cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bence kaçırılan bir nokta var. RTE'nin halk kavramı farklı olabilir. Bir de bu yönden bakmak da fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Oğullarını halktan sayıyorsa haklı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Loxias said: Bu ülkede 52,3 milyon kişi yoksulluk sınırı altında yaşıyor. Sen neden bahsediyorsun başbakan? o0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/178114.asp şöyle bişide var. ABD’de yoksul sayısı tırmanışta ABD ekonomisinde görülen durgunluk yoksulluk sınırı altında yaşayanların sayısının geçen yıla göre 1.3 milyon artarak 32.9 milyona ulaştırdı. YOKSULLUK SINIRI 18 BİN DOLAR sanırım amerikaya göre hesaplarsak türkiyenin %99'u müslüman değil yoksul. o zaman burdan ne anlıyoruz. yoksulluk göreceliymiş. o zaman dünya geneline göre düşünürsek; People Paid Below $2 per day: 3.25 billion (~50%) bizim yoksullar bunun yanında burjuva gibi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 haha hayatımda bu adamı savunmaya çalışırken bu kadar saçmalamayı bi daha zor görürüm heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 joker neye kasıyorsun onu anlamış değilim, türkiyeden bu kadar mı bihabersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ben sayılar koyuyorum. saçma* olan gerçek veriler olur genelde. *size göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 amerika rakamlarını buraya koymanın anlamı nedir? açıklarmısın, yoksulluk sınırı açlık sınırı türkiye fiyatlarına göre hesaplanıyor amerika değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ilk önce amerika verilerini koydum, dünya devi dediğiniz yerde durum ne bi görün diye. daha sonra dünya ortalamasına göre yoksulmuyuz değilmiyiz bi görün istedim. görememişsiniz orası sizi bağlar. nede olsa kimse görmek istemeyenden daha kör olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 banane amerikadan dünyadan? aa amerikada fakirmiş biz de fakir kalalım, başbakanın oğlu gemi alsın ama mı demem gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yahu banane dünyadan diyorsun sen venüstemi yaşıyorsun arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 lan her ülkenin yaşam standartı farklı zaten orda o paraya fakirsin burda o parayı kazanan orta halli memur.Ciddi beyni bi yere ödünç mü bıraktınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 benim kuzen ödünç istemişti, kızla buluşçakmışta. yarın geri vercek. hey allam. sizi biz venüs ortalamasına kattık zaten oraya göre hesaplıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Afrikada günde 1 lira bile kazanmayan açlıkla boğuşan ölen insanları Türkiyeye ile karşılaştıralım.Atıyorum burda ayda 2 milyar kazanıyorsak aslında kendimizi multi trilyoner mi sanmalıyız ? Nerde bıraktıysan koş al oksijeni boşa harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Joker said: http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/178114.asp şöyle bişide var. ABD’de yoksul sayısı tırmanışta ABD ekonomisinde görülen durgunluk yoksulluk sınırı altında yaşayanların sayısının geçen yıla göre 1.3 milyon artarak 32.9 milyona ulaştırdı. YOKSULLUK SINIRI 18 BİN DOLAR sanırım amerikaya göre hesaplarsak türkiyenin %99'u müslüman değil yoksul. o zaman burdan ne anlıyoruz. yoksulluk göreceliymiş. o zaman dünya geneline göre düşünürsek; People Paid Below $2 per day: 3.25 billion (~50%) bizim yoksullar bunun yanında burjuva gibi kalıyor. AHAHAHUAHSUDAHSDUASHFUASHDUASFHA BUNELAN AHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Theghosthand said: Afrikada günde 1 lira bile kazanmayan açlıkla boğuşan ölen insanları Türkiyeye ile karşılaştıralım.Atıyorum burda ayda 2 milyar kazanıyorsak aslında kendimizi multi trilyoner mi sanmalıyız ? Nerde bıraktıysan koş al oksijeni boşa harcama. henüz açlık sınırı ile yoksulluk sınırını kavrayamamış insan modeli vol.1 ayrıca halkta para var söylemini gayet iyi işlemiş bi film olan shichinin no samurai'yi bir izlemenizi öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ahahah yoksulluk sınırıda 5 milyon olsun afrikada ne farkeder her ülkenin sınırı standartı farklı sana bunu anlatıyoruz ama sen venüsü görmek istiyorsun ille. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Joker said: o zaman dünya geneline göre düşünürsek; People Paid Below $2 per day: 3.25 billion (~50%) bizim yoksullar bunun yanında burjuva gibi kalıyor. Joker said: Theghosthand said: Afrikada günde 1 lira bile kazanmayan açlıkla boğuşan ölen insanları Türkiyeye ile karşılaştıralım.Atıyorum burda ayda 2 milyar kazanıyorsak aslında kendimizi multi trilyoner mi sanmalıyız ? Nerde bıraktıysan koş al oksijeni boşa harcama. henüz açlık sınırı ile yoksulluk sınırını kavrayamamış insan modeli vol.1 ne içtiysen aynısından istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 arkadaşım anlamaktan ne kadar uzaksınız, People Paid Below $2 per day: 3.25 billion (~50%) bu dünya ortalaması al bunun üstünden hesapla. afrikada açlıkla boğuşanlardan banane burda gayet nitelikli ortalamanın ne olduğunu gösteren veri var. dünyanın %50 si 2$'ın altında para alıyor. buna göre hesapla bizim "yoksul" lar dünya ortalamasının neresinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 aza kanaat etmeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 neyse dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 peki durdum. bu verilerin bu şekilde abartılı çıkmasının nedeni kapitalizm. büyükler daha çok büyürken küçükler daha az büyüyor. böylece aradaki uçurum artıyor. ve sanki daha az büyüyen küçükler, küçülüyormuş yanılsaması oluşuyor. hayır sadece büyükler çok hızlı büyüyor. sizde küçükleri aç kalıyor sanıyorsunuz. aç kalan yoktur demiyorum ama rakamlar inandırıcı değil. genel itibari ile geçmişe göre herzaman daha ileri gidiyoruz. edit:sadece yukardaki kısım editlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 O zaman Çin'de günde 2$'a çalışan işçi Türkiyede de yaşayabilir bu parayla doğru mu? Hergün 1 ekmek yiyebiliyor mesela. Ölmez sanırım. Ha orası Çin burası Türkiye falan böyle şeylerle gelmeyin bana ama. Ne içiyosunuz anlamıyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Joker said: yahu banane dünyadan diyorsun sen venüstemi yaşıyorsun arkadaşım? tipik tayyip savunması. "dünya fakir kardeşim, Türkiye'nin problemli olması bizim suçumuz değil" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bende var olmayan düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar