Radiance Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Biraz kafa dagıtayım akşama buradayım topiğime sahip cıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ben bi keresinde otobüs yolculuğumda şu dialoğa denk geldim ön tarafımda genç bi bayan öğrenci ve yanında 40 lı yaşlarında bi hanfendi. 40 lı yaşlarında olanda felsefe öğretmeniymiş bi lisede. her neyse konuya gelelim kız üniversite öğrencisi ve ev konusunda konuşuyolar evde kalıyomuş sıkıntıları felan pek dinlemedim ama şuraya dikkat ettim öğretmen olanın sözleri şunlardı "5 tane kız arkadaşın olacağına 1 tane erkek arkadaşın olsun. kızlar her zaman birbirini kıskanır çekiştirir senin hakkında güzel söyler ama içinden neler geçirir. erkeklerde o yoktur. erkekler içinden ne geçerse söyler. temiz bi erkek arkadaş edin 5 kıza bedeldir." dedi ben bunu söyleyen kadınmı diye bi baktım ii cene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 korku varsa, pişman olma olasılığın çok yüksek. kimse mükemmel değil sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bir daha hayatimda yoksun ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 daha da gelmem davosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kermit said: "5 tane kız arkadaşın olacağına 1 tane erkek arkadaşın olsun. kızlar her zaman birbirini kıskanır çekiştirir senin hakkında güzel söyler ama içinden neler geçirir. erkeklerde o yoktur. erkekler içinden ne geçerse söyler. temiz bi erkek arkadaş edin 5 kıza bedeldir." doğru demiş sırf bu yüzden kız arkadaşım yok mesela benim he var da arkadaş yani dost değil.yüzüme gülüp de arkamdan konuşan dosta ihtiyacım yok. p.s he bu arada istisnaları vardır ona da bişey diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kermit said: karı milletinden daha hassastır ama içine atar belli etmez. adam yönetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kermit hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bi kere ısıriyim kermit. hakkın var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 @empat yok o diilde çok etkiledi beni erkek olman..erkekler bu kadar hassasmı ya?? @empat yok artık ya bence siz duygusallığa tepki vermeye vermeye karşınızdakini duygusuz davranmaya itiosunuz.. nasılsa herif duwar ne desem,ne yapsam boş.. kesinlikle kesinlikle katılıyorum.. arkandayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 fede said: bi kere ısıriyim kermit. hakkın var bende ucundan ısır ama FAZLA ISIRMA BAK CİDDİYİM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Maaya said: @empat yok o diilde çok etkiledi beni erkek olman..erkekler bu kadar hassasmı ya?? @empat yok artık ya bence siz duygusallığa tepki vermeye vermeye karşınızdakini duygusuz davranmaya itiosunuz.. nasılsa herif duwar ne desem,ne yapsam boş.. kesinlikle kesinlikle katılıyorum.. arkandayım :D al işte feministler basıyo beyler kaçın hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 feministlikle alakası yok güzelim.. yaşayan bilir!! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ya da şöyle bişey; sizde yeteri kadar duygulusunuz! hatta bazen haddinden fazla.. lakin; kırıla ezile büküle duygusuzlaşıyorsunuz.. böylece odunlar alemine bir yabancı daha katılıyor.. kendine yabancı.. dünyaya yabancı.. bunun ceremesini çeken de biz kadınlar oluyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 oo kadınlar şöyle, erkekler böyle kavgası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kırıla ezile büzüle diyosun mayaa da onu kim yapıyo erkeklere ? yapıp edip sonra niye böyle oldu şimdi bu adam demiyo mu kızlar, çok gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Maaya said: kırıla ezile büküle duygusuzlaşıyorsunuz.. böylece odunlar alemine bir yabancı daha katılıyor.. kendine yabancı.. dünyaya yabancı.. bunun ceremesini çeken de biz kadınlar oluyor!! kırıla ezile büküle duygusuz olmuyoruz canım artık insanların yaptıklarını şeyimize takmıyoruz ama siz her otu boku takıyosunuz. biz alıştığımız için np. ama siz YAAA TIRNAĞIM KIRILDI OFFFF gibi şeyleri bile kafanıza takan bi zihniyete sahipsiniz. yani kısacası gerizekalısınız öyle bayanlar. sen kalkıpta bana odun dersen bende sana gerizekalı derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Gerçekten değer verdiğin insanlara ettiğin laflara dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 öyle değil de, size değer veren insanlara ettiğiniz laflara dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 O da olur be Can, seni mi kırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 salak salak konuşmuşsunuz kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 burtonesk said: salak salak konuşmuşsunuz kızlar. ASLANIM BENİM YA SENİ DOĞURAN ANAYA KURBAN OLAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Öyle tabii kermit, şu perçemdeki asalete, şu cemcük ağızdaki güzelliğe bakar mısın. http://img29.imageshack.us/img29/6772/hpim4179.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 haha animeden fırlamış gibi lan bu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 :) bak ne kadar benziyoruz.. bende senin bana 'gerizekalı' demeni takmıyorum.. NP!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar