cogitoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bakıyorum kişiselde olsun garbage'de olsun "yauv bu kızlar ne garip yaratıklar" konulu birçok başlık açılmış. Sonra hepsi trollenmiş gerçi ama aralarda acayip yorumlar görmek mümkün. Kızlara böyle davranıcaksın aabi, şöyle yapıcaksın aabi türünden. Muhabbet de genelde erkekler arasında dönüyor. Kızlarımız kadınlarımız genelde yorum yapmıyor böyle başlıklara, hayır kızlar bunu isterler şunu isterler diye. (Farkında olmadıklarından olsa gerek) Neyse benim de uzun süren bir ilişkim bitmiş, olaylara açıklama getirmeye çalışıyorum. İşte ayrılık öncesi gelişmelerdi, kendi kişisel özelliklerim yani ona bağlı olmayan değişimlerimdi falan filan. Konuşuyoruz işte başka bir arkadaşımla, kız bana bir paragraf yazdı ve kafamdaki çoğu düşünce yerine oturdu. -aa hakkaten lan dedim. Erkegler, kızların oyununa gelmeyelim diye sizinle paylaşıyorum bu paragrafı, işte bir kadın gözüyle kadınlar. Kadın erkeği her zaman kabul edilme olarak görür. Yani onun varlığında bir erkeği elde etmek aslında kendinde bulduğu eksiği kapatma davranışıdır. Onu hakimiyetine almak için çabalar. Bunun için öncelikle (henüz kendisi olamadığı için) karşısındaki adamın kafasındaki olmaya çabalar. Bunun çeşitli yolları var, entellektüel kadın, arzulu kadın, anaç kadın, ya da hepsinden bir parça... Bu role bürünür. Erkek ona yakınlık duydukça tatmin olma oranı önce yükselir sonra azalır. Erkeğe gücünü kanıtlamaya devam etmeye çalışıyordur. Bu şekilde kendisi de duyduğu güvensizliği erkeği kendine bağlayarak sağlama alır, erkek de ona bağlanır. Ama o yine de sürekli bir nesne olma peşinde ilerler. Çünkü kendisini bağladığı için hala kim olduğunun farkında değildir. Hormonları değişir, arzuları artar, regl dönemlerinde hassas olur, her şeyi bir kenara atma eğilimi gösterir. Çünkü hormonları ona sıkıntı vermektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Senin hatunun adı sedat olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kendimi zor tutuyorum bu tarz topiklerde kızlara sövmemek için. Gerek yok fazla kurcalama bunlar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ahahahha off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bunu yazan benim eski sevgilim değil yav yanlış anlaşılmış sanırım, konuştuğum başka bir arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bişey anlamadımki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ginaly said: Senin hatunun adı sedat olmasın? ahahahahahahaaha offf çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kısaca diyo ki, kadınlar kendilerini erkeklere beğendirmeye çalışır. Erkek beğenince de ya daha fazla beğenilmek ister ya da bundan sıkılır ve daha bissürü şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 türk hatunları böyle git yurtdışına hiç umurlarında değil türk kızları gitsin rus kızları gelsin!+ liv tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 cogitoz said: Kısaca diyo ki, kadınlar kendilerini erkeklere beğendirmeye çalışır. Erkek beğenince de ya daha fazla beğenilmek ister ya da bundan sıkılır ve daha bissürü şey. peki ne yapmamız gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bu işlerde "taktigi buldum, stratejiyi kurdum" diye bi dunya yok ki. tek bi genellemeden yola cikip herkesin o sekilde dusundugunu varsayip da hareket ederseniz fail olursunuz. ole olmamali da zaten. iliski isleri sinus dalgasina benzer, zaman icinde guzel de olucak cirkin de olucak. hep bi guzel olsa zaten guzelin degerini unutursunuz. o yuzden dalgalanmali ki dengede yurusun isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yok bende kitlemeye çalışıyorum zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Radiance said: kendimi zor tutuyorum bu tarz topiklerde kızlara sövmemek için. Gerek yok fazla kurcalama bunlar böyle +1 %#&?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abi tum kizlarda boyle deil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 çitos gibi bi nickle kızlar anlaşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yayt ne kasiyorsunuz, takilin iste abi. hatunu anlamiyosan da, anlasamiyosunuzdur zaten. cünkü olay bi hatunu anlayabilmekten degil, bir insani anlayabilmekten geciyor. sen gerekli özveriyi, fedakarligi gösteremeyeceksen onu anlamak icin, e birak yol ver gitsin ozman. ha bi de sayko dengesiz hatunun tekine denk geliyorsunuz, direkt bütün KIZLAR anlasilmaz oluyor. ''benim dilberi anlamak'' die topik acin bi dahakine, daha iyi edersiniz. lütfen. hangi hatun gelip surda erkekleri anlayamamak diye topik aciyo? siz cok anlasildiginizdan degil merak etmeyin. efendim biz karilar, msnde aglasiyoruz. cünkü gayet normal bir olay sevdicegi anlayamamak/anlasamamak vs.vs.. yani kisacasi demek istiyorum ki, birakin tüm kadinlari anlamayi, kendi kiz arkadasiniza yogunlasin. bu sorunu public ortamlara tasiyinca kadinlari cözebilceginizi mi sandiniz? hayir. cözemezsiniz tabi bu mantikla devam ederseniz. ay yeter. öfy denen angut yüzünden 4 kere editledim mesajimi arkadasim, kabul etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 öpücem nil. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 KOÇUM NİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 oha butun kızlar bu topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 vaniLLe said: hangi hatun gelip surda erkekleri anlayamamak diye topik aciyo? siz cok anlasildiginizdan degil merak etmeyin. Erkekleri anlamak basit de ondan, bkz: http://forum.paticik.com/read.php?13,3668208,3668979 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kadınları değil birlikte olduğunuz kadını anlamaya indirgerseniz olayı herşey daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 oğlum anlayana kadar iş işten geçiyo zaten amaç önceden anlamak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hiçbiri birbirine benzemiyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Angut falan derken lütfen AKILLI OLALIM ALO HŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 olay kizlari anlamamakta degil, kizlari anlaya[i]mamakta. hayir sanki kadin uzmanisiniz da, bir tanecik kiz arkadasiniz birden kizlar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar