Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Biyik said: haste veren crossbow'um vardı yaldır yaldır koşardım. kimbilir hangi tarikat evine koşa koşa gidiyodun o zamanlar....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 saglam PIC KILICI vardi aribeth'in, loota degerdi. oo bakalim saeros eski defterleri acacak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Saeros said: Biyik said: haste veren crossbow'um vardı yaldır yaldır koşardım. kimbilir hangi tarikat evine koşa koşa gidiyodun o zamanlar....... Yanında da sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Saeros said: Cokomantis said: abi gerçekten, tam anlamıyla ÖLÜCÜLÜK şu ya. 3d'de daha da kötü yaşlanıyor o dönemin oyunları. infinityreis engine'de kurtarıyor da enhanced edisyon, remaster falan değil direk remake lazım şuna. 2017'de enhanslıyoruz deyip bu vidyoyu yayınlamak (facepalm) 60 yaşında boyalı bir fahişeye benzeyecek desene... ilk defa fahişeli benzetme yaptım deniz kıyısında şarap içip şiir okumaya az kaldı boya sayesinde güzelleşmiş fahişenin suratı bile daha çirkin değildir sürdüğü boyadan diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 çıkmış bu dün. var mı bakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 aynısı diyorlar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Beamdog u son duyusumuz olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Zamaninda baya oynamistim cok guzel anilarim var multisinde :D oynamak isteyen grup cikarsa alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar