vimpir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 manve said: Hmm güzelmiş o zaman sevgili komşumun modemini açmasını bekliyeyim=)harbimi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Todesengel said: Iphone versiyon kaç olması lazım. App storedan indirmeye çalıştım ama not compatiable dedi bana şimdi itunes tan atmayı denicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bende 2.2.1 version var kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bendede o son olan 2.2.1 var gerçi appl store da direk çıkması lazım. Harbi edge var yani wireless e gerekmi var iphone almışın 3-5 milyon atta internet pakedi al (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ferrariye gaz taktirmak gibi birsey bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mobile Authenticator'ü ekledim ama hala eski şifre ile giriyorum ben verdiği şifre ile giremiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 eski sifreyi girdikten sonra bi sifre daha sorması lazım, o zaman auth'da o an yazan sifreyi giriceksin iste =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 zaten öyle yapıyorum :D login failed!!! diye suratıma vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bide şöyle bi durum var oyuna girerken sormuyor, sadece battle.net ve wow account management'a girerken soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ben ilk defa demin denedim, oyuna girerken sordu gayet. iPhone için olanını kullanıyorum ben, timer var yaklaşık 15 saniyelik falan galiba, belki yavaş yazıyorsan ondandır ne bileyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bende sorun yok gayet decam yanlız aklıma takılan neden beleş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ondan da para almasınlar artık, yazılım alt tarafı. Diğerinde de alete çok bir para istemiyorlar gerçi de, Türkiye'ye kargosu pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 5 sn içinde giriyorum. Battle.net ve Wow account managemenet kısmına. Ama sorun şu ki oyuna girerken istemiyor bile. Hızlı girdiğime eminim, açtığım zaman sonuna doğruysa zaten resync'e tıklayıp tekrar şifre alıyorum ama cevap hep aynı Login Failed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Oyunda da sormaya başladı artık hiç bir yere giremiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi söylesene cenabetmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hiçbişey anlamadm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Iphone'uma indirdim mis gibi çalışıyor. Bununla da hacklenme falan ihtimali 0 gibi birşey herhalde Ücret almaması da güzel bişi, hizmet sonuçta 1 euro falan keser zannediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 buraya yazmak doğrumu olur yanlışmı olur bilmiorum ama.benim bi arkadaş(cidden ben değilim)accden char satcağı birine(biliorum buda legal deil)gidip şifresini vermiş elemanda authenticatora bağlamış accyi temiz temiz ne şifre değişebilior eleman ne get pass çekebilior neden account manangementa girebiliyor bu yüzden bu authenticatorı nasıl iptal edebiliriz bi yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 3-5 alt topicte açmış todesangel kirlilik için özür uyku sersemiyim eleman uyandırdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 angel değil abi engel :D Authenticator için webform adresi bu Ahanda webform Webformda wow'u seçtikten sonra forgetton account data kısmı var orda authenticatoru bulabilirsin edit: yok lan orası değilmiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 angel engel artık idare etcen ilgine saol hallettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Battle.net Mobile Authenticator Now Available for More Phones The Battle.net Mobile Authenticator, an optional security tool to help prevent unauthorized Battle.net account access, is now available for a wide range of mobile phones and carriers in the United States and Europe. Previously available only for the Apple iPhone, the Battle.net Mobile Authenticator is a mobile application that generates a one-time password to use in addition to your regular account ID and password when logging in to a Battle.net account or any merged World of Warcraft accounts. Visit mobile.blizzard.com to purchase the application for 99 cents, or to download Blizzard Entertainment ringtones for $1.50 each and wallpapers for 99 cents apiece. iPhone and iPod touch users can download the Battle.net Mobile Authenticator for free from the Apple App Store. For more information, visit www.battle.net/bma or check out the Battle.net Mobile Authenticator FAQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 shippy said: buraya yazmak doğrumu olur yanlışmı olur bilmiorum ama.benim bi arkadaş(cidden ben değilim)accden char satcağı birine(biliorum buda legal deil)gidip şifresini vermiş elemanda authenticatora bağlamış accyi temiz temiz ne şifre değişebilior eleman ne get pass çekebilior neden account manangementa girebiliyor bu yüzden bu authenticatorı nasıl iptal edebiliriz bi yardım. çok proca bir scam, imho direk phone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ekledim ben telefonuma, gayet başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 100 puanlık uzman sorusu. Bende hali hazırda anahtarlık seklinde olan autenticator var ayrıca telefonda kullanılanı yuklersem ne olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar