tinu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Yuh be kardeşim bunlar nası grafik böyle !!! Oyun içi grafikleri inanılmaz.. Mmo olarak bundan iyisini görmedim ben... oyun hakkında başka genel bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Sana bir doz aion yazıyorum, inanılmaz birşeyler görmek istiyorsan. Birde, bu mabinogi oyununun, diğer versiyonu Avrupa ya kapalı, muhtemel bu da öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 konsol oyunlarina benziyor cok, god of war muydu ps'deki? cok benzettim :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ne hep kurtumsu şeyler dövüyo olm bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar