Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Hacı çok konuşuluyosun dota çevrelerinde. sana bunu verme onuru bana nasip oldu, buyur http://img198.imageshack.us/img198/7651/medal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ASDÇÖFASDFASÇMDÖFHASDK.LMHFASKF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Fişşekk gibi bombaa gibi girdi dotaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sıkıldım ama hep lion hep lion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 reha yeni hero bul kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ahahahahah yeni hero lazım bu arada evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Vakit agility herosuna geçme vaktidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 abi şu adama öğretebileceğiniz en iyi hero Skeleton King dir yani tek tuş stun hiç değilse stun atar life steal reenkarnasyonu var gidip lion gibi 4 tane skilli olan heroyu aldırtmayın yani ha kendi alıyo diyosanız küfredin dışlayın bu heroyu alırsan bizimle oynayamazsın deyin asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aslinda reha lion'la cok iyi oynuyor. gelistirmesi gereken yani hero kontrolu degil. takim icindeyken stunlari, cripple'lari guzel. sorun, map awareness ve anticipation'i cok kotu. oyunun 50. dakikasinda haritada kimse gozukmezken 5-10 dakika gidip bir lane'de kasiyor. bu, mapi takip etmemesinden. karsisinda 2-3 kisi kasarken, stun/slow range'inde creep kesmeye filan calisiyor.. o da diger herolari bilmemekten muhtemelen. oynayacaksa o yuzden farkli herolar oynasin, ogrenir hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bigün puck alsın hex yapsın bi de orkit yapsın. rehayı bi de öyle görelim 4 tuşla oynaması kolay fdsjhfs ANIRIEM NE LANAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu soruna bir çağre bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 banlansın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ahah stiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fddsfs, ben başarılı buluyorum. aynı takımda olup kazandığımız çok oldu. bi masakari kabusu vardı bi ara yada blackchos, bu adamlara göre kat kat iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben iyiyim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fede said: bigün puck alsın hex yapsın bi de orkit yapsın. rehayı bi de öyle görelim 4 tuşla oynaması kolay fdsjhfs ANIRIEM NE LANAHAHAHAHApuck cok kolay hero lan sen yetememissin sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 akşam alsana puck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sinad said: ben iyiyim lan. luna, morph başka? eheh bide senin ilk oynadığın zamanlarda takımın garanti yeniliyodu hehe. ben estelle kaç kere kazandım olm ben estelle olıyım siz hepiniz olun sfdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 estelin kulakları çınlıyo ha BİDE KÜFRETSEK NE YAKIŞIR TAM ÇINLAR HA KULAKLARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Estel dün madara etti beni bi kapışmamızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 adam efsane oldu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gaming experience may change while playing with estel ibaresi gelsin dotaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Arkadaşlar erkinin talebi yüzünden bırakıyorum dotayı. Forum'u benim ağırlığımı kaldıramıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 reha benden daha iyi oynuyor ama allah için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 elaidi said: Estel dün madara etti beni bi kapışmamızda. Seni madara etmeyen mi kaldı kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar