Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi XBox 360?

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Hic konsolum olmadi benim =( Simdi de xbox 360 alicam bi tane, ama bu hard disk ne icin kullaniliyor (mesela netten direk oyun cekiliyor mu), ne bileyim ayni konsolun cesit cesit daha ozellikli olanlari var mi falan bilmiyorum.

Gidip okuz gibi 120 GB ultra mega zart zurt xbox 360 mi alayim, iste ne bileyim netten oyun cekerim ekstra ozelligi vardir falan filan, yoksa 30 gb midir nedir o basic versiyonu mu alayim, oneri bekliyorum sonuc olarak konsolcu arkadaslardan.

edit: playstation, wii falan degil xbox alicam.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni konu açmak istemedim,araya kaynayan bi sorum olcak xboxla ilgili.

ben de düşünüyorum ilerde bi xbox360 ama şu 3 kırmızı sorunsalı vardı bi ara,hani power tuşunun etrafındaki 4 yeşil ışığın 3 tanesi kırmızı olunca çöpe atıyoduk cihazı,garantiye de girmiyodu falan. şuan satılan xboxlarda hala bu sorunun çıkması ihtimali war mı yoksa düzeltildi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Anubisath said:

yeni konu açmak istemedim,araya kaynayan bi sorum olcak xboxla ilgili.

ben de düşünüyorum ilerde bi xbox360 ama şu 3 kırmızı sorunsalı vardı bi ara,hani power tuşunun etrafındaki 4 yeşil ışığın 3 tanesi kırmızı olunca çöpe atıyoduk cihazı,garantiye de girmiyodu falan. şuan satılan xboxlarda hala bu sorunun çıkması ihtimali war mı yoksa düzeltildi mi?

yok mu bi bilgisi olan,önceki sayfada sormuştum,spama kurban gitti canım mesaj =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...