UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Öncelikle şunu söyleyeyim bu konu hakkında forumda 9 sayfalık bi arama yaptım ama böyle bi konu bulamadım...:) Hani kediler geceleri birbirinin kulağına sokulup meeeeaaööövvv mooaavvv gibi aptal sesler çıkarırlar ya,hiç hareket etmeden dakikalarca (hatta seslerini çocuk sesine benzettiğim olur:) ) İşte bunu neden yaparlar.Kavga etmek için mi,çiftleşmek falan için mi....Harbi merak ediyom...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 kedidir kediiii... ikisi için de yaparlar aziz kardeşim, sen işine bak boşver. ayrıca başlıkla ne alaka?[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 çiftleşmek için. iltifat mı ediyodur artık erkek kedi yoksa tehdit mi orasını bende bilemicem :)[signature][hline]i love this game!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Trojanmistress, 27 Mayıs 2004 19:31 tarihinde demiş ki: ayrıca başlıkla ne alaka? hani hayvanların dilini çözerle ya bazı bilim adamları yani o hareketleri yapma amacı olarak söyledim yani eeemm...EEE Yeter len ok yanlış yazmışım naapçan :D :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 haaaa... ahahaaahaa, tamam o zaman :)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 kedi dili diyince bisküvi sandım bende:)
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 walla ben de ööle sandım, tarif filan mı istio acaba die bakmıştım :-)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 neden bir kediylemi sevişeceksin yoksa hım?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 evet paticikten olmasını tercih ederim... :P herelde nickimin bir yansıması olsa gerek,bu insanlar çok önyargılı :yapma: :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Norton_Antor, 27 Mayıs 2004 19:40 tarihinde demiş ki: kedi dili diyince bisküvi sandım bende:) aynen :))[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yok yaws takılıyom..:) kedi dili diye bisküvi türümü var(kedileremi yoksa insanlar içinmi?)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
narin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 =o=[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 açıkçası bende ilk defa duyuyom...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 kedi dili ne yaw? benim gibi biri neden duymamış onu hayret..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 kedi dili insanlar için, insan dili kediler için. birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için!! tamam tamam sustum...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 kedinin damak zevki hesabı yani kediler için..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 karnımı acıktırdınız ehe pizza ısmarlıyım ben bari...[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 kedi dili bööle süper yumuşak bi bisküvidir,bilumum mahalle pastanesinde bulunur, lezizdir, aazda erir hemencik.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Trojanmistress, 27 Mayıs 2004 19:47 tarihinde demiş ki: kedi dili insanlar için, insan dili kediler için. birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için!! tamam tamam sustum... ahaha...yaw salak durumuna düşmeyeyim hani olurya kurabiyeler falan ay ışığı diye isim koyarlar ne bilim kuş kanadı felan o açıdan sormuştum:)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
narin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bizim karakedinin dilini soruo olmasın ?[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 beyler konuyu saptırmayın lütfeeennn... :) nerde kalmıştık öhm öhöm..kedinin çıkardığı ilginç sesler... :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 kedine sordun mu peki "neden böyle ses çıkartıyorsun" diye?[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yav çok tahrik edici sesler çıkarıyorlar bizim çöpün etrafında bissürü var grup yapıyorlar sanarsın.Heavvv,meavvv,aouvvv şey gibin hadi bebek yaklaş biraz...yüreğinde hisset beni.al beni...öhöm...kaptırmışım pardon[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yok abi tırsıyom o sesleri çıkarırken... yaklaşmak ne kelime.. :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: UltraPsycho, 27 Mayıs 2004 20:00 tarihinde demiş ki: yok abi tırsıyom o sesleri çıkarırken... yaklaşmak ne kelime.. :) arada kaynamayayım diye.neme lazım :P[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
Öne çıkan mesajlar