Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unable to validate?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah kalktım 8'de, oyunun son pathcini yükledim. Login oldum, serverlar gelmemiş henüz. Tamam dedim çıktım. 2 3 kere daha denedim hala yoktu. En son denememde unable to validate game version gibi bir hata çıktı. File corrupt falan diyor. Repairle falan çözülebilen bir şey mi yoksa baştan mı yüklemek lazım? Bilen var mıdır acep?
Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:

repair etmenize gerek yok. patchi bilgisayariniza yuklediginiz icin maintenance bitmedigi surece sizin versiyonunuz ile oyununki tutmadigindan oyle diyor. maintenance bitince duzelir.

uzun zamandır sadece wow değil herhangi bir konuda bu kadar mantıklı bir açıklama duymadıydım kutlarım.
Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:

repair etmenize gerek yok. patchi bilgisayariniza yuklediginiz icin maintenance bitmedigi surece sizin versiyonunuz ile oyununki tutmadigindan oyle diyor. maintenance bitince duzelir.

Kardeşim yine noktayı koydun :) ben gelmiyorum BL ye ama haberin olsun
Mesaj tarihi:
You shouldnt be logging in anyways, its maint till 11am Paris Time (10am GMT) - Your spamming of the servers along with thousands of others will only slow things down. I never get why people freak out during maint, you know its coming every single week, calm down and go play with your willy.
  • Yeni Oluştur...