KahnX Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mr eko ile iftara doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 everything is something happened dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 dendi fatih terim aketin hesabıyla login olup söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Lindoras said: birde yazabilsen.. if anything goes wrong, RTE will be my constant. abi sorma..tik oldu o ...son günlerde wowda da hep "happenes" yazıyorum :S cümlenin yanlışlığını geçtim bu bende ciddi bir sorun oluyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yazıldı mı bilmiorum ama ya bu lost'un final sezonu öncesi muhteşem bir reklam kampanyası ise??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yok artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sabah karı programlarında kara delikten felan girmiştir diyorlardı sfadashdasdlkasjdşadjaşsdjaşs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Aket-Atum said: Lindoras said: birde yazabilsen.. if anything goes wrong, RTE will be my constant. abi sorma..tik oldu o ...son günlerde wowda da hep "happenes" yazıyorum :S cümlenin yanlışlığını geçtim bu bende ciddi bir sorun oluyor! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 cado said: sabah karı programlarında kara delikten felan girmiştir diyorlardı sfadashdasdlkasjdşadjaşsdjaşs lol bu ne lan şaka mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Vongspawn said: Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Arp Ana Sanat Dalı Başkanı Öğr. Gör. Fatma Ceren Necipoğlu kim olduğunu anlamak uzun sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 - Hey biliyor musun bugün "Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Arp Ana Sanat Dalı Başkanı Öğr. Gör. Fatma Ceren Necipoğlu" nun kaybolan uçakta olduğunu öğrendim. + Ayyy çok üzüldüm. falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 b1vRiP said: yazıldı mı bilmiorum ama ya bu lost'un final sezonu öncesi muhteşem bir reklam kampanyası ise??? Hürriyet'te bir yorumcu yazmıştı bunu, Hollywood'da konuşuluyormuş bu olayda bir bit yeniği var diye. Acep ada gerçek mi lo, 1979'a mı gittiler yoksam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 beyler bakın söylüyorum 6. sezon finalinde dizi biterken BASED ON TRUE STORY yazacak dumur olacağız gerçi bunu 1 yıl önce yazmış biri vardı daha önce, her kimse +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar