Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 biranın sogukluk kıvamı on numara lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yine de yavaş içersen dibi leş gibi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bira aldımda geldim bu topaçın üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Masteis said: bira aldımda geldim bu topaçın üstüne şerefe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 soyle bi olay var almanlardan ogrendim bira köpüklü olunca karışıp kendi kendine dibinin tadının kotu olması gidiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dibine kadar köpükmü kalır be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Biz iskenderunda bir birahaneye gidiyoruz.Orada bir amca var arjantin bardağı dolduruyor köpüğü kepçeyle alıyor,açılan yere yeniden bira koyuyor. Çok sağlam oluyor ozaman bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tam 2 tane buzdolaba koymuştum şimdi. aynen o kıvama gelicekler birazdan. yihuea ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Llama said: Masteis said: bira aldımda geldim bu topaçın üstüne şerefe... şerefeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 şalgam suyunun kıvamı on nömero OFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ulan dolapta bira olmasa kesin canım çekerdi.insanoğlu böle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bittiiiiiiiiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 benim de şimdi alıcağım dondurmanın soğukluk kıvamı on bir numara olucak ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 portakal suyu içiyorum ben de buz gibi sdf siz yiyin gecenin 12sinde dondurmaları biraları sonra uyuyunca onların hepsi yağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bende kıymalı makarna yiyorum şimdi birazdanda yatıp uyucam....B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Yerli malı haftasına bir şey getiremeyen etiyopyalıymışcasına, ıhlamur içtim ve birazdan yatacağım diyebiliyorum ancak şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar