hack mi ne o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sen dota oynamıyonmu lan disease diye biri oynuyodu geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yok agatör fakedir ben ultima oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bas git ozaman. görmeyim buralarda bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 şişşşşş ayıp oluo bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ultima oynayan adamın gazı olmaz.YALAN SÖYLÜYORSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hala burdamısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sen hiç uçan tekmeye kafa attınmı kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 oss ur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Disease said: sen hiç uçan tekmeye kafa attınmı kermit hala konuşuyo ya git dotada mh aç sonra benle muhattap ol kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 mhnin ne olduğunu söle agatör açam hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 herşeyi önüne hazır bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 MAPHACKMİŞ örendim agatör çekiorm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 derdini paylaşmışsın ama sonucu yazma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 osurdum koku geldimi orayada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 çok gazım olduğu bir telefon konuşmasında bir kız arkadaşımla(nası bi iğrenç bi adammışsam o dönem)'gazım var çıkartır mısın' demiştim yani pışpışla manasında çok masum bebeğim ya o hesap kız sustu falan böyle bir süre cevap vermedi , sonra tmm enver istiyorsan olur dedi tavrından kıllandım tabi neyse biz ayrıldktan sonra beni gay eğilimlerle suçladı laf arasında lan ne alaka dediğimde de bu "gazımı çıkartırmısın" olayından bahsetti sonraki konuşma : -banu , bebeğin gazı nası çıkarılır allaasen? -(sçtığnı anlamış bir tavırla)parmağını sokarak değil miydi? Allahtan evlenip çocuğu olmadan önce öğrendi bu gerçeği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 BURAYA SALMA HACI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupp (hava yutma) PPPPPPPUAUAAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHAUHAUHAUHAUAHUHAUHAUAHUAHUAHUAHAUHAUAHUHUAHUAHUAHUAHUA bu arada reddiye'ye güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar