Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haftasonu Brunch

Phobos

Öne çıkan mesajlar

bakın en güzeli, atlayın bi otobüse, gidin cihangirde van kahvaltı evine, 12tl'ye bi tane van kahvaltı tabağı alın, iki kişi çok rahat doyarsınız. yanına poğaça moğaça ekstra çay da için maksimum 20tl'ye şahane kahvaltı, bütün gün bişey yemenize gerek kalmaz =)
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

bakın en güzeli, atlayın bi otobüse, gidin cihangirde van kahvaltı evine, 12tl'ye bi tane van kahvaltı tabağı alın, iki kişi çok rahat doyarsınız. yanına poğaça moğaça ekstra çay da için maksimum 20tl'ye şahane kahvaltı, bütün gün bişey yemenize gerek kalmaz =)

Varsa bir tarif alsak?
Sosyal ağlarda paylaş

ya cihangire inen bi ana cadde var ya, sıraselviler caddesi. onu direk aşağı kadar takip edin, meydan gibi bi yer vardır, zaten her tarafı cafedir, sağ tarafta çok meşhur ve eski bir kahve vardır falan. aynı doğrultuda biraz daha yürüyünce sağ tarafta bi ilkokul var, onun karşısında da van kahvaltı evi.
Sosyal ağlarda paylaş

İşin tikky tarafında falan değilim ben umrumda bile olmaz brunch. Dizleri çıkmış eşofmanımla, giderim fırından bi simit 3-5 poğaça alır, yanına da bi çay demlerim oh mis. Bu bana yeter de artar bile :D Hal böyle olunca brunch kültürü bana uzak kalıyo :P

Ama arkadaşım tutturdu brunch yapalım diye mecbur katlancam artık. Öğrenci bütçesini zorlamasın vs vs dedim ama 25-30 civarı bi fiyatta aşındırmaz sanırım.

İlk etapta aklıma, Bostancı sahildeki Sahan gelmişti de hakkında bi kaç bişey okuduktan sonra bundan vazgeçtim. (Kredi kartına abanırım diyordum)

Lokasyon bazı sebeplerden ötürü Bostancı, Suadiye, Caddebostan ile sınırlı kalmak zorunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla alekesiz olacak biraz ama dayanamadim.

Brunch ne lan? Böyle iki kelimeyi bir araya getiremeyen krolarin agzindan duyunca öyle bir garip oluyorum ki, iki dene cakasim geliyor suratlarina! Brunch ne lan?! Bir de yavasca sölüolar BII-RAAA-NNCC... Duydun mu anam, bunu da bilirim gibi.

Bir de IT vardi. Yine Ingilizce'nin I'sini bilmeyen bir hanfendi bana isyerindeki bi anisini anlatirkeneee...

"Ay sekerim ayyytiii'den elemanlar geligceeekti."
"Ney ti?" didim ben de.
"Ay aytiii aytiii, bilmio musun hayatim?"
"Ney? ... Information Technologies?"
"Ya o degil bilgisayarcilara denio ya, ayyyh!"

Tam agzinin üstüne yapistirmalik. Mok var.

Not: Yeni uyandim, rüyamda bi takim kisileri dövdüm. Ondan cok gaz ve vahsiyim bugün :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...