arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Trailer ı izledim az önce Oyun çok güzel :) 2003 şubatta çıkar diyor trailer (sitesinde yılbaşından önce çıkar demişlerdi topaçlar) link veremicem çünkü unuttum nerden çektiimi eheh interplayin sitesinde vardır veya blackisle...[hline]::::::My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted:::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 heh ben de tam bugünlerde soracaktım sana, siparişi vermek için bekliyordum ama anlaşılan sonraki partiye kaldı lionheart.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajlı Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 hocam oyun diablo gibin değil (ki bu diablo kötü bi oyun anlamına gelmez yanlış anlamayın çok severim diabloyu) yani hack n slash öğesi bol değil 50 tane düşman çullanmıyor grafikler çok hoş ve akıcı..[hline]::Pull me down again:: ::And guide me into:: ::Pain:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 tamam da sanki biri eleştirmiş ve sen savunur gibi yazmışsın? :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajlı Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pepelek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 lionhearth ı erteleyen zihniyet sadece tembel bir zihniyet olabilir.. insan biran önce bitirip oynamak ister! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 gamespot çıkış tarihi olarak 31 mart'ı vermiş :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajlı Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 savunmadım açıkladım hani sen diyordun ya hevesle beklediim oyunlar genelde patlar diye.. patlamicak işte zaten o yüzden geç çıkıcak marta kayıcağını hiiç sanmıyorum..[hline]::Pull me down again:: ::And guide me into:: ::Pain:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 geç çıkan oyunların da patlama yüzdesi az değil ama.. :)[hline]- You have a brain tumor in your head? - No, Ally. I have a brain tumor in my ass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Bone yok öyle bişe :) Lionheart gelicek o da fallout oyunu değil.. fallout un special system ını kullanıyor ortacağ fallout u diyebiliriz :P aslında gayet mantıklı.. lionheart ta da disjuntion denen büyük bir felaket var(ki bence felaket değil güzel bişe eheh) tacticse bi ilave yapıyorlarsa bilemicem öyle bi geyik duyduydum bi ara..[hline]::Pull me down again:: ::And guide me into:: ::Pain:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 abi siz şu trailer linkini verseniz de gözümüz gönlümüz doysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Şöyle güzel bir Rpg ye hasret kaldım ya Ne kadar cabuk gelirse o kadar iyi Umarım hayal kırıklığı yaratmaz cünkü hakkaten büyük bir umut bağladım oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 link veremicem çünkü unuttum nerden çektiimi eheh interplayin sitesinde vardır veya blackisle... hoca güzel bi rpg bekliyorsan icewind oyna ben bu oyunu sadece fallout sistemi hastalarına öneriyorum senaryo falan çok sağlam ama arcanum gibi çıkabilir mekan designları pek hoşuma gitmedi açıkçası.. ben her olasılıktada oynicam sistem çok sağlam en kötü halde sırf level atlamasına power play giderim eheh[hline]::Pull me down again:: ::And guide me into:: ::Pain:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 fallout a benzer die arcanum alıp sora hayal kırıklığına uramıştım çünkü o kadar rezil bi turn-based battle mod gormedim.... direk oyundan soğutmu$tu beni.. i$alla bu ona benzemez...... bide arcanum daki gibi hayvani haritalar istemiom ben ya pfffff...[hline].>.>.sLøg.<.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 hayvan haritalar istiyorum arcanum un sistem berbat bi kere açığını bulup sömürebiliosun ayrıca kullanışlı değil ırklar iyi ayarlanmamış design berbaattt fikir güzel ama uygulama kötü[hline]::Pull me down again:: ::And guide me into:: ::Pain:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lestat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Oyun çok mu kötü görünüyor bana mı öyle geldi ? Karakter animasyonları filan bi garip, concept artlarda pek başarılı diil ? Standart Sequel gibi görünüyor şu aşamada, her ne kadar erken konuşmak yanlış da olsa.[hline]still the hero of my own dreams.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 sequel olsada alınası bir oyun :P hikaye idare eder bence.. grafiklere bakamadım daha ama..işte sistem de biras gairp diorlar.. fakat tabiki daha once fallout poynadığımız iin bisürü aynı perk olcak ve bize tabiki çok tanıdık ve sıkıcı gelecek. (fallout sıkmaz..bu sıkar :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 neyin sequel i ? yok öyle bişe.. sistem aynı dedim perkler aynı demedim.. ki aynı değil.. herşey değişik yapı aynı sistem daha önce kendini kanıtlamış mükemmel bir sistem ben garantisini veriyorum onun size.. grafikler çok güzel söylenecek başka birşey yok bence.. ses efektleri de hoş özellikle kılıçların çarpışma sesi süper ki birçok oyunda(rpg) yoktur bu :) concept art'ın kendine has bi yapısı var benim hoşuma gitti ki designlara bakarsanız (oradaki ırklar pureblood ve demokin) mükemmel olmuş tam kafamdaki demokin i çizmişler sitesinde feralkin ve var o da tam kafamdaki feralkin perkleri traitleri merak edenler sitesinden bakabilir fallout ile tek benzerliği special system kullanması bazı şeyler yapıya uyacağından direk geçirilmiş ki bende doğru bir karak "good natured" gibi bi trait her oyuna uyar değiştirilmeden(ki azcık değişmiş galiba o bile..) ve en önemlisi: bu oyunun üstünde BlackIsle yazıyor olacak ki bu bence başlı başına bi garantidir.. Arcane, Special System Manyağı[hline]::Pull me down again:: ::And guide me into:: ::Pain:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 arcane sen de biliyorsun black isle tarafından yapılmadığını.. :) öte taraftan arcanum'u (fallout mizahını en iyi şekilde yansıtan tek oyun) diyaloglar olarak yakalayamayabilir gibime geldi, sonuçta onu fallout tasarımcıları hazırlamışlardı..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 perkleri nbazıları aynı olacak bazıları deişecek bazıları tamamen ynei olacak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 ben ne dedim ? eheh Sam BlackIsle senin sandığından daha fazla işin içinde :) veya beni kekliyor bütün net alemi :)[hline]::Pull me down again:: ::And guide me into:: ::Pain:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 ikinci şıkka oy veirorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 ehuhu :-p arcane bir oyunu ya bir şirket yapar, ya da başka bir şirket. "biz yaparlarken yardımcı olduk" demek yardımcı konumundakileri üreten konumuna sokamaz. james cameron gelip film çekmeme yardım etse filmi gene ben çekmiş olurum, james cameron değil. kaldı ki black isle yapsa bile fallout'un tasarımcılarının (oyunu oyun yapan en birinci kişiler) çoğu ayrıldı, f3'ü yapsalar gene ne kadar iyi olur bilemiyorum..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 f3 hayal abi çıkmicak yapılmicak[hline]::Pull me down again:: ::And guide me into:: ::Pain:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 yapılcak.. gittim konuştum 2005 için hazırlanıyorlarmış.. [b]Hope Shall Save The Day[/i] umudunu kaybeden master gibi olsun !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 hoca sizin bu umut olayınız bi sizde var bide hubologistlerde... lol be[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar