toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bu ne abi mgs olmaktan cıkmıs ki bu, hayalkırıklıgına ugradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kojima türkmüş. karpuz kestiler kalkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 toggie said: bu ne abi mgs olmaktan cıkmıs ki bu, hayalkırıklıgına ugradım. lightning bolt action zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi enfes olmus o neydi mgsde surun surun oh be karpuzumuda keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 karpuz ınanılmazmıs. off hala 4ü bile oynamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Phyx said: toggie said: bu ne abi mgs olmaktan cıkmıs ki bu, hayalkırıklıgına ugradım. lightning bolt action zaten bildigimiz mgs degil mi yani, oyle fun version falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 stealther olamıcaksam ne anladım ben ben mgs 4 ü cqc tranq ile bitirdim.saklan sürün yuvarlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Gayet güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 BonePART said: o neydi mgsde surun surun e mgs oydu zaten ama du bakalım kojima gene bişiler çeviriyo ama stealth ekşın olmasada başarılı bişi çıkarıcağına adım gibi eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 toggie said: Phyx said: toggie said: bu ne abi mgs olmaktan cıkmıs ki bu, hayalkırıklıgına ugradım. lightning bolt action zaten bildigimiz mgs degil mi yani, oyle fun version falan mı? stealth degil aksiyon bazli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 nereye daha karpuz keseceğdik. oh wait,whatever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar