Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkol koktuğu için öldü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alkolle etkileşime giren antibiotik kadar, onların alternatifi olabilecek kadar yakın alkolle etkileşime girmeyen antibiotikler de var. hatta alterno olmasına bile gerek olmayan bir çok etkileşime girmeyen antibiotik var.

çok nadir ve çok hafif de olsa alkolle etkileşime girmeyen ağrı kesici-ateş düşürücüler de var.

bir arkadaşım zırt pırt hasta olurdu ve alkolü de severdi o yüzden bu konularda uzmandır kendisi. ben de 3-5 bişi öğrendim :)

ayrıca ne olursa olsun bi insanı böylesine öküzce ölüme terk etmek afedersiniz ama şerefsizliğin daniskasıdır, hayvanlıktır.

bunu yapan bunu da yaptı:
kızları boğulurken cankurtaran erkek diye, cankurtaranı tutan ve kızlarını öldüren baba.
Mesaj tarihi:
kuzenim keşan tarafında doktorluğa başlamıştı.
nasıl abi,ER'da izlediğimiz gibimi? diye sormştum
yok be abi 3 ay oldu daha sarhoş dışında bişi görmedim,sarhoş ayıltıp 2 alkasertzer verip yolluyoruz o kadar ,dedi.

ne bilim
kendimde cok insanı götürmüşümdür taksim ilk etfal'e.
Mesaj tarihi:

"alkollüler hastaneye alınmaz" demek bi bilgi değil, olsa olsa gelecekte gerçekleşmesini istediğin bi temennidir, bilinçaltından fırlar gelir.

Mesaj tarihi:
taksim ilk yardım (yeni adı taksim araştırma)
taksim ilk yarmadım (yeni adı taksim araştır)
şişli etfal (eskisi yenisi aynı, ama etfal ne dersen... ne bileyim ne?)

alkollü hastaneye almama konusunda...
bi kere yemine aykırı. hipokrat çarpar alim allah... insan haklarına girmiyorum bile. çarpılma korkusu yeter bize.

gelelim alkollü hasta konusuna.
burada levent kırca'nın devreye girmesi gerekiyor ama kendisi chp yüzünden mi seçilemedi yoksa akp yüzünden mi seçilemedi sorusunun cevabıyla meşgul olduğundan devreye giremedi.

edit: m harfini koymazsan olumsuz cümle olumlu oluyomuş
  • Yeni Oluştur...