axellenno Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Q6IEfEazziQ Dün geceki mtv movie awards'da, canlı yayında Eminem'in ağzına zıçtılar. Sonra da Eminem gets 69'ed diye de dalga geçtiler. Seneye kral tv müzik ödüllerine çağırmalı bu Borat'ı. İyi hasılat yapar hehe
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hamdolsun teget gecmis eminemi 69. simdi yakin cekimi izledim de, olayin boyutu hakkaten ciddiymis :/ burdan gecmis olsun dileklerimi yolluyorum emineme muuaah. adfg
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sovdur bu ya, senaryoludur yani.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yok ya, eminemin hosnut olmadigi her halinden belli. borat her zaman ki gibi belalti sahne showunun bokunu cikarmis iste bariz. tek tarafli senaryo olsa olsa. ayrica o 1:09daki sylar farkettiyseniz, yavrum benim be!
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yazık lan adama borat'a da uyuzum zaten.
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 dendi mi bilmiyorum da BORAT O Türk Ve Müslüman BİZDEN BİRİ
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 reddiye said: dendi mi bilmiyorum da BORAT O Türk Ve Müslüman BİZDEN BİRİ ali g değil miydi o
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 iki gtaraf + dğüzmecenin yazarı kişinin blogundan yapılan açıklamaya göre dğüzmeceymiş ama bence ortam gerilmesin diye iki tarafın PR cıları "düzmece bu hehe düzmece" diye oyun ediyor
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ahah dalga geçilen çocuk küsüp terkeder ya ortamı, onun gibi olmuş
Öne çıkan mesajlar