Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/video/video.php?v=87415300171&ref=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 2sn önce izlediğim vidyo nası GÖZÜKMEZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Facebookta gore video paylaşmak da yeni moda oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ilk koyuşum.itiraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 videoyu anlatsana bize biraz izlemiş kadar oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 neyse zaten gözükmüyo içeriği şuydu kızın biri yerde yatıyo.kaç tane erkek var artık bilmiyorum hayvan sürüsü kıza paso tekme atıyolar ve kız ölüyo büyük ithimal.millet de öküz gibi vidyoya çekiyo foto çekiyo.arapça bişeyler yazıyo sonunda. nedeni Bir Erkekle Dans Ettiği İçin 18 Yaşında Öldü(rüldü)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 linkini ver arada boşluk bırakarak. girer izleriz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 h t tp://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/video/video.php?v=87415300171&ref=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Lafım sana diildi ama üstüne alındıysan np. Olay şu, kızın birini dövüyolar falan, videonun bi yerinde kocaman bi taşı alıp kafasına atıyolar. Öyle bi şey. Ayrıca Facebook embed linkleri çalışmıyo başındaki http'yi falan kaldırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 pardon kojiroh vidyonun verdiği 2 dklik sinirle ters cevap verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ben de seni suçluyomuş gibi oldum ödeştik bi nevi :p Benim öyle dememin sebebi de bi arkadaşın sürekli abartılı gore videoları paylaşmasından gına gelmesi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 izledim yuh ya. bunlar müslümanız diye geçinen tiplerdir bir de. umarım cehennem vardır gerçekten de hepsi cehenneme gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 OF İğrenç be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 oha lan kafasını ezdiler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tam izleyemedim ama o an orda olup da olaya engel olmayan herkes umarim yavas yavas aci ceker olurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ne cehennemi abi aynısını yapıcan heriflere.yazk ya kız oysa eğer güzelim kız yazık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bugün ben de facete izledim bi video adamın kafasını kesiyolar sırtına koyuyolar. 9 yaşındaki bi kızı taciz veya tecavüz etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yok abi bi kere ölüp kurtulmasınlar bir de şey istiyorum bunu yaparken dinin gereğini yaptıklarına muhtemelen o kadar inanıyorlar ki, aslında tam tersini yaptıklarını görüp dünyalarının başına da yıkılmasını istiyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 abi felaket =/ icim gitti yazik ya, idam etseler keske bunlarin hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 neresi burası benim memleketmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 O müzik falan ne abi yazıky a harbi eğer oysa çok güzel kızmış :S şanssız çünkü doğduğu yerde hayır yok. Sıçayım bunların müslümanlığına.Toplayıp bi odaya 50şer 50şer yakıcan bunları diğer yanmayı bekleyenlere de izleticeksin birazdan başlarına neyin geliceğini görsünler diye çayını demleyip yanmalarını izliceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kız iran güzeli belliki benim memleketten olur orda böyle şeyler izleyip can sıkmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 baba naptın sen ya.kız ölmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 abi kızın kafasına kocaman kaya atıyorlar ya savaş değil bir şey değil herhangi bir kızın kafasına kocaman bir kaya atabilecek kadar kendinden geçmiş bu insanlar yetmiyor alıp bir daha atıyorlar. klişe ama hayvan yapmaz bunu, öldürünce bir de orgazm olup üstünde tepinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar