Borastus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 http://chartfag.files.wordpress.com/2009/05/summer-2009-v2-export.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dogs'a bugün başladım, fena değil devam edeceğim. hetalia ikiye ayrılıyorsa onu ve hellsing 6'yı bekliyorum. onun dışında ilk bakışta ilgimi çekecek gibi duran bir tek canaan'ı görebildim. geri kalanlar için izleyici yorumlarının oturmasını beklerim herhalde ama ilgimi çekme potansiyeli göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Durmak yok lolicon'a devam of ya 1 mecha bile olmaz mı.... Cobra bir de Hetalia 2 banko izlenir de gerisinde aha izleyeyim dedirtecek şey göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 spice and wolf II baya mutlu etti, hetalia 2 ye de bakarım ama onun dışında benimde ilgimi çeken birşey olmadı. edit: dogs'a bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Umineko no Naku Koro ni listeye alın derim. Higurashi ile bağlantılı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Henüz incelemedim birçoğunu da Canaan, Umineko, Spice and Wolf 2, Zetsubou Sensei muhteşem diziler. OVAlar da fena değil. Bir sallama yapıp uçurum bir sezon olucak diyicem. Bu ismini saydıklarım dışındakiler çok patlak olucak, ortalama bir dizi olmıycak gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 zetsobou sensei in devam etmesini beklemiyordum; sürpriz oldu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 "Aru Kagaku no Railgun" yaz sezonunda yokmuydu ya gelicekler arasında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 lord_gorthaur said: "Aru Kagaku no Railgun" yaz sezonunda yokmuydu ya gelicekler arasında :( sonbahar sezonund aolması lazım onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Element hunters güzel gibi onun dışında madhouse dan babam çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar