Wispy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 "AKP’nin belde belediye başkanlarıyla Ankara'daki Altınpark - ANFA Salonu'nda bir araya gelen partinin Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Bizim partimizin kısaltılmış adı AK Parti’dir, AKP değil. AKP diyenler, ne yazık ki demokratik noktadaki etik kurallara uymadan, siyasi etiği hiçe sayarak, bunu edep dışı söylemektedirler, bu kadar açık ve ağır söylüyorum,” diye konuştu." Ya eğer yanlış biliyorsam düzeltin, Adalet ve Kalkınma Partisi değil mi partinin resmi adı ? Bunu kısaltması nasıl AK Parti oluyor zaten hiç akıl sır erdiremiyordum. TS Kuvvetleri, ME bakanlığı, Mİ Teşkilatı, TS Enstitüsü, PT Teşkilatı mı deniyor ? Bu AK Parti kısaltması bana zaten biraz psikolojik olarak insanların bilinçaltına oynayıp "aklamaya" yönelik gibi geliyordu. Şimdi partinin AKP değil de AK Parti olduğunu söylenmesi, hatta AKP diyenler dombilidir denmesi saçma geldi biraz. Türkçe'de bir söz öbeğinin kısmen kısaltılıp diğer kelimenin uzun olarak tellaffuz edildiği bir kısaltma mevcut mudur, merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Adamlara NUR iniyor, o yuzden ''AK Parti'' telaffuzunu tercih ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 başbakanımız aqp olayından pek sıkılmış belli ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 başbakanı ciddiye alıp bunları mı soruyorsun allasen :) kimler ak parti kimler akp diyor rahatça ideoloji tesbiti yapabilirisn, destekçileri (son derece kibarım) ak parti derken, karşıtları yada nötr bakanlar akp diyor normalde denmesi gerektiği gibi, çok az istisnaları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 iyide adamlar öle tescil etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ağkağpeğ diyorum ben tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 AK Parti olmaz ki o ya, AK Partisi olur, oyle daha da guzel geliyo hem kulaga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Akeepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 adam çıkar bi sürü laf söyler. dediklerini tartışılmasını istemiyorsan bi de uyduruk laf atarsın "akepe değil ak parti" dersin.. tamam bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 cehape demeyin muhabeti vardı bi ara normal böle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Adalet ve Kalkınma Partisi ni AK Parti olarak kısaltmak saçma baya. Ya komple kısalt, AKP de, ya da AK kısmını kısalt AK Partisi de yani, AK Parti ne? Hı, biz bilinçaltına oynayıp ismimizi aklamak üzerine AK Parti koyduk, Adalet ve Kalkınmayı da isme uysun diye kaba etimizden uydurduk diyolarsa tamam. Bunlar ne mezunu acaba? Matematik 0, dil bilgisi 0 eheh Bi de demokratik ve etik nedir biliyomu, yoksa ezberden mi söylüyo merak ettim. Ne alaka lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aK-47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Wispy said: Tayyip, “Bizim partimizin kısaltılmış adı AK Parti’dir, AKP değil. AKP diyenler, ne yazık ki demokratik noktadaki etik kurallara uymadan, siyasi etiği hiçe sayarak, bunu edep dışı söylemektedirler, bu kadar açık ve ağır söylüyorum.” Tercümesi: "AK Parti diyerek Sütten çıkmış AK kaşık olduğumuzu insanlara zorlatabiliyoruz. Eğer AK Parti değil de normali AKP derseniz bizi normal parti statüsüne sokarsınız, egomuzu baltalarsınız, yerleştirmeye çalıştığımız overhype'ı azaltırsınız, insanları tehdit ediyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ahaha bone ilk defa filan sanırım yazının tamamını okudum ve katılıyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Starscream said: cehape demeyin muhabeti vardı bi ara normal böle şeylerha diye bisey yok cunku turkiye'de, normal oyle demeleri ha, ka fala diyenleri sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dünya'nın en boş konuşan insanı. "Güneş doğudan doğar" dese *kaale almam, o derece. -Kriz Türkiye'yi teğet geçti. -Ekonomimiz iyiye gidiyor. -İşsizlikte en düşük seviyeyi gördük. Ağzı olan konuşuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ya medyayı meşkul edecek bişey kalmadı ya, yine moda bu. Ergenekondan bıktı millet, Türban desen, sabıkalılar, Kriz teğetti sürttü Bulamıyor birşey maksat laf olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 maç falan da yok sanırım yakınlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 AK Partisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Penthesilea said: Starscream said: cehape demeyin muhabeti vardı bi ara normal böle şeylerha diye bisey yok cunku turkiye'de, normal oyle demeleri ha, ka fala diyenleri sevmiyorum PE KE KE mi abi o zaman DTP'liler bizden iyi Türkçe konuşuyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kakatece teseka okthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 DEHAPE var bi de gerçi DEHEPE de denir ama PEKEKE denmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 belki PEKAKA'dır. Resmi bişey değil sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dasaaa said: adam çıkar bi sürü laf söyler. dediklerini tartışılmasını istemiyorsan bi de uyduruk laf atarsın "akepe değil ak parti" dersin.. tamam bitti gitti tall grande venti... bitti gitti :P ben şahsen AKePe diyorum --> AKP :) doğrusu budur @topic açan kişi Bu arada PTT -> PT Teşkilatı olamaz, çünkü sondaki T telefon zaten :D sonradan değişmediyse Posta Telgraf Telefon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yok o değişti galiba telefon yok artık diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar