evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Laraken said: reddiye said: yalnız rakı bardağı da annemin yıllarca vitrinden çıkarmadğı kristallerden hea :P Peder uyudu evet Ben de direk bardağın bir işe yaramasını sağladım (: LAN YÜRÜ GİT İÇME BİŞİ AUHUASHDUAHSUHAUH adam haklı rakı bardağıyla tekila mı içilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 içinden tekila içilmesindense kırılmayı yeğlerdi o bardak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ben de onu diycektim at the end of the night: bardak kırıldı(süpürge çalıştırmamak için elimle toplayarak elimi kestim bol bol,alkol yaraya da iyi geliyor) midem bulanmadı 70cc nin yarısı ile biterek sızdım buarada tequila bum rakı bardağı veya o tarz bardakla içilen basit ama etkili bir kokteyldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 (öğrendim sorumun cevabını) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 adam rakı bardağıyla tekila içmiş lan sdf iççeksen olmega gold içseydin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 veya ne bileyim olmeca falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 http://www.uludagsozluk.com/k/tekila-bum/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 uludağsözlük ne ya asdghasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ekşiyi patiye yaptığı yorumlarından dolayı boykot ediyorum :P yok yaw dotadayım google a yazdım direk bu çıktı cp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar