Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Ateş düştüğü yeri yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Yahu GPS yok mu bu kara kutuda? Hala Brezilya açıkları mı Fas civarı mı diye tartışıyor adamlar. Hadi Yazıcıoğlu'nun helikopterinde yoktu tamam, ama bu koskoca airbusta nasıl olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Var ama derinliği ortalama 4,5km olan bir okyanusta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 transmitterda ariza olmus deniliyor zaten. agir bir turbulanstan sonra ucagin elektrik aksaminda sorun cikmis, ucak bunu otomatik olarak kuleye bildirmis. birkac dakika sonra da ucak radarda kaybolmus. gps dediginiz sey ise ucagi veya herhangi bir seyi direk olarak bulmaniza yaramaz. sizin elinizde bir gps aleti olur, bulmak istediginiz nesnede de bir verici bulunur. o verici araciligiyla bulursunuz bulacaginizi. ucak herhangi bir sinyal gondermedigi surece cabuk bir sekilde bulmalari zor. brezilya hava kuvvetleri jetleri havalandirmisti 1-2 saat once. ama hala haber olmadigina gore, muhtemelen batmistir ucak diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bende İstanbul'dan Maltaya gidicem,15 gün sora,benim uçağımda lost olur mu ? saygılar p.s: işallah bişi olmamıştır,allah ailelere sabır versin,belirsizliğe dayanmak çok zor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ben hiç birinizin o uçakta olmasını istemem doğrusu, sonra gelip buraya spoiler filan verirsiniz rahmet-başsağlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 fede said: ben hiç birinizin o uçakta olmasını istemem doğrusu, sonra gelip buraya spoiler filan verirsiniz AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kesin ergenekonun isi :) bu arada ucagin icinde turk olsa ne olcakki? bence olsun bundanda geri kalmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 belki faşist derler de konu dışına uygun bir topik haline gelir diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 said: hiç şaşırmadım. dünya üzerinde düşen her uçakta bir türk var. Habertürk.com'daki bu yorum beni benden aldı. Şaka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 said: hiç şaşırmadım. dünya üzerinde düşen her uçakta bir türk var. ahuzhuauhuha off.. hahaha allah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ee ne oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sovereign'i bekliyoruz, konuyla ilgili bi açıklama yapması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kaybolan Uçağın Enkazı Tespit Edildi Brezilya Açıklarında Kaybolan, Fransız Havayolu Şirketi Air -France Uçağına Ait Olduğu Sanılan Bazı Enkaz Parçalarının Tespit Edildiğini Bildirdi. Brezilya açıklarında kaybolan, Fransız havayolu şirketi Air-France uçağına ait olduğu sanılan bazı enkaz parçalarının tespit edildiğini bildirdi. Hava kuvvetleri sözcüsü, aralarında koltukların da olduğu "küçük enkaz parçalarının", Brezilya'nın Fernando de Noronha adasının 650 km kuzeydoğusunda bulunduğunu belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yazık ya, çok üzücü bir olay :( koltuk fln bulmuşlar ama uçağa kim bilir ne oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 cok yazik gercekten. giden gidiyor, olan kalanlara oluyo. ailelerine bol sabir diliyorum. gidenlere de topraklari bol olsun demek isterdim ama isin kötüsü, bi mezarlari bile olamayacak bazilarinin. o okyanusda ceset bulmak o kadar zor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hangi okyanusda kolay ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ailelerine sabır versin yazık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Penthesilea said: hangi okyanusda kolay ki? Atlantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Zaten Atlantik'e dustu ucak yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bende hangi okyanus diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ha lan. geldik mi? mesaji ''hangi okyanusda olay ki'' diye okumusum. her bi okyanusda zor Ilke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sg-1 said: Sovereign'i bekliyoruz, konuyla ilgili bi açıklama yapması gerekiyor. Yetkililer ne diyosa ben de onu diyorum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar