thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 eğitmiş adamlar (:D http://www.kanald.com.tr/Video/MizahDetay.aspx?Id=40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 lemir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 I lev ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ayh bacak hareketlerini gördükçe içim bi fena oldu. sineğe yazık lan. bu kadar da doğasına aykırı hareket ettirilmez ki. edit: bi gün psikoloji dersinde asistan hayvanlara deney yapılmasına karşı olan var mı demişti, elimi kaldırmıştım, et yiyo musun demişti bişey diyememiştim, şimdi olsa et yemekle bir mi derdim, burdaysa sesleniyorum kendisine, et yemekle bir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 askerde lastikle vurup kafasını kopardığım bi sineği dolabın üstüne koymuştum 3 gün bacaklarını sıvazlayıp yaşamıştı öyle. yemek yiyemedi die öldü sonra herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 lastikle kafasını nasıl vurdun? rambo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 unutmadan sinekleri eğiten adamı tebrik etmek istiyorum ama mümkünse memleketimiz sınırlarına adımını atmasın sonra kalkr başımıza devlet başkanı fln olur.. yapar.. onu yapan bunu da yapr inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Abi adamlar nelerle uğraşıyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 500 yıldır olan pire sirki işte yav bi farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 biz okullarda insan egitemiyoruz adamlar sinek bile egitmis (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 BabacumMostors said: lastikle kafasını nasıl vurdun? rambo musun? poset lastiini bildin? onu koparıosun ip gibi oluyor bi ucundan tutup dier ucuna asılıosun 10 cm range i oluyor şak die bi bırakıosun. bide o çektiin kısmı baacık yapıp topuz moduna sokuosun. çat diye indiriosun sineğe... genelde 5 parçaya bölünüyor ama bazen crit vurup kafa alabiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Reogmar said: biz okullarda insan egitemiyoruz adamlar sinek bile egitmis (tu) bu da x hayvanı egitildigi zaman verilen default türk tepkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar