TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Günlerdir gözüme uyku girmiyor. Ne edeceğim ne yapacağım bilmiyorum. Girmediğim delik, üye olmadığım site kalmadı. Hala bulamadım. ilk başta ctrl f yapıp "konsol" dedim daldım. Baktım herkes PS-3, X-Box falan coşmuş.. Neylesinler 8bit Micro Genius'u dedim yardırdım garbıça... Kafayı yemek üzereyim cidden. Piyasadaki tüm atari kasetlerini toplayıp tek tek denicem neredeyse, o derece. Bu oyunu bulmam gerek hacılar. Anlatayım; Şimdi oyun aslında Batman. Ama isminde Batman geçmediğini düşünüyorum zira tüm Batman oyunlarını inceledim. 2 boyutlu, 2 kişi oynanabiliyor. Batman & Robin hesabı. Mutfakta falan ilerliyoruz. Yanan ocaklar, fincanlar... Buz adamlar var. Yokuştan inerken dev toplar peşimizden geliyor kimi bölümlerde. Kale var (bildiğimiz kale, futbolda olan) fileden yukarı doğru çıkıyoruz. Ahtapot var bir bölümde boss olarak... Başka detayda hatırlamıyorum. Google'a yazmadığım kelime kalmadı inanın. Hala sonuç yok. Ricam bu oyunun ismini bilen varsa yazsın nolur. Rüyalarıma giriyor artık, uyuyamıyorum harbiden. Mesele sadece oyun değil kişiliğim yüzünden birazda. Takıntı haline geldi iyice. Gidiciyim sanırım. am kamin tu yu gaad seyv mieaa!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 aa deli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bahsettiğin oyunu ve bu oyuna batman ismini koymanı düşündüm de... Sana iyi bi psikolog lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hmm cevap barış manço; rezil dede ve vur ha vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hayatınızın bir döneminde kafanıza takılan, uyutmayan birşey olmadı mı ha? nes ruhunuz yok mu ha? medal takınca ayaklar yerden kesiliyo mu burda? vay ak. ama hata bende lan doğru. ne dicem; screw you guys. im goin home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Tüh o son Cartman göndermesi olmasaydı oyunun ismini yazacaktım. Uykusuz geceler seni bekliyo desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ayrıcana o oyunuda buluceaeağm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Asteroth said: Tüh o son Cartman göndermesi olmasaydı oyunun ismini yazacaktım. Uykusuz geceler seni bekliyo desene. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 madalyayı alınca delilik kesilii hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 BONANZA kardeş oyunun ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 TheRiverBelow said: hayatınızın bir döneminde kafanıza takılan, uyutmayan birşey olmadı mı ha? nes ruhunuz yok mu ha? medal takınca ayaklar yerden kesiliyo mu burda? vay ak. ama hata bende lan doğru. ne dicem; screw you guys. im goin home. Çok retro kafalarda bir topik olduğu için ve guildimizin adı zikredilmiş olduğundan uçurmuyorum bu mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 vay ak. yok lan guild adını söyleyesim geldi yeminle. mehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ayem sori. garbage'ı sadece buranın adı sanıyodum. ciddiydim oysa... ne umutlarla gelmiştim... saatlerdir aradığım oyundu bu... eskiler bilir demiştim... nereden bilebilirdimki bana troll muamelesi yapacaklarını... hayır bilemezdim... ama denemeliydim be hacı... ha?... keşke bir ekrem abim olsaydıda şikayet etseydim... ama uzun zaman geçti o günlerin üzerinden... şimdi kafama takılmış, neydi neydi diye sayıklayan bir oyunla başbaşa kaldım yine... 3 nokta über lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kermit said: BONANZA kardeş oyunun ismi önemli olan katılmaktı. ahahah.. (şaka hacı polemik olmasın beni hatırla diye yazdım, saygılar) bide 70'lerde değil de, 80'lerde çocuk olmaktan bahsetmek. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ahahaha hatırladım lan fincanlara üst üste dizilmiş tabaklara tırmanıyodun falan arkaplanda mutfak mermeri mumlar falan vardı eki eki ne iğrenç oyundu lan flinstones un oyununu değişmem hiçbir atari oyununa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 GwindonSurion said: ahahaha hatırladım lan fincanlara üst üste dizilmiş tabaklara tırmanıyodun falan arkaplanda mutfak mermeri mumlar falan vardı eki eki ne iğrenç oyundu lan flinstones un oyununu değişmem hiçbir atari oyununa ay lev ye. işte o oyun evet. çocuk gibi sevinicem vallahi bulunca. snow bros'u bulduğum gün geldi aklıma vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 1000 atari oyunu indirmiştim yarın bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bişey sorcam, o oyunda kaşık var mıydı? Küçükken oynadığım bi mutfak oyunu vardı hatırlıyorum da, tek hatırladığım şey kaşıklı olduğu :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hehe hatırladım oyunu efsaneydi gerçekten=) dev anahtarmı ne vardı öle anımsadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Riddler said: hehe hatırladım oyunu efsaneydi gerçekten=) dev anahtarmı ne vardı öle anımsadım evet evet. doğru yahu. bende hatırladım şimdi. vura vura ileriye mi götürüyoduk öyle bişey yapıyoduk. rahatladım harbi. bu oyun gerçekten varmış, benim hayal ürünüm değilmiş. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 o değilde the sims 3 çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hatırladım lan iki kişi ne sarıyodu ama he , son bölümde televizyonun içinde bi mage vardı gözünden ışın atıyordu sende hopluyup zıplıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Eski oyun yapımcıları baya ağır maddeler kullanıyormuş bazı bazı. Eralp said: Bişey sorcam, o oyunda kaşık var mıydı? Küçükken oynadığım bi mutfak oyunu vardı hatırlıyorum da, tek hatırladığım şey kaşıklı olduğu :D . Army Men olmasın bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Yok, army men de oynadım onu net hatırlıyorum da bahsettiğim oyun atari oyunuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 evet karakterlerde batman ve robindi dogru hatirliyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar