ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 fede said: en boktanı benimdi. hayatınımın hiç bi döneminde 11 de uykum gelmiyodu. orda geldi. dedim nalet olsun muhasebeceliğine de, hesap uzmanlığına da dedim. itliği, hergeleleliği öğrenicem bundan sonra dedim olm senin stajın süperdi lan. gömlek cebindeki sigara paketini çıkarmak için kazağın boğaz kısmında eli sokmak: priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Aiko said: her sene yaz okuluna gitmekten staj yapamıcam ben heralde ne alakasi war ki olay surda bitiyo yaz okulu 6 +1 hafta sonra 6 hafta sure kaliyo kayit donemi dahil fason stajida oray akoyuyosun mis gibi yeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ginaly said: olm senin stajın süperdi lan. gömlek cebindeki sigara paketini çıkarmak için kazağın boğaz kısmında eli sokmak: priceless. evet, düşününce bi işyerinde olabilecek itliği, hergeleliği öğrenmişim zaten dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ulusal kanalda staj yapıyorum bende.Ergenekoncu damgası yediğimiz yetmezmiş gibi bir de her işi bize yaptırıyolar muhabirlik, montaj, haber yazma... Ama hakkını yememek lazım öğretiyorlar işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Aynı bölüm benimki de vallaha.Daha sıtaj mıtaj yapmadım da ürküttünüz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 CrayTotem said: 7thBreath said: arda bey vakası olmasın aman dikkat asdfzg Elesso stüdyoyu bilince bir tırsmadım değil. selam ben mehmet fılaş odama bi uğrarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Birde sabah 10 a aldılar stajımı. Daha erken çıkıcakmışım ama. Nasıl olacaksa. eyh allahum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar