Phobos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bu haftasonu şehir dışından bir misafim gelecek ve pazar sabahı da ufak bir brunch keyfi yapmak istiyoruz. Bostancı-Suadiye civarında öğrenci bütçesini zorlamadan bu amaca hizmet eden bir mekan önerisinde bulunabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Öğrenci bütçesi girince kimse yazamadı sanırım birşey. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Siz çınaraltına kahvaltıya gidin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 swiss hotel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Fenerbahçe'de makul fiyatlara yerler var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 öğrenci bütçesiyle brunch? menemen neyinize yetmior arkadşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 küçük çamlıca o ağacın altı diye bir mekan var bilfenin yanında gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 brunch neymiş ya,tikky tikky işlerle uğraşmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Anubisath said: brunch neymiş ya,tikky tikky işlerle uğraşmayın.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 lan istanbulda öğrenci bütçesiyle brunch mı olur? heryerde 25liradan başlıyor. kahvaltıyı brunch diye kakalıyorlar size her boka atlıosunuz sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bakın en güzeli, atlayın bi otobüse, gidin cihangirde van kahvaltı evine, 12tl'ye bi tane van kahvaltı tabağı alın, iki kişi çok rahat doyarsınız. yanına poğaça moğaça ekstra çay da için maksimum 20tl'ye şahane kahvaltı, bütün gün bişey yemenize gerek kalmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sir said: bakın en güzeli, atlayın bi otobüse, gidin cihangirde van kahvaltı evine, 12tl'ye bi tane van kahvaltı tabağı alın, iki kişi çok rahat doyarsınız. yanına poğaça moğaça ekstra çay da için maksimum 20tl'ye şahane kahvaltı, bütün gün bişey yemenize gerek kalmaz =) Varsa bir tarif alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 çakmakta branç. tavsiye ederim adam başı 15 e krallar gibi doyarsınız. oyle suadiyede kasmayın yer bulcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bence amacınızı brunch yapmak değil de doymak olarak belirleyin. gerçi insan pahalı bi şeyler yiyince otomatik olarak doyuyo da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Rumelifeneri iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ya cihangire inen bi ana cadde var ya, sıraselviler caddesi. onu direk aşağı kadar takip edin, meydan gibi bi yer vardır, zaten her tarafı cafedir, sağ tarafta çok meşhur ve eski bir kahve vardır falan. aynı doğrultuda biraz daha yürüyünce sağ tarafta bi ilkokul var, onun karşısında da van kahvaltı evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 çocuğun kız arkadaşı geliyo belli. ondan brunch'a gitmek derdinde. yoksa iki erkek brunch'a gitmez yani. (bkz. HIMYM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 İşin tikky tarafında falan değilim ben umrumda bile olmaz brunch. Dizleri çıkmış eşofmanımla, giderim fırından bi simit 3-5 poğaça alır, yanına da bi çay demlerim oh mis. Bu bana yeter de artar bile :D Hal böyle olunca brunch kültürü bana uzak kalıyo :P Ama arkadaşım tutturdu brunch yapalım diye mecbur katlancam artık. Öğrenci bütçesini zorlamasın vs vs dedim ama 25-30 civarı bi fiyatta aşındırmaz sanırım. İlk etapta aklıma, Bostancı sahildeki Sahan gelmişti de hakkında bi kaç bişey okuduktan sonra bundan vazgeçtim. (Kredi kartına abanırım diyordum) Lokasyon bazı sebeplerden ötürü Bostancı, Suadiye, Caddebostan ile sınırlı kalmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ayrıca öğrenci bütçesi derken ne tarz bi öğrenci bütçesi ? mesela benim arkdaşlarım var bi kahvatlıya bütçe olarak 150-200 YTL ayırabiliyolar ama aynı şekilde başka arkadaşlarım var 10 YTL ye bile kahvatlıyı fazla görüyolar nası olcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyla alekesiz olacak biraz ama dayanamadim. Brunch ne lan? Böyle iki kelimeyi bir araya getiremeyen krolarin agzindan duyunca öyle bir garip oluyorum ki, iki dene cakasim geliyor suratlarina! Brunch ne lan?! Bir de yavasca sölüolar BII-RAAA-NNCC... Duydun mu anam, bunu da bilirim gibi. Bir de IT vardi. Yine Ingilizce'nin I'sini bilmeyen bir hanfendi bana isyerindeki bi anisini anlatirkeneee... "Ay sekerim ayyytiii'den elemanlar geligceeekti." "Ney ti?" didim ben de. "Ay aytiii aytiii, bilmio musun hayatim?" "Ney? ... Information Technologies?" "Ya o degil bilgisayarcilara denio ya, ayyyh!" Tam agzinin üstüne yapistirmalik. Mok var. Not: Yeni uyandim, rüyamda bi takim kisileri dövdüm. Ondan cok gaz ve vahsiyim bugün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Sariyer/Garipçe'ye gidin çok uygun ama yer bulamayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar