balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bi arkadaşım var , çok yakın arkadaşım .Mezun oluyoruz yüksek lisans başvurularımızı yapıyoruz bu aralar, istanbul da kimi kimsesi yoktu babam vasıtasıyla yüksek lisans başvurusunu hallettik falan . Ama rahatsız olduğum bir şey var ki , ben bu adamın nedense işini koşturmaktan son derece rahatsız oluyorum.Rahat zaten . pek bir şeyi umursamıyor. Zaten çok anlayışlı biri değildir . Yakın zamanda Ankara'ya gidicem , evraklarını bende bıraktı.Benim yatırmamı bekliyor evraklarını falan . Ama ben sinirleniyorum böyle, "bir gel rica et , yapar mısın de , ben seni giderken aramak zorunda değilim ki ?" diye uyuz oluyorum baya. İş ciddi bir iş , herkes kendi ekmeğini kovalasın .Yani yoksa arkadaşsam sesimi çıkarmamam mı gerekir? Kendinizi benim yerime koyup baya yakın bir arkadaşınız için şu duruma bir fetva verebilir misiniz? Kimseyi satmak , yolda koymak istemem ama rahatsız oldum artık bu durumdan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Arkadaşlığın altyapısı bencilliktir diyordun geçen gün ne oldu bencilliği karşıdaki yapınca patladı değil mi? HA? HA? SÖYLE BAKALIM?!?! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Yapma, halletim de. Mükemmel olmaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 adamın ciddi bi problemi derdi yoksa başında atar yap. "az yede bi uşak tut kendine" de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 mutualizmin bi yere kadar olduğuna inanlardanım .hayvan değiliz ki hayat tarzımız böyle sürsün .İnsanız yani,hepimizin bi sınırı var . işinin peşinden koştur , iki dakika umursa, ilgileniyor gibi yap ; ben de kendimi aptal gibi hissetmiyeyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu işi de yapıp sonra güzel bir dille arkadaşız tamam ama bu kadar ciddi şeylerin sorumluluğunu üstüne almak yerine bana verme ben de insanım bişey ters gider elimde olmayan bir hata yaparım sonra ben suçlu olurum bu tarz sorumlulukları çok acil zamanlar dışında almak istemiyorum diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dost aci söyler felsefesini benimse ve dal. hoydarhoydaar diye degil de, düzgün bi uslupla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 düzgün bi dille deme kesinlikle. cıvı iyice "hadi lan yavşak" filan diyebilirsin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 balon,nağber yaa sgfg ya o anlattıgın adam abna cok benziyormuş,poposunu arkdasları toplayan umursamaz insanların poposunu toplamayın,onlar da ögrensin dunya kaç bucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 *Şimdi sen çocuğu kırmak istemiyorsun anladığım kadarıyla. *Zalimlik etmek de istemiyorsun, sen öyle değilsin çünkü. *Ama seni kullandığını görünce de sinir oluyorsun. madem gidicekmişsin, o işlerle uğraşamayacak kadar meşgul ol ya da başka bişey çıksın, senin evraklarınla uğraşamiycam, özür dilerim falan de, belki ironiyi anlar hatta. Yani demem o ki, senin bu çocuğu savman ona kötülük değil, iyiliktir hatta. İlerde kimse kimsenin gözünün yaşına bakmicak çünkü, hayata atılıyorsa madem, önce adam olsun sorumlu olsun. Çok baba gibi yazdım ama, öyle. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sen yine hallet çocuğun işini.Hallettikten sorna da açık açık söyle derdini.Hatta küfür et. Sen onun işlerini yapıyosun çatır çatır gücenmeden.O da gerçeği söylenmenden gücenmez biraz aklı yerindeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hali hazırda o işi sana yıktıysa yap tabi de git yüzüne de vur bu böyle olmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet hallet son bir kez. halletmezsen vicdanin sizlayabilir anlattigin karakterde bi adamsan. bak babus isini su an son kez hallediyorum, zor durumda kalma diye. sende artik insanlari yavsak yerine koymaktan vazgec, ilerde babayi alcaksin böyle devam edersen vs.vs. de. bunu o adamin suratina karsi söyleyemezsen zira, sen iyi niyetli degil, salak durumuna düsersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 arkadaşından bir çıkar beklemediğin için sinirleniyorsun. Galiba sana verebilecek bir şeyi yok. Bu durumda mutualizm değil, parazitlik oluyor. (bir de atlar ve at sinekleri vardı ki komensalizmmiydi neydi. neyse konumuz o değil) (ay sölemeden edemicem, bi de dionera, diasera ve nephentes vardı. böcek yerdi bu 3lü. kars ardahan batum gibi hep üçünün adı beraber geçerdi.) ne diodum? hah, arkadaşından bi beklentin yok. mesela kız olsaydı, bir gün belki verir diye yardımcı olurdun. ya da diğer kızlara referans olur diye hoş kişi olarak gösterirdin kendini. ya da herhangi bir şekilde fayda sağlayabileceğin (işini yapar, tavsiye verir, eğlendirir, sıkıntın oldu mu derdini dinler, kısacası gerçekten arkadaşın olan) biri olsaydı onun işini yapmak sıkıntı olmazdı. eleman vermicekse boşver ilişkini kes yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hayır abicim öyle değil be, minnet duysa yeter de anlaşılan adamda o da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 işte minnet duysa mesela, o da bir fayda. arkadaş dediğin egonu okşayacak böyle yumuşak yumuşak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 minnet sayılmaz, beyaz yalan fayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 mesela sen bana bi işimi yapıver utku desen, ben direk yaparım, dinan bi teşekkür etmiş mi, acaba emeğe saygısı var mı, dinan beni kullanıyo mu lan vs. bişey düşünmem. neden? çünkü ileride vermeni bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 de orda bi paradox oluşturabilirim ben , ilerde vermesini bekleyen insana da düşünürüm yani.düşünmem de gerekir bana göre . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aynı yere başvurmicaksanız o aralar bi işin çıksın;).biraz kıvrandır,eşşek degilse anlar.anlamazsa zaten yavaştan irtibatı kopar.sana hayır gelmez o adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ginaly said: <3 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ya şöyle bir karara vardım en son . Ben Ankara'ya gideceğim tarihi haber etmicem .belgeleri alıp çat kapı gidicem.ha niye benimkini de yapmıyosun ,nasıl adamsın dersen arasaydın , sorsaydın,takip etseydin diye direk suratına söylicem . onu da soracağını zannetmiyorum ama ihtimaldir. He tutup ararsa ne zaman gidiyorsun diye, finallerden sonra uğramayı düşünüyorum dicem .rica ederse o arada , işini yapıcam , bu konuyu da açmam . Kalmış 1 hafta mezuniyete zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ohooo sen kafanda bitirmişin. peki ya bizim yazdıklarımız? senin için hiç mi önemi yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yok estağfurullah, insanların düşüncelerini de merak ettiğim için konuyu açtım .e bi sonuca vardım . teşekkür ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar