Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi dili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle şunu söyleyeyim bu konu hakkında forumda 9 sayfalık bi arama yaptım ama böyle bi konu bulamadım...:)
Hani kediler geceleri birbirinin kulağına sokulup meeeeaaööövvv mooaavvv gibi aptal sesler çıkarırlar ya,hiç hareket etmeden dakikalarca (hatta seslerini çocuk sesine benzettiğim olur:) )
İşte bunu neden yaparlar.Kavga etmek için mi,çiftleşmek falan için mi....Harbi merak ediyom...[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
kedidir kediiii... ikisi için de yaparlar aziz kardeşim, sen işine bak boşver. ayrıca başlıkla ne alaka?[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Mesaj tarihi:
said:
Trojanmistress, 27 Mayıs 2004 19:31 tarihinde demiş ki:
ayrıca başlıkla ne alaka?

hani hayvanların dilini çözerle ya bazı bilim adamları yani o hareketleri yapma amacı olarak söyledim yani eeemm...EEE Yeter len ok yanlış yazmışım naapçan :D :P[signature][hline]C'mon baby light my fire
the doors
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
haaaa... ahahaaahaa, tamam o zaman :)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Mesaj tarihi:
walla ben de ööle sandım, tarif filan mı istio acaba die bakmıştım :-)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Mesaj tarihi:
evet paticikten olmasını tercih ederim... :P
herelde nickimin bir yansıması olsa gerek,bu insanlar çok önyargılı :yapma: :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
the doors
Mesaj tarihi:
said:
Norton_Antor, 27 Mayıs 2004 19:40 tarihinde demiş ki:
kedi dili diyince bisküvi sandım bende:)

aynen :))[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki:
ekşi sözlük bone. küfürlü chat.
Mesaj tarihi:
yok yaws takılıyom..:) kedi dili diye bisküvi türümü var(kedileremi yoksa insanlar içinmi?)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
açıkçası bende ilk defa duyuyom...[signature][hline]C'mon baby light my fire
the doors
Mesaj tarihi:
kedi dili insanlar için, insan dili kediler için. birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için!! tamam tamam sustum...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Mesaj tarihi:
kedi dili bööle süper yumuşak bi bisküvidir,bilumum mahalle pastanesinde bulunur, lezizdir, aazda erir hemencik.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Mesaj tarihi:
said:
Trojanmistress, 27 Mayıs 2004 19:47 tarihinde demiş ki:
kedi dili insanlar için, insan dili kediler için. birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için!! tamam tamam sustum...
ahaha...yaw salak durumuna düşmeyeyim hani olurya kurabiyeler falan ay ışığı diye isim koyarlar ne bilim kuş kanadı felan o açıdan sormuştum:)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
beyler konuyu saptırmayın lütfeeennn... :)
nerde kalmıştık öhm öhöm..kedinin çıkardığı ilginç sesler... :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
the doors
Mesaj tarihi:
yav çok tahrik edici sesler çıkarıyorlar bizim çöpün etrafında bissürü var grup yapıyorlar sanarsın.Heavvv,meavvv,aouvvv şey gibin hadi bebek yaklaş biraz...yüreğinde hisset beni.al beni...öhöm...kaptırmışım pardon[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
yok abi tırsıyom o sesleri çıkarırken...
yaklaşmak ne kelime.. :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
the doors
Mesaj tarihi:
said:
UltraPsycho, 27 Mayıs 2004 20:00 tarihinde demiş ki:
yok abi tırsıyom o sesleri çıkarırken...
yaklaşmak ne kelime.. :)
arada kaynamayayım diye.neme lazım :P[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
A.K.A Xanros
  • Yeni Oluştur...