|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sabah kalktım 8'de, oyunun son pathcini yükledim. Login oldum, serverlar gelmemiş henüz. Tamam dedim çıktım. 2 3 kere daha denedim hala yoktu. En son denememde unable to validate game version gibi bir hata çıktı. File corrupt falan diyor. Repairle falan çözülebilen bir şey mi yoksa baştan mı yüklemek lazım? Bilen var mıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 repair işe yarar diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bekle saat 11:00'e kadar, maintenance kaynaklıdır büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ben bi repair ettiriyorum da, zaten 40 dakka sürer repair :) o arada maintanance biter de düzelir işallah, baştan yüklemek ölüm valla :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 herkezde aynısını diyor bence gangren in dediği gibi bi açılmasını bekleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aynı sorun bende de var serverların açılmasını bekliyorum düzelmezse bi ayar çekicez artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet bende de aynı sorun oldu , bekleyelim repair etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 repair etmenize gerek yok. patchi bilgisayariniza yuklediginiz icin maintenance bitmedigi surece sizin versiyonunuz ile oyununki tutmadigindan oyle diyor. maintenance bitince duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Darklight1903 said: repair etmenize gerek yok. patchi bilgisayariniza yuklediginiz icin maintenance bitmedigi surece sizin versiyonunuz ile oyununki tutmadigindan oyle diyor. maintenance bitince duzelir. uzun zamandır sadece wow değil herhangi bir konuda bu kadar mantıklı bir açıklama duymadıydım kutlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=9521232360&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ya bu offical wow forumundakıler afedersiniz idiot mu ne kadar panikler adam cocugumu kesıcem oyuna gıremezsem dıyor komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Darklight1903 said: repair etmenize gerek yok. patchi bilgisayariniza yuklediginiz icin maintenance bitmedigi surece sizin versiyonunuz ile oyununki tutmadigindan oyle diyor. maintenance bitince duzelir. Kardeşim yine noktayı koydun :) ben gelmiyorum BL ye ama haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 You shouldnt be logging in anyways, its maint till 11am Paris Time (10am GMT) - Your spamming of the servers along with thousands of others will only slow things down. I never get why people freak out during maint, you know its coming every single week, calm down and go play with your willy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bakım saati 13.00a uzadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Gideyim de kitap okuyayım o zaman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 patch ÖLÜMCÜL derecede yavaş mı iniyor, bana mı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 oyuna girmedi heycanlan ve hemen topic ac.. iste hayat bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 resmen bozdular oyunu haa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 patch yapmadan dunemaul a girdim simdi lvl1 charla takiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tam dedim aha patchlerde yok çok fena patladı, officiala girdim 25sayfayı geçmiş millet aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sagol sodom :) ozi niye gelmiyosun? edit: yahu spam mesaj yaptim bi turlu toplayamadim 2 mesaji bi' taneye ehuh sacmaliyorum mutemadiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Full serverda oynamak istemiyorum demir :) sıra bekle falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yok ki sira. 4 sene onceydi o mc de dc olan tank yuzunden raidi ertesi gune birakmalar falan :D coooooooook uzun zamandir sira beklemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar