Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Hic konsolum olmadi benim =( Simdi de xbox 360 alicam bi tane, ama bu hard disk ne icin kullaniliyor (mesela netten direk oyun cekiliyor mu), ne bileyim ayni konsolun cesit cesit daha ozellikli olanlari var mi falan bilmiyorum. Gidip okuz gibi 120 GB ultra mega zart zurt xbox 360 mi alayim, iste ne bileyim netten oyun cekerim ekstra ozelligi vardir falan filan, yoksa 30 gb midir nedir o basic versiyonu mu alayim, oneri bekliyorum sonuc olarak konsolcu arkadaslardan. edit: playstation, wii falan degil xbox alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 elite al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bana elite al kendine premyun mu platyun mu ondan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 once ben soyledim, bana al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 abi sebebini de soyleyin bana iste bilgiye acim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 en krali elite cunku. zaten 3 tane var, biri arcade dandik, alma. biri orta boy onu alabilirsin belki. en iyisi de elite. lan hiyar xboxin sitesine baksana yaziyo hangisinde ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Denyo olm. Kardeşi de bugün antik yunan heykelinin adına Disko Boy demiş, Discoboulos ve Kritios Boyu birbirine karıştırıp ciddi ciddi sınav kağıdına yazmış falan. Ailecek bi garipler ama seviyoruz.bneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ahahah ne hiyar bu cemre ya ahahahahahahah peki hard disk neye yariyo, oyun cekme muhabbeti var mi steam misali falan? yoksa save cart curt mu sadece. ben klas adamim elite alayim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 oyun install edince daha hizli calisir ilke. lazim hddisk. Bugun alacak olsam 0 dan, elite alirim. OZellikle amerikada ucuz oldugu yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 adam microsoft direk olm, gider fabrikasindan taze cikmisini alir, isterse pembesini yaptirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 alıcaksın xbox'ı sıcak sıcak, sürüceksin üstüne tereyağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 vurucaksin kirbaci, vurucaksin kirbaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sonra soruckasın, "pekmı tatlı xboxlar? ilerde bende yiyicem" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yeni konu açmak istemedim,araya kaynayan bi sorum olcak xboxla ilgili. ben de düşünüyorum ilerde bi xbox360 ama şu 3 kırmızı sorunsalı vardı bi ara,hani power tuşunun etrafındaki 4 yeşil ışığın 3 tanesi kırmızı olunca çöpe atıyoduk cihazı,garantiye de girmiyodu falan. şuan satılan xboxlarda hala bu sorunun çıkması ihtimali war mı yoksa düzeltildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ayrıca neden xbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 adam microsoftta, senin fırının olsa gider ekmeği başka yerden alır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 çok iğrenç bi post olmuş yukarıdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ekmeği almaya bursaya giderim ben ayrıca xbox alcak adamın burda ne işi var açsın bill gates e sorsun kanka hangisini aliyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Abi bir de %80 indirimin var, neden en pahalısını almıyorsun direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Microsoft Sosyal Tesisler Kampı, Miami, FL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Windows Alarm İskan Tesisleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Anubisath said: yeni konu açmak istemedim,araya kaynayan bi sorum olcak xboxla ilgili. ben de düşünüyorum ilerde bi xbox360 ama şu 3 kırmızı sorunsalı vardı bi ara,hani power tuşunun etrafındaki 4 yeşil ışığın 3 tanesi kırmızı olunca çöpe atıyoduk cihazı,garantiye de girmiyodu falan. şuan satılan xboxlarda hala bu sorunun çıkması ihtimali war mı yoksa düzeltildi mi? yok mu bi bilgisi olan,önceki sayfada sormuştum,spama kurban gitti canım mesaj =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Yok o düzeltilmiş sanırım yenilerinde olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ok,sağol.içimizi rahat tutabiliriz o zaman alırken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 İlke elit bi insan olduğundan bence elit almalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar