-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 DVD-Rom'un bu cdyi çıkartma düğmesinin yanında küçük esrarengiz bi delik var. İğne deliği genişliğinde. Birine sordugum zaman dedi işte abi oraya iğne falan sokuyosun cd'yi attırıyo takılırsa falan. Şimdi öyle bi durum oldu cd çıkmıyo okuyamadı DVD-ROM, dışarıda vermiyo gittim aldım bi iğne teptim içine.Ne gelen var ne giden hatta düğme falanda yok yani içinden basılcak.Böyle bişeylere takılıyo fln ama bi açıyla sokuncada DVD-ROM'un derinliklirine kadar gidiyo. Nedir lan bu delik !?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 iyice sok iğneyi, elektronik değil mekanik bir sistem var. düğme gibi bas gelsin değil yani, ittirdikçe çarkı döndürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 tam olarak oturtturup içeri itersen iğneyi manuel olarak açılması lazım dvd-romun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kürdan sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 dikiş iğnesitle falan olmaz o, kısa kalıyor, tığ var ya örgü örüyorlar onlarla oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 O düğme bozulursa manuel olarak açıyo ben çok kullandım o deliği gayet zevkli bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 oha delikten zevk almıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 genelde kutudan çıkıyo o deliğe uygun bi metal parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ne iğnesi lan aaa bilmeyenlerde yorum yapıyo ya deli ediyolar adamı LEVYE sokcan kardeş oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ben iğne sokuyodum zorluyodum biraz ondan sonra ele geliyodu cd rom kapağı. bi süre sonra zorlamadan içindeki lastiği koparmışım bidaha açamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Asıl düğmeye basıp çıkması uzun sürüyor dvdnin. Ben bilgisayar yanında tığ tutuyorum hep, direk oraya sokuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Dartanian said: ben çok kullandım o deliği gayet zevkli bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Vingthor said: oha delikten zevk almıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sen dvd rom u karaköyden almışın galiba delik olduğuna şükret :D sdf normalde o delik takılan rom şeysini çalıştırır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 teomandan gelsin yeni bir dünya mı sandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 şebnem ferah lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 düet yapsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 benim cd romun yanında bi sürü delik var kevgire dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar